és akkor megyünk a népligetbe autóvezetési gyakorlatra ...Te meg Én ?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 04. szombat 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 22:44

Hát lehet hogy én is várni fogom a 3 nap lejárását...
Erősnek kell lennem....

Erősnek kell lennem....

Recskavideó,a te képedre
Ha jól értem... (Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 04. szombat 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 22:45

Ha jól értem... (Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 04. szombat 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves Tibor Rólam készítenél videót ? Vagy pontosítsd mire gondoltál??
Kedves Tibor Rólam készítenél videót ? Vagy pontosítsd mire gondoltál??
(Ez egy válasz tibor-1987 üzenetére (2019. 05. 04. szombat 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 22:32

Tetszett a videód! Esetleg, ha ránézel, néztél az adatlapomra, szívesen csinálnék hasonló vidit, esetleg 1 merészebb képedre?
Hát lehet hogy én is várni fogom a 3 nap lejárását...
Erősnek kell lennem....

Erősnek kell lennem....

Nektek ezért nehezebb mert túl sok van,abból meg elég sok a debil
Nekünk bánatunkra nagyon kevés csajszi van,azért.
Ennyire amúgysem tudnál válaszolni
Megszokott dolog hogy nem kapunk választ néha,akinek van esze megérti hogy sokat kaptál,nem tetszik,nem volt időd stb.aki nem érti meg,azzal nem is érdemes foglalkozni.Szerintem már kaptál olyan levelet amit kár volt megnyitni,nem?
Amúgy kiírtad az adatlapra hogy nem tudsz válaszolni,aki nem olvasta el,rád sem figyelne.
Ne kattogj ezen,nem tartanak ezért beképzeltnek
Fogsz találni normális,megértő pasit,csak egy kis türelem,és lazaság.Te ne találnál? Hamarosan nem győzöl szelektálni a jobbnál jobb pasikból
Már azon gondolkodom hogy be kellene előznöm amíg nem késő

Nekünk bánatunkra nagyon kevés csajszi van,azért.
Ennyire amúgysem tudnál válaszolni

Megszokott dolog hogy nem kapunk választ néha,akinek van esze megérti hogy sokat kaptál,nem tetszik,nem volt időd stb.aki nem érti meg,azzal nem is érdemes foglalkozni.Szerintem már kaptál olyan levelet amit kár volt megnyitni,nem?

Ne kattogj ezen,nem tartanak ezért beképzeltnek

Tetszett a videód! Esetleg, ha ránézel, néztél az adatlapomra, szívesen csinálnék hasonló vidit, esetleg 1 merészebb képedre?
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 04. szombat 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 22:28

Talán nekünk lányoknak nem ""nehéz"" ismerkedni? 538 darab üzenetet kaptam Persze a szabályzat szerint mind az 538 levél válaszolatlan lesz azért az egyszerű okért mert 3 -napig nem írhatok válaszokat ....Gondolják egy beképzelt csajszi lehetek aki még arra sem képes hogy válaszoljon egy normális üzenetre... nekem sem lesz egyszerű őszinte barátot találni aki tettszik is nekem és belátja azt hogy csak a hétvégén érek rá mert napközben reggeltől estig dolgozom.......
Kedves Claudiana! Én is írtam üzenetet, de talán itt, gyorsabban kapok választ.
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 04. szombat 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 22:28

Talán nekünk lányoknak nem ""nehéz"" ismerkedni? 538 darab üzenetet kaptam Persze a szabályzat szerint mind az 538 levél válaszolatlan lesz azért az egyszerű okért mert 3 -napig nem írhatok válaszokat ....Gondolják egy beképzelt csajszi lehetek aki még arra sem képes hogy válaszoljon egy normális üzenetre... nekem sem lesz egyszerű őszinte barátot találni aki tettszik is nekem és belátja azt hogy csak a hétvégén érek rá mert napközben reggeltől estig dolgozom.......
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 04. szombat 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát ezt megértem...nehéz
Szintén
(Ez egy válasz Balint97 üzenetére (2019. 05. 04. szombat 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 21:11

