Sziasztok ! Csak úgy beköszöntem ,mert nagyon rég nem voltam... el vagyok ázva a munkával ...

Meselj. Te hogy csinaltad volna?
En a celozgatast nem szoktam erteni altalaban. Nekem szolni kell, akkor tudom, hogy erdeklodes van. Vagy belebamulni az arcomba sem eleg. Szolj hozzam, akkor tudok reagalni. Mondjuk kokettalni sem tudok, nem is szoktam. Csak igy szoban megy. Mint veletek. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 29. hétfő 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
En a celozgatast nem szoktam erteni altalaban. Nekem szolni kell, akkor tudom, hogy erdeklodes van. Vagy belebamulni az arcomba sem eleg. Szolj hozzam, akkor tudok reagalni. Mondjuk kokettalni sem tudok, nem is szoktam. Csak igy szoban megy. Mint veletek. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 29. hétfő 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem egyértelmű
Mondjuk én másképp csináltam volna...

Mondjuk én másképp csináltam volna...

Akkor ez így egyértelmű,nem??
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 29. hétfő 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 29. hétfő 13:21
Törölt felhasználó (4052772)

Nem beszelt o sem es en sem. Csak veletlenul tobbszor a kezembe kerult a mogyoroja mikozben masszirozott...Eleinte azt gondoltam veletlen, elhuztam a kezem. Aztan mar azert gyanakodtam kicsit. Mikor eljottem tole kuldott egy uzenetet, hogy szeretettel var ujra barmikor kacsintassal a vegen.
Nem beszelt o sem es en sem. Csak veletlenul tobbszor a kezembe kerult a mogyoroja mikozben masszirozott...Eleinte azt gondoltam veletlen, elhuztam a kezem. Aztan mar azert gyanakodtam kicsit. Mikor eljottem tole kuldott egy uzenetet, hogy szeretettel var ujra barmikor kacsintassal a vegen.
Hát,ha akart valamit,akkor valami jó szöveget bedobhatott volna!

Hát el tudom képzelni hogy kikezdett veled,bár nekik tudni kell türtőztetni magukat,de rengeteg esetet hallottam..
Ha jól esett,menj el mégegyszer,akkor is nyersz ha csak masszázs,és többet le tudsz szűrni,magadról is
Esetleg bátrabb lenne,akkor akár ....
Tetszett a pasi?
Én is szeretek masszőrködni,de én nem bírnék magammal az tuti.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 29. hétfő 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 29. hétfő 12:59
Ha jól esett,menj el mégegyszer,akkor is nyersz ha csak masszázs,és többet le tudsz szűrni,magadról is

Esetleg bátrabb lenne,akkor akár ....

Tetszett a pasi?
Én is szeretek masszőrködni,de én nem bírnék magammal az tuti.

Nem csak szabad, de kell is. A minap eszembe jutott a masszor, akinel par honapja voltam. Szerintem kicsit kikezdett velem. Legalabbis ez az erzesem volt utolag. Aztan eljatszottam a fejemben a gondolattal, hogy ujra elmenjek-e hozza? Vajon mi tortenne? Lenne batorsaga konkretabbnak lenni? Vajon en mit reagalnek akkor? Aztan elaludtam....
Akkor hála az égnek nem volt annyira érdekes pasi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 29. hétfő 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 29. hétfő 12:59

Nem csak szabad, de kell is. A minap eszembe jutott a masszor, akinel par honapja voltam. Szerintem kicsit kikezdett velem. Legalabbis ez az erzesem volt utolag. Aztan eljatszottam a fejemben a gondolattal, hogy ujra elmenjek-e hozza? Vajon mi tortenne? Lenne batorsaga konkretabbnak lenni? Vajon en mit reagalnek akkor? Aztan elaludtam....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 29. hétfő 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 29. hétfő 12:47
Törölt felhasználó (3901512)

Fantáziálni csak szabad??

Fantáziálni csak szabad??
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 29. hétfő 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 29. hétfő 12:34

Te belecsapsz a kozepebe. Nem cicozol kutyu...

Te belecsapsz a kozepebe. Nem cicozol kutyu...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 29. hétfő 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 29. hétfő 12:17

Törölt felhasználó (3901512)

Én se vagyok láncdohányos! Aztán előbb- utóbb punciízű lenne a szám is,a lehelletem is!

Hát,őőő..igen,van az a mentolos csoki amitől megtudnék vadulni

Legalábbis így szoktam elképzelni!

Én se vagyok láncdohányos! Aztán előbb- utóbb punciízű lenne a szám is,a lehelletem is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 29. hétfő 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 29. hétfő 12:10

Akkor nem is vermedve, hanem mentol. Igy a lehellete is friss marad.

Akkor nem is vermedve, hanem mentol. Igy a lehellete is friss marad.

Vigyázz! Néha átmegy Vérmedveállatba! Főleg ha megérzi a mentolos csokit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 29. hétfő 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 29. hétfő 11:44

Igen. Mar hallom a mackot. Itt brummog a fak kozott az irodaablak elott. Erzem a veg(zet) kozeleg....

Igen. Mar hallom a mackot. Itt brummog a fak kozott az irodaablak elott. Erzem a veg(zet) kozeleg....

Bakker! Nagy a csend Mackó felől. Lehet már elindult! Előzz kutyu,előzz!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 29. hétfő 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 29. hétfő 10:56

Aki kapja marja....

Én nem marnám,ízlelgetném..lassan..sokáig..
A Medvék meg nem irigyek,fasza fickók

A Medvék meg nem irigyek,fasza fickók

Aki kapja marja....