kérlek módosíccs egyvel felfele a dátumon!
a többi vazzedeqrvafasza!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 11:00

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Casanova
Casanova, Giovanni Girolamo (1725-1798).
Felvett, nemesi neve: de Seingalt lovag. Jogot tanult és hét nyelven beszélt. Ellenállhatatlan volt a nők körében. Élete során számos hálószoba kívánt személye lett. A tartós kapcsolatokat kerülte, kicsapongó életstílust követett és sosem házasodott meg. Különleges kalandjait élete végén írt visszaemlékezései őrzik.

A GG Casanovája:
Felvett, nemesi neve: sir Surdapapa (1971-amíg agyon nem csapják)
Ellenállhatatlan a nők körében. Nagy nyelvérzéke van. Élete során számos hálószoba kívánt személye lesz. A tartós kapcsolatokat kerüli, kicsapongó életstílust követ. Különleges kalandjait élete végén írja visszaemlékezéseiben. Fényképe egyenlőre rejtély, de a körözést már kiadták róla. Ismert tartózkodási helye a GG nappalija.
Fred a piszkos, ja és PINA!
Casanova, Giovanni Girolamo (1725-1798).
Felvett, nemesi neve: de Seingalt lovag. Jogot tanult és hét nyelven beszélt. Ellenállhatatlan volt a nők körében. Élete során számos hálószoba kívánt személye lett. A tartós kapcsolatokat kerülte, kicsapongó életstílust követett és sosem házasodott meg. Különleges kalandjait élete végén írt visszaemlékezései őrzik.

A GG Casanovája:
Felvett, nemesi neve: sir Surdapapa (1971-amíg agyon nem csapják)
Ellenállhatatlan a nők körében. Nagy nyelvérzéke van. Élete során számos hálószoba kívánt személye lesz. A tartós kapcsolatokat kerüli, kicsapongó életstílust követ. Különleges kalandjait élete végén írja visszaemlékezéseiben. Fényképe egyenlőre rejtély, de a körözést már kiadták róla. Ismert tartózkodási helye a GG nappalija.
Fred a piszkos, ja és PINA!

nem szivom Én egyikötöknek sem...a...öö...a..vérét
...csak..csupán...kostolgatlak Titeket...
most ugy is csak Én vagyok az egyedüli Nöi személy itt...jelenleg... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)

most ugy is csak Én vagyok az egyedüli Nöi személy itt...jelenleg... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
kóstolgass édes!
kóstolgass!
szép hosszú határozott mozdulattal!
de azé ha a fejed felfelé mozog finom ám az a szívó hatás! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 11:10
kóstolgass!
szép hosszú határozott mozdulattal!
de azé ha a fejed felfelé mozog finom ám az a szívó hatás! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)

nem szivom Én egyikötöknek sem...a...öö...a..vérét
...csak..csupán...kostolgatlak Titeket...
most ugy is csak Én vagyok az egyedüli Nöi személy itt...jelenleg...

most ugy is csak Én vagyok az egyedüli Nöi személy itt...jelenleg...
Azt elfeledtem beleírni, hogy egyetemet végzett a pinanyalás szakon. (most pótoltam)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 11:07

kérlek módosíccs egyvel felfele a dátumon!