Szintén

Az igazat megvallva én is a rögös utat járom. Nem találtam mostanság megfelelő partnert.
Az igazat megvallva én is a rögös utat járom. Nem találtam mostanság megfelelő partnert.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 04. szombat 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Te hogy haladsz a csajozással?
(Ez egy válasz Balint97 üzenetére (2019. 05. 04. szombat 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Valahogy így gondoltam,de az elmélet is fontos,arra kevesebb időt szentelünk.
Sokan elfeledkeznek a hátsó ülésről és a motorháztetőről.,pedig gyári tartozék......én erre is kitérek a gyakorlati oktatasban
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 04. szombat 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 20:44

Sokan elfeledkeznek a hátsó ülésről és a motorháztetőről.,pedig gyári tartozék......én erre is kitérek a gyakorlati oktatasban

Gondolom A kellő készséget kell elsajátítanom. A gépkocsi bonyolult szerkezet. Tele van mindenféle elsőre bonyolultnak látszó merev tárgyakkal. Ezek a tárgyak gondolom nagyon gondos kezek munkája által kelnek életre.. Nem beszélve arról hogy működés közben kell elsajátítani mindent mert elméleti oktatásban ez nem fog működni

Gondolom A kellő készséget kell elsajátítanom. A gépkocsi bonyolult szerkezet. Tele van mindenféle elsőre bonyolultnak látszó merev tárgyakkal. Ezek a tárgyak gondolom nagyon gondos kezek munkája által kelnek életre.. Nem beszélve arról hogy működés közben kell elsajátítani mindent mert elméleti oktatásban ez nem fog működni

Valahogy sejtettük
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 04. szombat 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Tehetséges vagy!
Mindenképp az elsők között terveztem
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 04. szombat 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 20:36

Mindenképp az elsők között terveztem

Gondolom a "" sebesség váltó rúd "" kellő fogása lesz az első tétel a vezetési leckék között ott az autódban ........

Én is örülök hogy a kis csapatunk bővült,aztán megint pörög a nappalink

Gondolom a "" sebesség váltó rúd "" kellő fogása lesz az első tétel a vezetési leckék között ott az autódban ........
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 04. szombat 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 20:29

Hát mi szeretjük megszeretgetni a jófej csajszikat
Majd kiszedem én belőled a depit meglátod
Aztán megtanítalak vezetni
Igen,örülünk hogy jobban érzed magad

Az élethez és a szerelemhez is szerencse kell. de hogy ennyire nagy szerepe lenne a szerencsének nem igazságos dolog.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 04. szombat 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 20:28
Törölt felhasználó (4052772)

Szerintem is szep no vagy. Nincs okod az onbizalom vesztesre. A fejedben is van tartalom es ez is hasznos. A partalalas mindig is szerencse dolga volt ugy gondolom. Meg szexkapcsolat eseten is.

Hát mi szeretjük megszeretgetni a jófej csajszikat
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 04. szombat 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 20:25

Szép estém van mert úgy érzem páran ""szeretni kezdenek "" engem. Tehát: Akit nem szeretnek az mindenütt egyedül van . Veletek nem vagyok egyedül.......Az emberi kapcsolatok amelyek végérvényesen kezdenek kihűlni ebben a nagy internetes álarcos bálban amit világhálónak becéznek a multimilliárdos tulajdonosai kifagynak az igazi emberi kapcsolatok. Azért mégis csak itt ebben a kis virtuális fórumban megtudunk nyílni idegen emberek között azoknak az embereknek akinek van szívük és nem feledtek el szeretni
Szerintem is szep no vagy. Nincs okod az onbizalom vesztesre. A fejedben is van tartalom es ez is hasznos. A partalalas mindig is szerencse dolga volt ugy gondolom. Meg szexkapcsolat eseten is.
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 04. szombat 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 20:13

Köszönöm a biztatásod. Volna még időm hogy tovább tanuljak. Az albérlet drága a megélhetés bizonytalan, nem tudom mit találnak ki holnapra a főnöknőm, vagy a tulajdonosok. Aki azt gondolja e sorok olvasása alatt hogy engem pénzért meg tud szerezni annak csalódást kell okoznom. Lehet hogy kihívó félre érthető képeket közöltem magamról de ez csak arra szolgál hogy az önbizalmam javítsam vele mert az önbizalmam valahol fél úton elvesztettem és mostanában hiába keresem nem találom hová tűnt.