Hmm..kutyu,ezekre én is kíváncsi vagyok,de nem mertem megkérdezni..

Na tessék,nyílj meg kicsit! Hogy készíted? Tejbe- tojásba,vagy tejet öntesz a tojásba,vagy cssk a tojás?? Fokhagymázod a végén,avagy sem? Friss tea vagy lehet icetea is? Tudom,ez már az intim szféra!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 28. kedd 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 28. kedd 14:47

Törölt felhasználó (4052772)

A hetvegen csinaltam magamnak 3 szeletet. Mind betoltam. Termeszetesen teaval. A rumot nem komalom. Csak csokiban johet. Ugy fini.

A hetvegen csinaltam magamnak 3 szeletet. Mind betoltam. Termeszetesen teaval. A rumot nem komalom. Csak csokiban johet. Ugy fini.

Én is bizalmatlan vagyok az emberekkel,kell hozzá idő,társalgás stb.Nem véletlen,ahogy mondod,önzőség,érdek,sunyiság.
Nagyon megválogatom hogy kinek bundáskenyeréből eszek,így nem fogmegf.satni..
A bundáskenyér jobb mint a reményhal,nem szálkás
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 28. kedd 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 28. kedd 13:04
Nagyon megválogatom hogy kinek bundáskenyeréből eszek,így nem fogmegf.satni..

A bundáskenyér jobb mint a reményhal,nem szálkás

Nekem altalaban tobb talalkozas kell valakivel, hogy beszelgetni kezdjek vele. Elegge bizalmatlan vagyok az emberekkel. Szerintem a tobbseg erdek es onzo. A nagyon ritka kiveteleket meg szivesen latom bundaskenyerre.

Igazad lehet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 28. kedd 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 28. kedd 13:34

Törölt felhasználó (4125412)

Tiszteletem! Apróságnak tűnik, de ha a citromot asztaldísznek használjuk és inkább pár csepp teát teszünk a rumba (Rejtő után eléggé szabadon) az még inkább kihozza a bundás kenyér ízét.
Most az egyszer félreértettél. Én kóstolnám meg a bundáskenyeredet!! De valami remény halról volt ma szó korábban!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 28. kedd 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 28. kedd 13:34

En nem vagyok csalodott vagy ilyesmi. Azt mar megtanultam, hogy 2 esetben valtoznak, ha sokk eri oket valamiert, mondhatni az elet kenyszerito hatasa ervenyesul, vagy ha szeretnenek valakinek nagyon megfelelni. Pl.szerelmesek. En eddig ezt tapasztaltam.
Tiszteletem! Apróságnak tűnik, de ha a citromot asztaldísznek használjuk és inkább pár csepp teát teszünk a rumba (Rejtő után eléggé szabadon) az még inkább kihozza a bundás kenyér ízét.
En nem vagyok csalodott vagy ilyesmi. Azt mar megtanultam, hogy 2 esetben valtoznak, ha sokk eri oket valamiert, mondhatni az elet kenyszerito hatasa ervenyesul, vagy ha szeretnenek valakinek nagyon megfelelni. Pl.szerelmesek. En eddig ezt tapasztaltam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 28. kedd 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 28. kedd 13:09
Törölt felhasználó (3901512)

Jó,majd megkérdezem Mackót,hol lehet remény halat fogni!!

Szia Dead! Tudsz mindent!!

Szia Dead! Tudsz mindent!!
(Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 05. 28. kedd 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 28. kedd 13:22
Pedig a bundáskenyer igen megnyerő tud lenni egy jó kis citromos teával

Nekem altalaban tobb talalkozas kell valakivel, hogy beszelgetni kezdjek vele. Elegge bizalmatlan vagyok az emberekkel. Szerintem a tobbseg erdek es onzo. A nagyon ritka kiveteleket meg szivesen latom bundaskenyerre.