para!
hol a fenébe kódorogsz? vagy megilyedtél ettő a giccsbajnok hipptő? nem oljan fábó faragtak Téged! oszt jer, mert köll az erősítés a hóhányó Fred bátyám ellen! /annyira ne félj tülle, mert alapjában jó embör Ő is, csakúgy, mint Te -csak vhogy nem wótatok jó passzba mikor összefutottatok!/
tom!
ösmered a véleményem! pulyka az alapanyagok trabantja! -bár ez télleg gusztusos! csak hát én szeretem, ha a húsnak van íze, és ne csak és kizárólag a fúszer adja meg egy étel ízét!!! (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 11. 23. péntek 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 23. péntek 18:18
hol a fenébe kódorogsz? vagy megilyedtél ettő a giccsbajnok hipptő? nem oljan fábó faragtak Téged! oszt jer, mert köll az erősítés a hóhányó Fred bátyám ellen! /annyira ne félj tülle, mert alapjában jó embör Ő is, csakúgy, mint Te -csak vhogy nem wótatok jó passzba mikor összefutottatok!/
tom!
ösmered a véleményem! pulyka az alapanyagok trabantja! -bár ez télleg gusztusos! csak hát én szeretem, ha a húsnak van íze, és ne csak és kizárólag a fúszer adja meg egy étel ízét!!! (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 11. 23. péntek 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)

szia charlotte,szevasztok nappalisok!
Kíváncsi vagyok,vajon Fortuna és Ámor mennyire vak...
kihívom a sorsot,ha megengeditek,én is szívesen részt veszek a játékban

Hát én ma qwára nm megyek sehowa dódózni...így
döntöttem...csak lazán...csak lazán...
Pihenek...rám fér...este jóóó formába akarok lenni...

Nmtom mi bajod wan a pulykáwal...nekem bejön...
...gesztenyésen...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 11:32

para!
tom!
ösmered a véleményem! pulyka az alapanyagok trabantja! -bár ez télleg gusztusos! csak hát én szeretem, ha a húsnak van íze, és ne csak és kizárólag a fúszer adja meg egy étel ízét!!!
tom!
ösmered a véleményem! pulyka az alapanyagok trabantja! -bár ez télleg gusztusos! csak hát én szeretem, ha a húsnak van íze, és ne csak és kizárólag a fúszer adja meg egy étel ízét!!!
megkaptad a leveleket?
akkor kérlek szakíccs időt a válaszodra! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 11:33
akkor kérlek szakíccs időt a válaszodra! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát én ma qwára nm megyek sehowa dódózni...így

maga a hús az íztelen!
lehet gesztenyésen bejönne nekem is ...
de ettem má cicifilét, ettem má combot szárnytövet ... mindegyiknél agyon kellett fűszerezni, h legyen vmi íze!
tudod a szakácsok zöme télleg az alapanyagok trabantjának tartja!
én viszont kikérem ezt!
a Trabik nevében!!! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 11:35
lehet gesztenyésen bejönne nekem is ...
de ettem má cicifilét, ettem má combot szárnytövet ... mindegyiknél agyon kellett fűszerezni, h legyen vmi íze!
tudod a szakácsok zöme télleg az alapanyagok trabantjának tartja!
én viszont kikérem ezt!
a Trabik nevében!!! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Nmtom mi bajod wan a pulykáwal...nekem bejön...
...gesztenyésen...

Hello Paraaa....
ha a surditol nem látom,hogy Neked irt...észre sem veszlek....mentségemre legyen mondva..addig nem volt még idöm visszaolvasni...
ezer éve nem láttalak itt....jol vagy Életem?
mi ez az Ámoros...meg fortunás iromány??..csak nem szerelmes vagy babyyyyy???
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 11. 23. péntek 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 23. péntek 18:18
ha a surditol nem látom,hogy Neked irt...észre sem veszlek....mentségemre legyen mondva..addig nem volt még idöm visszaolvasni...

szia charlotte,szevasztok nappalisok!

