Ha elő mer állni a " farbával"!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 09. csütörtök 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 09. csütörtök 15:30

Oké haver!
Én benne vagyok,elpaskoljuk rajta a Kossuth indulót

Oké haver!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 09. csütörtök 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 09. csütörtök 15:25

Törölt felhasználó (3901512)

Szia Crazy! Ja,magunkra hagyott minket. Ha előkerül,verjük el,mint a szépfenekű dobot!

Szeva.
Köszi,amúgy az is...
Itt vannak a legjobb csajok,csak most erősen lecsökkent létszámban.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 09. csütörtök 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 09. csütörtök 15:17
Köszi,amúgy az is...

Itt vannak a legjobb csajok,csak most erősen lecsökkent létszámban.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 09. csütörtök 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3258552)

Sziasztok, tetszik a nappalitok! Jó helynek tűnik!

Szia Crazy! Ja,magunkra hagyott minket. Ha előkerül,verjük el,mint a szépfenekű dobot!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 09. csütörtök 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Bocs,nem írtam meg! A nő magyarul kiabált a telefonba! A fiam értette egyedül. Milyen lett volna,ha szól neki ezt,vagy azt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 09. csütörtök 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 09. csütörtök 15:21

Törölt felhasználó (900910)

Magyar nők is szabadszajuak , csakhát a mieink meg vannak rendesen sikalva

Szia,gyere,próbáld ki!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 09. csütörtök 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 09. csütörtök 15:17
Törölt felhasználó (3258552)

Magyar nők is szabadszajuak , csakhát a mieink meg vannak rendesen sikalva
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 09. csütörtök 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 09. csütörtök 14:55

Vidám percek: A Londonban dolgozó fiam mesélte. Metróval jár munkába,sok ember utazik,sokféle náció. Fiamhoz közelàlló harmincas hölgy szinte üvóltötte a telefonba: - Nem érdekel a siránkozásod! Vagy megtanulsz kefélni rendesen,vagy kopjál le rólam!

Nem láttam ma még a legfinomabb édességünket.....

Hoppá....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 09. csütörtök 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 09. csütörtök 14:55

Vidám percek: A Londonban dolgozó fiam mesélte. Metróval jár munkába,sok ember utazik,sokféle náció. Fiamhoz közelàlló harmincas hölgy szinte üvóltötte a telefonba: - Nem érdekel a siránkozásod! Vagy megtanulsz kefélni rendesen,vagy kopjál le rólam!

Szia klaudia! Teljes mértékben igazax van. Mindenki csak rohan. Olyan jó lenne egyszer megállni leülni a kandalló mellé, vagy egy erkélyen a naplementét bámulni. Kettecskén a párunkal. De nem azon gondolkodni, hogy mit rontottunk el, hol kellett volna másként csinálni. Egyszerüen csak ülni lenne jó és élni a mának.
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 09. csütörtök 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 09. csütörtök 07:24

Esős reggelre ébredtem. Amikor ma reggel felébredtem és kinéztem az ablakon arra gondoltam az sem elképzelhetetlen hogy eben az évben már soha többet nem fog sütni a nap. Beköszönt a sötét ""középkor"" és ha kimegyek az utcára mert sietnem kell a munkahelyemre az égbolt leszakad, a fejemre esik egy megtépázott hirdető oszlop az elemek újraegyesülnek és bekövetkezik a világnak kozmikus pusztulása. Feltehetően kellően deprimált lelki egyensúlyba keveredtem ma reggel. Amikor végre már a metrón utaztam még szörnyűbb dolgokat láttam magam körül. Az emberek megbabonázva üres tekintettel néztek maguk elé úgy látszott mindenkinek fáj valamije. Átrohanjuk az életünket, boldogságot keresve, mintha lenne valami kényszer és tudat alatti hogy boldognak kell lennünk. Ha törik ha szakad akkor is boldogok akarunk lenni. A metrón utazó emberek arcáról az élet kínos pillanatai jutottak az eszembe. Hamar megfeledkezünk mások problémáiról, nehézségeiről, kudarcairól. Még gyorsabban elfelejtjük mások sikereit örömeit és mindent elfelejtünk amikor tolongva egymás lábára taposunk a metró forgatagában. Az emberek tolongnak a metróban tolakodnak és valamilyen megfoghatatlan energiával sietnek munkába menni és csak az forog a fejükben hogy az élet kellékeinek a megszerzésére fordíthassák minden energiájukat Élni szeretni megérteni tapintatosnak lenni elfogadni befogadni adakozni szeretni szerelmesnek lenni udvarolni már nem marad ideje senkinek. Rohangásznak mint a hangyaboly katonái és a semmi-felé tartanak. A semmi felé tartunk és nincs már idő semmire ami szép és ami igazán fontos lenne: Szeretni egymást. Szép napot kívánok minden kedves barátomnak és ellenségemnek ezen a bús reggelen. (Klaudia)
Köszönöm , nyomatjuk a jó meleg kandalló mellől
Szeva!
Üdv a csapatban (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 09. csütörtök 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 09. csütörtök 12:11
Üdv a csapatban (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 09. csütörtök 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (900910)

Szép napot Medve Úr !
Szép napot Medve Úr !
Hát elég depisnek tűntök ma baszki....
Akkor nem csak én,jól van....
Akkor nem csak én,jól van....

Üdv meg csá

Apáca?? Élvezd az életet amig lehet biztos akad jelentkező egy kis örömökre ,vezekelni ráérsz oda át
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 09. csütörtök 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 09. csütörtök 11:03
Törölt felhasználó (3968662)

Ha lenne kivel .....De már nincs .....tényleg ki tudja ,hogy lehetnék apáca?

Ha lenne kivel .....De már nincs .....tényleg ki tudja ,hogy lehetnék apáca?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 09. csütörtök 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 09. csütörtök 10:42

Jobb lenne ágyba bújni,nagyot sexelni!! Akkor kit érdekel az időjárás!

Hangosabban még mindig csepereg
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 09. csütörtök 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 09. csütörtök 10:20
Törölt felhasználó (3968662)

Énekeljünk az esőben , akkor talán szebb napunk lesz.