Szia Dead! Most nézd meg! Crazy nem meri leírni,hogy két combformájú mentolos csoki közé helyezi a mogyorókrémes,tejszínhabos gofrit és csak szájjal érhet hozzá! Gyáva Medve!!
(Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 05. 29. szerda 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 29. szerda 14:47
Megint csupa fincsi édességről beszéltek ,hát mindjárt megéhezem

Mit teszel ra? Hogy szereted?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 29. szerda 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen gyártok neked,én imádom
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 29. szerda 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 29. szerda 13:02

Törölt felhasználó (4052772)

Crazy, kerek gofrit en is. Ezer eve nem ettem....
Figura sincs itt, hogy a testtomeg indexemmel csesztessen.

Crazy, kerek gofrit en is. Ezer eve nem ettem....
Megint igazat kell adjak Neked! Majka zenéje nem az én világom,de az embert elismerem. Tényleg nem semmi amit elért!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 29. szerda 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 29. szerda 10:23

Egy ismerosom mondta, hogy egyre kevesbbe birja Majkat , mert mar nagy arca lett.
En erre azt mondom, lehet is nagy arca. Nem meltanytalanul van ott ahol. Tehetseges es felepitette magat gyakorlatilag a semmibol.
En erre azt mondom, lehet is nagy arca. Nem meltanytalanul van ott ahol. Tehetseges es felepitette magat gyakorlatilag a semmibol.
Egy ismerosom mondta, hogy egyre kevesbbe birja Majkat , mert mar nagy arca lett.
A kulcsiny sokszor nem takar belbecst.
Ugy az embereknel, mint mashol. Nem igazan tudok azonosulni a magamutogatassal, ha ertektelen a porteka.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 29. szerda 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 29. szerda 10:13
Ugy az embereknel, mint mashol. Nem igazan tudok azonosulni a magamutogatassal, ha ertektelen a porteka.

Törölt felhasználó (3901512)

Dettó így vagyok! A szánkban van egy rohadtul puccos cukrászda,mindenféle hírességek is járnak oda. Kétszer hibáztak: savanyú volt a Rigó Jancsi csokikrémje,egyszer meg tojáshéj volt a sütiben. A kiszolgáló csajokat mind lelövöldözném,olyan utálatosak.
Dettó így vagyok! A szánkban van egy rohadtul puccos cukrászda,mindenféle hírességek is járnak oda. Kétszer hibáztak: savanyú volt a Rigó Jancsi csokikrémje,egyszer meg tojáshéj volt a sütiben. A kiszolgáló csajokat mind lelövöldözném,olyan utálatosak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 29. szerda 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 29. szerda 10:01

Meg biztos lesz alkalmad ra.
Tegnap vettem hazi keszitesu sutemenyt a cba-ban. Egesz eheto.....
Nalunk van egy nemreg megbyilt puccis cukradzda ehetetlen edessegekkel es rem lusta szemelyzettel. 2x probaltam rajuk miota a telepulesen lakom, de legkozelebb akkor megyek majd ha uj tulaja lesz.
Van egy kis sarki no name cuki, na ott viszont jo az edesseg. Szoval oda jarok altalaban sutemenyert.

Nalunk van egy nemreg megbyilt puccis cukradzda ehetetlen edessegekkel es rem lusta szemelyzettel. 2x probaltam rajuk miota a telepulesen lakom, de legkozelebb akkor megyek majd ha uj tulaja lesz.
Van egy kis sarki no name cuki, na ott viszont jo az edesseg. Szoval oda jarok altalaban sutemenyert.
Azt szoktam venni én is néha,egész jó.Kedvencem a gofri,ha lusta vagyok boltba menni,azt szoktam sütni nasinak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 29. szerda 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 29. szerda 10:01

Csak elfelejtettem megkérdezni a "bundáskenyeret"...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 29. szerda 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 29. szerda 09:13

Törölt felhasználó (3901512)

MM! Mázlis Medve!

MM! Mázlis Medve!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 29. szerda 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 29. szerda 08:41

Hmm ..bearanyozta a napomat egy kedves női hang..
Szép az élet..

Szép az élet..

Hmm ..bearanyozta a napomat egy kedves női hang..
Szép az élet..

Szép az élet..

Szeva mókus,kevés melót,víg napot
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 29. szerda 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 29. szerda 08:16

Törölt felhasználó (3802852)

További szépet, indulok a bányába termelni!
Szia csajszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 29. szerda 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 29. szerda 08:12

Sziasztok nappalisok!
Eleg undi a mai video. Semmi penzert nem szeretbek sarban kufircolni. Brrr.
Nem vagyok ikrek, de ismerek sokat kozuluk. Nagy buliarcok. En ki szoktam jonni veluk. A vizontoket viszont altalaban nem komalom.

Nem vagyok ikrek, de ismerek sokat kozuluk. Nagy buliarcok. En ki szoktam jonni veluk. A vizontoket viszont altalaban nem komalom.
További szépet, indulok a bányába termelni!
Köszönöm a nevükben is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 29. szerda 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 29. szerda 08:12

Sziasztok nappalisok!

Szia Kedves!
Azért ennyire nem bonyolultak az Ikrek jegyűek!
Cserébe viszont őszinték, jó szívűek, romantikusak, viccesek....
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 29. szerda 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 29. szerda 07:01
Azért ennyire nem bonyolultak az Ikrek jegyűek!

A pontos idő jelen pillanatban : 2019 május 29 reggel 7 óra. Ez az év 149 napja. Mai nap éjszakáján ha felnézünk az égboltra ránk fog ragyogni az Ikrek csillagkép két legfényesebb csillaga, a Castor és a Pollux. A két ikercsillag 450 év alatt kerüli meg egymást. A Castor és a Pollux csillagok a Görög Mitológia fél-testvéreitől kapták a nevüket. Ha ez még kevés lenne nekünk akkor jönnek a jóslatok. A jóslatok szerint az ikrek csillagkép idejében született férfiak összetett személyiségek lehetnek, ahogyan azt a csillagjegy neve is tükrözi. Annyira összetett bonyolult lelkiviláguk van, hogy nem merek velük közelebbi ismeretséget kötni. A Goldengate.hu weboldalon véletlenül kapok egy kedves üzenetet egy ""Ikertől"" nagyon óvatos válaszüzenetet kell megfogalmaznom. Az Ikrek ugyanis bonyolultságuk közepette túlbonyolódnak és addig bonyolítják magukat ameddig végérvényesen belegabalyodnak minden bonyolult és nem bonyolult esetbe. Én is sokszor túlbonyolítom a dolgokat ezért meg kell értenem őket hiszen ők is jót akarnak mint mindenki más ezen a földön. Sok esetben bonyolult helyzetekbe kerülök én is ahogyan a rendíthetetlenül keringő két ikercsillag a Castor és a Pollux.... Szerencsés és boldog napot kívánok a nappali társalgó összes barátainak ! (Klaudia)