hehe pont Te /ill mi/ beszész/lünk/ a gumiról ... mi is várható nálatok pár hónap múlva!
de nem ragzom agyon!
hisz ha jól láttam joel a helyedre tett! 2*50000=100000, akkor is ha egyszerre veszed a két garnitúrót és akkor is ha egymás után!
és télleg nem a mintázat mélysége az ami számít, hanem az, h hidegben a nyári óvszer rideggé, majdnem műanyag szerűvé válik!
nekem az a visszás, h tömegközlekedésen nem használják a téli tappancsot! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 24. szombat 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 24. szombat 07:13
de nem ragzom agyon!
hisz ha jól láttam joel a helyedre tett! 2*50000=100000, akkor is ha egyszerre veszed a két garnitúrót és akkor is ha egymás után!
és télleg nem a mintázat mélysége az ami számít, hanem az, h hidegben a nyári óvszer rideggé, majdnem műanyag szerűvé válik!
nekem az a visszás, h tömegközlekedésen nem használják a téli tappancsot! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 24. szombat 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóóó reggggelllllt!
Nyah...még bírnék alukálni...de nyócra a gumisnál kell lennem...éééé!
Hipp!
Te emlékszel mondjuk kb. 20 éwwel ezelött...wolt téli gumi???....mert én úgy emlékszem,hogy apámnak
sose wolt...a nyáriwal járt télen is...mintha direkt lenne 2 féle gumi mostanság...biznic ez..kérem...nem??

Nyah...még bírnék alukálni...de nyócra a gumisnál kell lennem...éééé!
Hipp!
Te emlékszel mondjuk kb. 20 éwwel ezelött...wolt téli gumi???....mert én úgy emlékszem,hogy apámnak
sose wolt...a nyáriwal járt télen is...mintha direkt lenne 2 féle gumi mostanság...biznic ez..kérem...nem??
ha nem válaszolna /nem nagyon van a körünkben/ szólj segítek megfejteni!
pici segítség: ne csak azt nézd kinek, hanem azt is, h mire válaszolt! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 11:40
pici segítség: ne csak azt nézd kinek, hanem azt is, h mire válaszolt! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Hello Paraaa....

talán...ezentul jön többet...
és..gondolom...a télaposdis játékra jelentkezett...de ebböl még nem nagyon érzékelhetö..hogy ha "az" is...de..Kibe??
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 11:47

és..gondolom...a télaposdis játékra jelentkezett...de ebböl még nem nagyon érzékelhetö..hogy ha "az" is...de..Kibe??

ha nem válaszolna /nem nagyon van a körünkben/ szólj segítek megfejteni!
pici segítség: ne csak azt nézd kinek, hanem azt is, h mire válaszolt!
pici segítség: ne csak azt nézd kinek, hanem azt is, h mire válaszolt!
madám!
ott a megoldás!
két év csere árából meg van a felni!
nekem is így van!
nekem nem akarsz fizetni? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 24. szombat 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 24. szombat 07:36
ott a megoldás!
két év csere árából meg van a felni!
nekem is így van!
nekem nem akarsz fizetni? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 24. szombat 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)

érdekes összefüggések ezek...az utak rosszabbak, hamarabb tönkremennek a gumik,üzleti szempontból kicsit kedvezőbb lehet... mégis kell cserélned téli/nyárit (ami valóban jó üzlet)...egyébként kell? megbüntetnek érte, ha nincs télen téli gumid?
vagy csak biztonságosabb, ha használjuk...mert nem takarítják úgy az utakat, mint régen?
mellesleg nekünk felnivel(?) együtt van mindkét szezonra, így uram intézi a cserét..én meg fizetek érte
jahhh...különben jóregg
1991 November 24. (16 éve történt)
45 éves korában, londoni otthonában elhunyt Freddie Mercury (eredeti nevén: Faroukh Bulsara), a Queen énekese.
Mercury együttese, a Queen 1971-től dolgozott együtt. Első albuma 1973-ban jelent meg. Hírnevét az 1975-ben kiadott "One Night at the Opera" című nagylemezzel és az azon szereplő"Bohemian Rapsody" című dallal alapozta meg.Élete végéig dolgozott, s az 1991 elején megjelent "Innuendo" című lemez ugyanúgy listavezető lett, mint az együttes sikerszámaiból összeállított örökzöld lemez. A botrányairól is közismertté vált sztár - énekes egyébként iráni származású volt: családjával az indiai Bombay - n át került Londonba, ahol először grafikusművészi diplomát szerzett. Az AIDS végzett vele.
vagy csak biztonságosabb, ha használjuk...mert nem takarítják úgy az utakat, mint régen?
mellesleg nekünk felnivel(?) együtt van mindkét szezonra, így uram intézi a cserét..én meg fizetek érte

