Milyen igaz. Mondjuk a nyelvem után!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 09. csütörtök 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 09. csütörtök 17:46

Törölt felhasználó (4052772)

Milyen igaz. Mondjuk bennem.

Uuhh,fasza,lemászhatok az akasztófáról!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 09. csütörtök 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 09. csütörtök 17:45

Törölt felhasználó (4052772)

Sziasztok!

Milyen igaz. Mondjuk bennem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 09. csütörtök 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 09. csütörtök 17:02

Törölt felhasználó (3901512)

Crazy,mindketten tudjuk,a legfontosabb dolog,hogy a " vessző" a megfelelő helyen legyen!

Nem mindíg nyelvtani vesszőről van szó!
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 09. csütörtök 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 09. csütörtök 17:42

Nem kell kitennünk a vesszőt, ha ugyanahhoz az alanyhoz tartozik két állítmány. Ebben az esetben nincs semmilyen ok-okozati vagy időbeni összefüggés. A vessző mindenféle összetett mondatot tagol de a fő jellemzőjük, ismertetőjük, hogy több, de minimum két állítmány ige, főnév, melléknév legyen a mondat szerkezetében. Nem kell vessző, ha az állítmányokat vagy igéket követő szó egy bővítmény! Az írott szövegben vesszőkkel szükséges jelölni a beszédben használatos szüneteket és ezeket a fő szabályokat vázoltam az elején. Tehát a főszabály az hogy minimum két állítmány, ige, főnév, és melléknév legyen az írott szövegben. Itt és az internetes beszélgetésekben Chat nem alkalmazzuk a fő szabályokat mert gyorsírásra és sokszor szleng (angolul: slang) nyelvezettel is kommunikálunk remélem tudtam segíteni neked.
Sziasztok!

Nem kell kitennünk a vesszőt, ha ugyanahhoz az alanyhoz tartozik két állítmány. Ebben az esetben nincs semmilyen ok-okozati vagy időbeni összefüggés. A vessző mindenféle összetett mondatot tagol de a fő jellemzőjük, ismertetőjük, hogy több, de minimum két állítmány ige, főnév, melléknév legyen a mondat szerkezetében. Nem kell vessző, ha az állítmányokat vagy igéket követő szó egy bővítmény! Az írott szövegben vesszőkkel szükséges jelölni a beszédben használatos szüneteket és ezeket a fő szabályokat vázoltam az elején. Tehát a főszabály az hogy minimum két állítmány, ige, főnév, és melléknév legyen az írott szövegben. Itt és az internetes beszélgetésekben Chat nem alkalmazzuk a fő szabályokat mert gyorsírásra és sokszor szleng (angolul: slang) nyelvezettel is kommunikálunk remélem tudtam segíteni neked.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 09. csütörtök 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 09. csütörtök 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 09. csütörtök 17:02

Crazy,mindketten tudjuk,a legfontosabb dolog,hogy a " vessző" a megfelelő helyen legyen!

(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 09. csütörtök 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát,én is merem remélni,nem lesz a nappaliból Men's Club!
Csajok,az ég szerelmére!!

Szia Feric! Régebben váltottunk pár gondolatot. Csak annyit kérdezek,lett előrelépés a dologban?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 09. csütörtök 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 09. csütörtök 16:42
Törölt felhasználó (3258552)

Itt vagyok!

Én is.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 09. csütörtök 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 09. csütörtök 16:44

Kíváncsian várom a lányokat!

Mai móka

Kíváncsian várom a lányokat!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 09. csütörtök 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 09. csütörtök 15:29

Szeva.
Köszi,amúgy az is...
Itt vannak a legjobb csajok,csak most erősen lecsökkent létszámban..
Köszi,amúgy az is...

Itt vannak a legjobb csajok,csak most erősen lecsökkent létszámban..
Itt vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 09. csütörtök 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 09. csütörtök 15:44

Feric,ne tünj el!
Én már el se jutok a kefélésig.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 09. csütörtök 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 09. csütörtök 14:55

Vidám percek: A Londonban dolgozó fiam mesélte. Metróval jár munkába,sok ember utazik,sokféle náció. Fiamhoz közelàlló harmincas hölgy szinte üvóltötte a telefonba: - Nem érdekel a siránkozásod! Vagy megtanulsz kefélni rendesen,vagy kopjál le rólam!

Elhiszem,nem lehetett egyszerű! Azért csak kiszúrkoljuk neked,hogy jó legyen!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 09. csütörtök 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 09. csütörtök 15:46

Ehh...ne is kérdezd..már teljesen kivagyok.Kicsinált ez a hét.
A maihoz annyit tudtam hozzászólni,mintha doktoráltam volna jogi karon vagy atomfizikából.
Végig impróztam szinte az egészet, szerintem elhasalok,abban bízok hogy szóbelin fel tudom még húzni,csak legyen annyi pontom.. .A többit úgy érzem hogy oké.Szerencsére a hétre vége.
A maihoz annyit tudtam hozzászólni,mintha doktoráltam volna jogi karon vagy atomfizikából.
Végig impróztam szinte az egészet, szerintem elhasalok,abban bízok hogy szóbelin fel tudom még húzni,csak legyen annyi pontom.. .A többit úgy érzem hogy oké.Szerencsére a hétre vége.
Ehh...ne is kérdezd..már teljesen kivagyok.Kicsinált ez a hét.
Végig impróztam szinte az egészet, szerintem elhasalok,abban bízok hogy szóbelin fel tudom még húzni,csak legyen annyi pontom.. .A többit úgy érzem hogy oké.Szerencsére a hétre vége. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 09. csütörtök 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 09. csütörtök 15:41
Végig impróztam szinte az egészet, szerintem elhasalok,abban bízok hogy szóbelin fel tudom még húzni,csak legyen annyi pontom.. .A többit úgy érzem hogy oké.Szerencsére a hétre vége. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 09. csütörtök 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Vizsgák? Mik a hírek?
Feric,ne tünj el!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 09. csütörtök 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 09. csütörtök 15:17

Sziasztok, tetszik a nappalitok! Jó helynek tűnik!

Vizsgák? Mik a hírek?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 09. csütörtök 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 09. csütörtök 15:38

"Farba"
Nagyon elemedben vagy mostanában...
A múzsa jó dolog...
Biztos hogy nem hagy minket árván, nagyon hiányoznánk neki

A múzsa jó dolog...

"Farba"
A múzsa jó dolog...