Jó reggelt Mindenkinek! Látom milyen barátságos emberek verődtek itt össze. Gondoltam ezen a kellemes hétfő reggelen beköszönök rendesen. Barack vagy szilva frissítővel tudnám kedélyesebbé tenni a most ébredőknek az indulást?
Jó reggelt! Nyugi,ez a hét is eltelik!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 27. hétfő 06:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Olyan ...jó reggelt félét...

Én is csá
Holnap seggfej hétfő
Jó éjt

Holnap seggfej hétfő

Jó éjt
Hát beszélhettünk volna másról is
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 26. vasárnap 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 26. vasárnap 21:51

Törölt felhasználó (3901512)

Jó éjt srácok! Én leírtam itt Claunak,hogy mivel járhat a kitárulkozása. Ebben a témában nem erőlködök. Élvezze,ha neki ez tetszik és kívánom,hogy csak normális visszajelzéseket kapjon,a bunkók kerüljék el. Sziasztok!
Jó éjt srácok! Én leírtam itt Claunak,hogy mivel járhat a kitárulkozása. Ebben a témában nem erőlködök. Élvezze,ha neki ez tetszik és kívánom,hogy csak normális visszajelzéseket kapjon,a bunkók kerüljék el. Sziasztok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 26. vasárnap 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 26. vasárnap 21:40
Törölt felhasználó (3802852)

Pezsgőznek!
Pezsgőznek!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 26. vasárnap 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 26. vasárnap 20:57

Mi van a cimboráimmal?
Ma nem sokat voltatok,csak nem elmentek templomba?
Akkor még gyóntok,az tuti...

Mi van a cimboráimmal?

Oké mókus,legyen szerencséd
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 26. vasárnap 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 26. vasárnap 18:53

Jó megértelek, Te menj a kanapé elé, majd azon lépked...
A mókus farokkal ,majd cirógatja magát mindenhol!!!

Jó megértelek, Te menj a kanapé elé, majd azon lépked...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 26. vasárnap 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 26. vasárnap 18:49

Látod mókus....aztán meg vidámkodsz fent a fán..
A küszöbön alvó,tökét nyalogató,az nem medve,az egy másik állat.A medvebőr nem küszöbre való,hanem a kandalló elé,azon hemperegnek a csajszik és miegymás
Khm... kaptam ígéretet,személyre szabott képre

A küszöbön alvó,tökét nyalogató,az nem medve,az egy másik állat.A medvebőr nem küszöbre való,hanem a kandalló elé,azon hemperegnek a csajszik és miegymás

Látod mókus....aztán meg vidámkodsz fent a fán..

És máris követelődsz!!! Mondtam már múltkorában, hogy hol kellene először aludnod, nem emlékszel???
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 26. vasárnap 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 26. vasárnap 18:38

Szerintem is kár az energia ilyen emberekre.
Mondjuk én elfogadnék tőle egy " I love CrazyBear" táblás fotót,lengében...
Na figyu,Clau,ha kapok egy ilyent ......

Szerintem is kár az energia ilyen emberekre.

Azt hittem Medve bőrbe bújt Clau vagy????
Nem kell neki bizonygatni, senkinek semmit. Főjön az ilyen a saját levében! Értelmesebb nő annál, hogy lealacsonyodjon ilyen szintre!
Ezek után, minden kérkedőnek csinál egy dedikált képet? (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 26. vasárnap 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 26. vasárnap 18:17

Nem kell neki bizonygatni, senkinek semmit. Főjön az ilyen a saját levében! Értelmesebb nő annál, hogy lealacsonyodjon ilyen szintre!
Ezek után, minden kérkedőnek csinál egy dedikált képet? (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 26. vasárnap 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Clau miért kell nekem?Hát figyelj....vannak a méhecskék, aztán beporozzák a ...na mindegy...
Megint piszkálják hogy kamus, aztán csinált egy képet a faszi nevével,feltöltötte,de még nincs elbíralva,így nem látható.Azt próbálgattam neki,hogy milyen módon tudja feltenni,aztán itt maradt.kb ezért.Természetesen az ő engedélyével. Vagy inkább kicseréljem magamra glottosban ?

Megint piszkálják hogy kamus, aztán csinált egy képet a faszi nevével,feltöltötte,de még nincs elbíralva,így nem látható.Azt próbálgattam neki,hogy milyen módon tudja feltenni,aztán itt maradt.kb ezért.Természetesen az ő engedélyével. Vagy inkább kicseréljem magamra glottosban ?

Clau miért kell nekem?Hát figyelj....vannak a méhecskék, aztán beporozzák a ...na mindegy...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 26. vasárnap 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 26. vasárnap 17:55

Jajj, ezt miért kell???
Jajj, ezt miért kell???
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 26. vasárnap 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeva Dead
(Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 05. 26. vasárnap 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Crazy,akkor a tiszteketetekre huncutkodtam ma reggel az én asszonykámmal! Sok boldogságot!!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 26. vasárnap 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 26. vasárnap 11:54

Szeva Kutyu!
Neked is.
Tegnap volt az évfordulónk asszonykával,hát....volt huncutkodás bőven..
Mondtam neki hogy ne lapozzon a naptárban...
Neked is.
Tegnap volt az évfordulónk asszonykával,hát....volt huncutkodás bőven..

Mondtam neki hogy ne lapozzon a naptárban...

Sziasztok