Jó reggelt

Nagyon pezseg az elet itt ujra.

Köszönöm. Jó éjszakát, szép álmokat.
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 04. szombat 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 23:43

Nem bántottál meg csak megijedtem ettől A leírtakat mindenki tartsa szem előtt . csak kölcsönös rokonszenv kölcsönös vonzalom esetén lehet a részemről szó bármilyen baráti párkapcsolatnak minden érdeket nélkülöző őszinte közeledés esetén...Szép álmokat szia ...
Jóéjt
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 04. szombat 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 23:46

Sziasztok
Baszki,most megyek aludni...de szívesen látunk máskor is
Érezzétek magatokat otthon,gyertek sűrűn

Érezzétek magatokat otthon,gyertek sűrűn
Sziasztok
Érezzétek magatokat otthon,gyertek sűrűn (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 04. szombat 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 23:43

Érezzétek magatokat otthon,gyertek sűrűn (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 04. szombat 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3968662)

Én is megyek asszem,jó éjt,csá mindenki

Nem bántottál meg csak megijedtem ettől A leírtakat mindenki tartsa szem előtt . csak kölcsönös rokonszenv kölcsönös vonzalom esetén lehet a részemről szó bármilyen baráti párkapcsolatnak minden érdeket nélkülöző őszinte közeledés esetén...Szép álmokat szia ...
(Ez egy válasz tibor-1987 üzenetére (2019. 05. 04. szombat 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 23:37

Vicceltem. Természetesen a rokonszenved elnyerése, jelenleg a a legfontosabb a számomra. 1 alkalom sosem a sexről szól. Nálam, biztosan nem! Sajnálom, ha megbántottalak. Nem szándékoztam. Bocsánat.
Jobban is teszed ha nem alvás előtt
Jó éjt neked is
Holnap ne csókolózz az erdőben,hideg lesz
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 04. szombat 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 23:38

Jó éjt neked is

Holnap ne csókolózz az erdőben,hideg lesz

Most nem fogom megnézni leragadnak a szemeim búcsúzni szeretnék. neked és minden kedves barátunknak szép álmokat kívánok !! Különben is holnap leesik a hó és visszatér tél. A mackók téli álmomba ringatják magukat hiszen tél van vagy tévedek. ? Holnap már tél lesz ezért nem lehet majd a kerek erdőben egy takarón szerelmesen csókolózni...
Jó éjszakát Claudiana! Jó éjt CrazyBear! Megyek én is vízszintbe teszem magam.
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 04. szombat 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 23:38

Most nem fogom megnézni leragadnak a szemeim búcsúzni szeretnék. neked és minden kedves barátunknak szép álmokat kívánok !! Különben is holnap leesik a hó és visszatér tél. A mackók téli álmomba ringatják magukat hiszen tél van vagy tévedek. ? Holnap már tél lesz ezért nem lehet majd a kerek erdőben egy takarón szerelmesen csókolózni...
Køszönöm Crazy! Természetesen, viccelődtem. Az óradíjra gondoltam. Igen. Mégegyszer, BOCSÁNAT Claudiana!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 04. szombat 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 23:36

Nyugi,csak viccelődött
Nem úgy értette, mindjárt bocsánatot is kért....
Ugye?
Gondolom hogy a vezetési óradíjra értette..

Ugye?
Gondolom hogy a vezetési óradíjra értette..
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 04. szombat 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 23:30

Ilyent biztos nem.Én szupermedve vagyok.Beszélő és barátságos.Legtöbbször
Kettőt megnyitottam,csak te látod,légy erős
Hamarosan lesznek újak és jobbak.Meg retusáltak....

Vicceltem. Természetesen a rokonszenved elnyerése, jelenleg a a legfontosabb a számomra. 1 alkalom sosem a sexről szól. Nálam, biztosan nem! Sajnálom, ha megbántottalak. Nem szándékoztam. Bocsánat.
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 04. szombat 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 23:33

Vigyázat ezzel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NINCS SEMMILYEN FIZETSÉG !! Nem vagyok kurva semmilyen fizetségre nem tartok igényt sem most sem máskor ...............................................Kizárólag rokonszenv alapján ismerkedem légyszíves ezt tartsd szem előtt
Nyugi,csak viccelődött
Ugye?
Gondolom hogy a vezetési óradíjra értette.. (Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 04. szombat 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 23:33

Ugye?
Gondolom hogy a vezetési óradíjra értette.. (Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 04. szombat 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Vigyázat ezzel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NINCS SEMMILYEN FIZETSÉG !! Nem vagyok kurva semmilyen fizetségre nem tartok igényt sem most sem máskor ...............................................Kizárólag rokonszenv alapján ismerkedem légyszíves ezt tartsd szem előtt
(Ez egy válasz tibor-1987 üzenetére (2019. 05. 04. szombat 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 23:29

A maci a málnásban szeret lenni. XD Én, szívesen tanítgatnálak vezetni. Tankolnod sem kell. A fizetséget, majd megbeszéljük élőben.

Ilyent biztos nem.Én szupermedve vagyok.Beszélő és barátságos.Legtöbbször
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 04. szombat 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 23:26

Láttam már Mackót a málnásban....Vagy nem láttam ? lehet hogy kislány koromban egy mesében láttalak már abban a bizonyos málnás bozótos erdőben. Nem félek a mackóktól bár az hír járja hogy Erdélyben sok embert elfogyasztottak a mackók csámcsogva igen jó étvágynak örvendezve..
A maci a málnásban szeret lenni. XD Én, szívesen tanítgatnálak vezetni. Tankolnod sem kell. A fizetséget, majd megbeszéljük élőben.
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 04. szombat 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 23:26

Láttam már Mackót a málnásban....Vagy nem láttam ? lehet hogy kislány koromban egy mesében láttalak már abban a bizonyos málnás bozótos erdőben. Nem félek a mackóktól bár az hír járja hogy Erdélyben sok embert elfogyasztottak a mackók csámcsogva igen jó étvágynak örvendezve..
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 04. szombat 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 23:23

Hálás köszönet
Csak kétezerért kell tankolnod
Majd én is mutatok arcost is,amikor lelkileg erős leszel
Persze nekem nincsenek ilyen jó képeim,és nem barátnő fotózott,el is vert volna az asszony ha meglatja

Persze nekem nincsenek ilyen jó képeim,és nem barátnő fotózott,el is vert volna az asszony ha meglatja

Hálás köszönet
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 04. szombat 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Megértettem. Köszönöm. Természetesen, a munkahely, megélhetés az első. Arcos képemet, csak a kapcsolataim láthatják. De már rég frissítettem azokat a képeket.
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 04. szombat 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 23:15

Ha vigyázol és óvod a személyiséghez való jogaim ! és nem szeretnéd ha kirúgnának a munkahelyemről te is láthatod a képeken arcomat is