Jó,majd megkérdezem Mackót,hol lehet remény halat fogni!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 28. kedd 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 28. kedd 13:04

Inkább itt válaszolok.
Miben vagy benne: bundáskenyér
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 28. kedd 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 28. kedd 10:38
Miben vagy benne: bundáskenyér

Ha igazi emberi kapcsolatot akartok,( nem sex!!)emberek közé kell menni! Én rengeteg ismeretséget szereztem kutyasétáltatás,vagy teniszezés közben. Az biztos,hogy mondjuk a tömegközlekedésben mindenki a telóját masszírozza,ismerkedni nincs mód.
Ha igazi emberi kapcsolatot akartok,( nem sex!!)emberek közé kell menni! Én rengeteg ismeretséget szereztem kutyasétáltatás,vagy teniszezés közben. Az biztos,hogy mondjuk a tömegközlekedésben mindenki a telóját masszírozza,ismerkedni nincs mód.
Az még rendben is van. Ezt az előnyét azért el kell ismerni a modern társadalomnak, hogy minden ki van rakva
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 28. kedd 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 28. kedd 10:10

Ebben van igazság,én is inkább a popsikat nézem meg,az arcokat már nem annyira...
Rohanó világ...

Ebben van igazság,én is inkább a popsikat nézem meg,az arcokat már nem annyira...
Rohanó világ...
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2019. 05. 28. kedd 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 28. kedd 10:02

Sajnos, szerintem az a tipusú barátság már nem létezik. Pont úgy olvadt bele az idő ködébe, mint az az ősi nyelv Albionban. Ma már ebben a rohanó világban, inkább internetes barátságok vannak (többnyire felszines). Tisztelet a kivételnek. Az emberek félnek nyitni. Régen nem volt más lehetőség. Pusztán az ha megszólítottad a másikat, beszélgettél a szomszéddal. Ma, hazamész úgy a tömegben, hogy még csak az arcok sem érdekelnek. . . .
Sajnos, szerintem az a tipusú barátság már nem létezik. Pont úgy olvadt bele az idő ködébe, mint az az ősi nyelv Albionban. Ma már ebben a rohanó világban, inkább internetes barátságok vannak (többnyire felszines). Tisztelet a kivételnek. Az emberek félnek nyitni. Régen nem volt más lehetőség. Pusztán az ha megszólítottad a másikat, beszélgettél a szomszéddal. Ma, hazamész úgy a tömegben, hogy még csak az arcok sem érdekelnek. . . .
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 28. kedd 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 28. kedd 07:23

""A glooming peace this morning with it brings. The sun, for sorrow, will not show his head: Go hence, to have more talk of these sad things; Some shall be pardon’d, and some punished: For never was a story of more woe Than this of Juliet and her Romeo."" Az idézett szöveget 1593 évben William Shakespeare írta Stratford nevű településen Angliában Az eredi szöveg nagyon régies angol nyelven íródott. A modern korban már más formátum az irodalmi angol nyelv. A fenti eredeti Shakespeare szöveg amely 1593 íródott csak műfordításban értelmezhető például ehhez hasonlatos módon: Bús békülésre kélt a szürke reggel a gyászoló nap fent ki-sem tekint. Gyertek elém e gyászesettel és ítélünk -oldunk törvényünk szerint És följegyzi majd e gyászos krónika hogyan élt és halt Rómeó és Júlia.. Júlia tehát meghalt és vele egy időben meghalt az ártatlanság, a naivitás, a szerelem, a tapintat, a szegregáció mentes társadalom, a békülés, az enyhülés, az érdek nélküli barátság, az igazi összetartozás. A barátság amely az egyik legfontosabb értékünk lehetne még ne vesszen el mert ha elvész már semmi nem marad körülöttünk csak az üresség, jelen esetben az esős borús hétköznap. Minden kedves barátomnak ebben a jó légkörű társaságban, : Szép napot kívánok (Klaudia)
-
-