Mint ahogyan minden út Rómába vezet. A Róma szó szabadon behelyettesíthető a punci bármely szinonimájával.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 28. kedd 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 28. kedd 19:07

Törölt felhasználó (4052772)

Most hogy jutottunk el a bundaskenyertol a punciig?
Ti fiuk, mindig csak a puncin jar az eszetek....

Hát akinek nem ott jár az esze mindig,az nem koncentrál eléggé...
Van egy ilyen mondás... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 28. kedd 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 28. kedd 19:07

Van egy ilyen mondás... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 28. kedd 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeva
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 28. kedd 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 28. kedd 19:06
Törölt felhasználó (3802852)

Sziasztok

Sziasztok
Gourmandoknak érett hering illattal is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 28. kedd 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 28. kedd 18:45

Törölt felhasználó (3901512)

Jaj,After,hogy lenne jó? Azt írta legfeljebb egy kis sajt. Sajtszagú punci???? Ne mááár!!

Jaj,After,hogy lenne jó? Azt írta legfeljebb egy kis sajt. Sajtszagú punci???? Ne mááár!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 28. kedd 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 28. kedd 18:34

Ez jo.

Fene tudja,én még nem nyaltam ki egy bundáskenyeret se!
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2019. 05. 28. kedd 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 28. kedd 18:23

Biztos nem rossz. De én maradok a hagyományos változatnál max egy kis sajt. A többivel már elveszíti azt a lágy ízt.
Olyan mint ha a puncit aminek szeretem az ízét, be kenegetném egy kis füstölt szalonnával
Olyan mint ha a puncit aminek szeretem az ízét, be kenegetném egy kis füstölt szalonnával

Nyitottnak kell lenni, lehet hogy az is finom. Lehet hogy a hölgy meglepődne a furi kérésen, de nyitott játszótársak között őrültnek tűnő dolgok is beleférnek. Persze ez lehet h
ogy a leleményes kísérletezés vakvágánya.
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2019. 05. 28. kedd 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Biztos nem rossz. De én maradok a hagyományos változatnál max egy kis sajt. A többivel már elveszíti azt a lágy ízt.

Ez jo.

Hat ezek mar jo cuccos valtozatok. Reggeli utan rogton le is kellene pihennem, hogy dolgozhasdon a pocakom....

(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 28. kedd 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 28. kedd 18:12

Törölt felhasználó (4125412)

Nem az. Én sonkát, fűszeres v. sima vajat és sajtot teszek bele. A sajt lehet keményebb krémsajt, vagy kék penészes nem túl érett. Ócóbb változat lehet párizsi is sonka helyett. A bacont még nem próbáltam.
Ha mindenképp az a lényeg hogy magyaros legyen,akkor rántsatok ki marhagulyást..

Nem az. Én sonkát, fűszeres v. sima vajat és sajtot teszek bele. A sajt lehet keményebb krémsajt, vagy kék penészes nem túl érett. Ócóbb változat lehet párizsi is sonka helyett. A bacont még nem próbáltam.
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2019. 05. 28. kedd 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 28. kedd 17:13

Az már egy picit túlzás nekem.
Miért nem egyből inkább pár szelet túróscsuszát rántasz ki hogy elég magyaros legyen
Miért nem egyből inkább pár szelet túróscsuszát rántasz ki hogy elég magyaros legyen

Az már egy picit túlzás nekem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 28. kedd 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 28. kedd 15:38

Ha van türelmem,két vékonyabb szelet közé teszek sajtot,bacont és úgy sütöm ki! Az olajat elcseszem,de azt mindíg elcseszi az ember egy bundáskenyérsütéssel!
Ha van türelmem,két vékonyabb szelet közé teszek sajtot,bacont és úgy sütöm ki! Az olajat elcseszem,de azt mindíg elcseszi az ember egy bundáskenyérsütéssel!
Tényleg kurva jól hangzik!! A nyàlam nyelem!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 28. kedd 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 28. kedd 15:32

A tojasba fozotejszint keverek. Megsozom. Bo olajban kisutom. Ha sajtot is szeretnek ra, akkor az egyik oldalat atsutom, majd megforditom es amug sul a tetejere teszek kis reszelt sajtot. Az szepen raolvad a hotol. Isteni lesz.
Hát ez rohadt jól hangzik!
Kell a bundáskenyered,és szerelmes lettem mostmár teljesen

Kell a bundáskenyered,és szerelmes lettem mostmár teljesen

A tojasba fozotejszint keverek. Megsozom. Bo olajban kisutom. Ha sajtot is szeretnek ra, akkor az egyik oldalat atsutom, majd megforditom es amug sul a tetejere teszek kis reszelt sajtot. Az szepen raolvad a hotol. Isteni lesz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 28. kedd 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 28. kedd 15:18

Na tessék,nyílj meg kicsit! Hogy készíted? Tejbe- tojásba,vagy tejet öntesz a tojásba,vagy cssk a tojás?? Fokhagymázod a végén,avagy sem? Friss tea vagy lehet icetea is? Tudom,ez már az intim szféra!!

Hmm..kutyu,ezekre én is kíváncsi vagyok,de nem mertem megkérdezni..