jahhh...különben jóregg

1991 November 24. (16 éve történt)
45 éves korában, londoni otthonában elhunyt Freddie Mercury (eredeti nevén: Faroukh Bulsara), a Queen énekese.
Mercury együttese, a Queen 1971-től dolgozott együtt. Első albuma 1973-ban jelent meg. Hírnevét az 1975-ben kiadott "One Night at the Opera" című nagylemezzel és az azon szereplő"Bohemian Rapsody" című dallal alapozta meg.Élete végéig dolgozott, s az 1991 elején megjelent "Innuendo" című lemez ugyanúgy listavezető lett, mint az együttes sikerszámaiból összeállított örökzöld lemez. A botrányairól is közismertté vált sztár - énekes egyébként iráni származású volt: családjával az indiai Bombay - n át került Londonba, ahol először grafikusművészi diplomát szerzett. Az AIDS végzett vele.
jaholy!
ezek szerint én nem érteni Tégedet!
én szimplán arra gondoltam, h reméli nőt kap a télepós játék sorsolásánál! de Te természetesen tipikus nő vagy!
Te már többre vagy kíváncsi! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 11:55
én szimplán arra gondoltam, h reméli nőt kap a télepós játék sorsolásánál! de Te természetesen tipikus nő vagy!
Te már többre vagy kíváncsi! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)

talán...ezentul jön többet...

surdi!
a figyelmeztetéseket a megfelelő helyre, mert hamarabb észreveszem azokat a lusereket, akik nem a fórumba valók, mint a "vérfertőző" lusert is!
Amugymindenkinekszépjónapotkívánok!
a figyelmeztetéseket a megfelelő helyre, mert hamarabb észreveszem azokat a lusereket, akik nem a fórumba valók, mint a "vérfertőző" lusert is!

az hááát..Én tipikus Nöööö...és naggggyon kíváncsi..majd hamar megöregszem...
én ugy értelmeztem Öt..hogy a szerencsére bizza azt,hogy pont annak kell majd valamit küldenie..akinek Ö nagyon szeretné...érted mááááár?
Te..fogunk mi az életben egyszer is közös nevezöre jutni???
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 11:59

én ugy értelmeztem Öt..hogy a szerencsére bizza azt,hogy pont annak kell majd valamit küldenie..akinek Ö nagyon szeretné...érted mááááár?
Te..fogunk mi az életben egyszer is közös nevezöre jutni???

jaholy!
Te már többre vagy kíváncsi!
Te már többre vagy kíváncsi!
de hisz ráböktem a felkiáltó jelre is!
amikor rászóltam csak az egysorosait láttam, a vérfertőzést azt nem. azt hizttem, h normális irányba terelhető fórumozóról van szó ezért szóltam ott rá! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 12:00
amikor rászóltam csak az egysorosait láttam, a vérfertőzést azt nem. azt hizttem, h normális irányba terelhető fórumozóról van szó ezért szóltam ott rá! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)

surdi!

a vanettkargóval! csak annyi köll, h beülj a hajtott kerékre nehezéknek!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 24. szombat 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 24. szombat 18:35

Baaazzz....ne szíwd máá úgy föl magad...
...miwel húználak ki Teee...
a wagonR+-wal...w a Wanette-wel...

a wagonR+-wal...w a Wanette-wel...

Nah...bágoly mondja werébnek,hogy nagy súlyú...hahaha
PINA!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 26. hétfő 12:53

PINA!

a vanettkargóval! csak annyi köll, h beülj a hajtott kerékre nehezéknek!