Szerintem inkább megtalálta a Múzsáját
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 08. szerda 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 08. szerda 15:38

Törölt felhasználó (4052772)

Jot tesz neki a natha. Csak ugy sziporkazik.

Jot tesz neki a natha. Csak ugy sziporkazik.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 08. szerda 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Ugye,nem is olyan gaz ez a Kutyu!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 08. szerda 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)

A derű itt van közöttünk néha elbújik egy homályos sarokba , de ha úgy tartja kedve előcsalható ..Egy kis mosollyal könnyen leveszed a lábáról..
Tudtam hogy számíthatok rád....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 08. szerda 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 08. szerda 15:21

Törölt felhasználó (3901512)

Jó,próbálok intézni neked valami húsevővirágkehely gyakorlati vizsgáját!!!

A derű itt van közöttünk néha elbújik egy homályos sarokba , de ha úgy tartja kedve előcsalható ..Egy kis mosollyal könnyen leveszed a lábáról..
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 08. szerda 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó,próbálok intézni neked valami húsevővirágkehely gyakorlati vizsgáját!!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 08. szerda 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor nekem jöhetne már a derű...

Már megtettem. Privát levelezésben folytassuk a beszélgetést . Szép napot kívánok mindenkinek a borúra derű következik
(Ez egy válasz Drfuck123 üzenetére (2019. 05. 08. szerda 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Kikeresed...?

Hello...
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 08. szerda 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 08. szerda 14:44

""egy nő kompromittálhat egy házas férfit, akár ok nélkül és ez pletykákra adhat okot"" Idézet vége....A Magyar Nyelvben a Pletyka ugyan szláv eredetű de a szóbeszéd átvette és jelentése szerint azt jeleni hogy valakit alaptalan híresztelésbe hoznak rosszindulatú embertársai. A szó Szinonimái szerint: híresztelés, mendemonda, pusmogás és más gonoszságokat is jelenthet. Még nem voltam férjnél ezért nem veszem a bátorságot arra hogy a párkapcsolatok női tagjainak az érzéseibe beletudnám képzelni magam . Azt gondolom ha egy kapcsolat nyitott és őszinte és megfelelően hosszú ideje tart az bizonyíték lehet arra hogy kettejük közé nem szorulhat szálka. Ha az életük egymás árnyékában jár és álmaikban is látják egymás arcát akkor a hétköznapok szürke árnyalati között is képesek a megértésre az elfogadásra a tapintatra és az önzetlenségre. Az ember olyan amivé lett jónak és rossznak tudója . Ha férjes nő leszek lehet hogy megváltozom. Durcás és féltékeny leszek önzővé változom és mindenben csak a rosszat fogom látni ami a párommal kapcsolatos. 24 évesen még tudatlan a boldogság és azt hiszem nem kell félnem. De mégis kell mert az emberi zsarnokság nem is mer határokat.
A fenébe,még a végén én leszek szerelmes! Nem csak szép,okos,humoros is!( jó,már tudtam)
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 08. szerda 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 08. szerda 14:40
Törölt felhasználó (4052772)

Most celozgatsz Kutyu?

""egy nő kompromittálhat egy házas férfit, akár ok nélkül és ez pletykákra adhat okot"" Idézet vége....A Magyar Nyelvben a Pletyka ugyan szláv eredetű de a szóbeszéd átvette és jelentése szerint azt jeleni hogy valakit alaptalan híresztelésbe hoznak rosszindulatú embertársai. A szó Szinonimái szerint: híresztelés, mendemonda, pusmogás és más gonoszságokat is jelenthet. Még nem voltam férjnél ezért nem veszem a bátorságot arra hogy a párkapcsolatok női tagjainak az érzéseibe beletudnám képzelni magam . Azt gondolom ha egy kapcsolat nyitott és őszinte és megfelelően hosszú ideje tart az bizonyíték lehet arra hogy kettejük közé nem szorulhat szálka. Ha az életük egymás árnyékában jár és álmaikban is látják egymás arcát akkor a hétköznapok szürke árnyalati között is képesek a megértésre az elfogadásra a tapintatra és az önzetlenségre. Az ember olyan amivé lett jónak és rossznak tudója . Ha férjes nő leszek lehet hogy megváltozom. Durcás és féltékeny leszek önzővé változom és mindenben csak a rosszat fogom látni ami a párommal kapcsolatos. 24 évesen még tudatlan a boldogság és azt hiszem nem kell félnem. De mégis kell mert az emberi zsarnokság nem is mer határokat.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 05. 08. szerda 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 08. szerda 11:26

Szerintem lehet, de nem mindig működik. Nekem volt olyan hogy szexuális jellegű kapcsolat után sem szakadt meg egy ideig a barátság és hivatalosan sosem szakítottunk úgymond, de később a távolság és egyéb okok miatt már nem beszéltünk és ez így van a mai napig. Olyan is volt akivel elég jóban voltunk hosszú időn át, aránylag sokat beszélgettünk, de sosem szexeltünk. Egy idő után ezek azért mind megszakadtak, bár nem túl régen is volt olyan hogy egy beszélgetés erejéig egy régi jó ismerős hölggyel összefutottunk. Aki nem független annak szerintem nehezebb, mert nem biztos, hogy mondjuk egy feleség jó szemmel nézi ha a férje nőkkel barátkozik, még akkor sem ha nincs szex. Lehet hogy így titokban kell tartani, mert mondjuk egy nő kompromittálhat egy házas férfit, akár ok nélkül és ez pletykákra adhat okot, ami meg nem jó.
Most celozgatsz Kutyu?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 08. szerda 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 08. szerda 13:23

Olyan is van! Tudok rá példát!!

De nekem volt kisiskolás szerelmem,a gimiben újra összefutottunk,és barátság lett a dologból. Még tart ma is.
Olyan is van! Tudok rá példát!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 08. szerda 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 08. szerda 13:20

Törölt felhasználó (3968662)

Ja,hogy meg mindig a reggeli.....Nincs semmi oka,hogy fel tettem....csak reggel szembe jött velem,esel gondolkoztam rajta....És be írtam ide, ennyi.Vemem nem járnak jól a pasik, én barátságot akarok, ők viszont nem.Meg bolondítom őket a "szexuális kisugárzásommal" állítólag....

Ja,hogy meg mindig a reggeli.....Nincs semmi oka,hogy fel tettem....csak reggel szembe jött velem,esel gondolkoztam rajta....És be írtam ide, ennyi.Vemem nem járnak jól a pasik, én barátságot akarok, ők viszont nem.Meg bolondítom őket a "szexuális kisugárzásommal" állítólag....

Csak barátkoznál egy férfival,de ő többet szeretne?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 08. szerda 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 08. szerda 13:07
Törölt felhasználó (3968662)

Ezt a kérdést most nem értem, ki fejtenéd?
Ezt a kérdést most nem értem, ki fejtenéd?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 08. szerda 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 08. szerda 13:05

És akkor mi a pálya veled? Ha szabad kérdezni.