( ez lemaradt )
Rohanó világ lett pillanatok részét nem, hogy nem élik át, de nem is látják ( jelenlévők persze kivételek )
Rohanó világ lett pillanatok részét nem, hogy nem élik át, de nem is látják ( jelenlévők persze kivételek )
Énekeljünk az esőben , akkor talán szebb napunk lesz.
(Ez egy válasz Balint97 üzenetére (2019. 05. 09. csütörtök 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Ma megint esik...
Ma megint esik...
Szép napot ! Claudiana gondolatával egyetértek a nagy többség zombi főleg reggel
Szép napot ! Claudiana gondolatával egyetértek a nagy többség zombi főleg reggel
Szia Anita! Pszt,alszanak még! Biztos sokáig fenn voltak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 09. csütörtök 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 09. csütörtök 07:54

Törölt felhasználó (3968662)

""Ébresztő lusta népség, itt van Anita a szépség ""
Viccet félre téve, jó reggelt kívánok mindenkinek!

""Ébresztő lusta népség, itt van Anita a szépség ""
Viccet félre téve, jó reggelt kívánok mindenkinek!

Esős reggelre ébredtem. Amikor ma reggel felébredtem és kinéztem az ablakon arra gondoltam az sem elképzelhetetlen hogy eben az évben már soha többet nem fog sütni a nap. Beköszönt a sötét ""középkor"" és ha kimegyek az utcára mert sietnem kell a munkahelyemre az égbolt leszakad, a fejemre esik egy megtépázott hirdető oszlop az elemek újraegyesülnek és bekövetkezik a világnak kozmikus pusztulása. Feltehetően kellően deprimált lelki egyensúlyba keveredtem ma reggel. Amikor végre már a metrón utaztam még szörnyűbb dolgokat láttam magam körül. Az emberek megbabonázva üres tekintettel néztek maguk elé úgy látszott mindenkinek fáj valamije. Átrohanjuk az életünket, boldogságot keresve, mintha lenne valami kényszer és tudat alatti hogy boldognak kell lennünk. Ha törik ha szakad akkor is boldogok akarunk lenni. A metrón utazó emberek arcáról az élet kínos pillanatai jutottak az eszembe. Hamar megfeledkezünk mások problémáiról, nehézségeiről, kudarcairól. Még gyorsabban elfelejtjük mások sikereit örömeit és mindent elfelejtünk amikor tolongva egymás lábára taposunk a metró forgatagában. Az emberek tolongnak a metróban tolakodnak és valamilyen megfoghatatlan energiával sietnek munkába menni és csak az forog a fejükben hogy az élet kellékeinek a megszerzésére fordíthassák minden energiájukat Élni szeretni megérteni tapintatosnak lenni elfogadni befogadni adakozni szeretni szerelmesnek lenni udvarolni már nem marad ideje senkinek. Rohangásznak mint a hangyaboly katonái és a semmi-felé tartanak. A semmi felé tartunk és nincs már idő semmire ami szép és ami igazán fontos lenne: Szeretni egymást. Szép napot kívánok minden kedves barátomnak és ellenségemnek ezen a bús reggelen. (Klaudia)
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 09. csütörtök 05:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Vidám reggelt

Nekem is tetszik.Ilyen típusú hangszeren szeretek játszani
Neked is szívesen eljátszom a kedvenc dalod,a hangszert te adod,mégiscsak a te dalod....

Neked is szívesen eljátszom a kedvenc dalod,a hangszert te adod,mégiscsak a te dalod....

Mara jo ejt kivanok!
Haat ez csuucs. Tatva maradt a szam. El ne mondd mit tennel bele....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 08. szerda 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 08. szerda 21:10

Törölt felhasználó (3901512)

Édes Nő! Nem vagyok művész,sem homokos! Csak ez a két kategória tudna rólad aktot készíteni,anélkül,hogy felborulna a festőàllvány!

Jó éjt

Aha,és ütögetném a popsiját!!

Szorosan mögötte?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 08. szerda 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 08. szerda 21:17

Áá,fenéket! Csak próbálok After nyomában maradni!

Áá,fenéket! Csak próbálok After nyomában maradni!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 08. szerda 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát kutyu.....
Leverek előtted egy vigyázmenetet

Leverek előtted egy vigyázmenetet

Édes Nő! Nem vagyok művész,sem homokos! Csak ez a két kategória tudna rólad aktot készíteni,anélkül,hogy felborulna a festőàllvány!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 08. szerda 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 08. szerda 20:55

Törölt felhasználó (4052772)

Akkor csak egy színnel festesz? Fehérrel?

Nekem is tetszik.Ilyen típusú hangszeren szeretek játszani
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 08. szerda 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 08. szerda 20:53

Törölt felhasználó (4052772)

Hát ez nagyon jó popsi.

Akkor csak egy színnel festesz? Fehérrel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 08. szerda 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 08. szerda 20:44

Majd ha érdemesnek találod rá az ecsetemet!