Reggel kavet, amugy meg sort hozzon magaval.
Addíg viseld türelemmel,hogy nem találunk Benned hibát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 28. vasárnap 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 28. vasárnap 20:22

Törölt felhasználó (4052772)

Az biztos, hogy van sok hasonlosag bennunk. Foleg ertekrendileg. Meg talan normalisak is vagyunk. Meg persze vonzoak is....
Szoval a nappaliban batran leulhet barki kozenk. Szivesen latjuk.

Így van,csak ne üres kézzel érkezzen
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 28. vasárnap 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 28. vasárnap 20:22

Az biztos, hogy van sok hasonlosag bennunk. Foleg ertekrendileg. Meg talan normalisak is vagyunk. Meg persze vonzoak is....

Persze
Nem azért nincsenek már
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 28. vasárnap 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 28. vasárnap 20:20

Nem azért nincsenek már

Törölt felhasználó (3901512)

Pedig a régi csajokkal is jófejek voltunk,nem?

Pedig a régi csajokkal is jófejek voltunk,nem?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 28. vasárnap 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 28. vasárnap 20:13

Hát mert így gondoljuk,de visszaveszünk most
Új csajok amúgy sem jönnek
Hamarosan majd toborzok megint,de nem vagyok formában...

Amúgy jöhetnek újak! Csajok,pasik,csak vegyék a lapot!

Akkor ezért lettünk trió? Egyformán gondolkodunk?
Hát mert így gondoljuk,de visszaveszünk most
Hamarosan majd toborzok megint,de nem vagyok formában...

Most zavarba jottem. Koszonom.
Igy nem jonnek ide uj csajok, ha nekem mondotok ilyen szepeket.
Igy nem jonnek ide uj csajok, ha nekem mondotok ilyen szepeket.

Hatalmas szívem van,alapból is áthallatszik,de tőled főleg dobogna
Egyetértek, a szex nélkül is élvezni a másik közelségét,az egyik legjobb,nem mindig a dugás..
Minnyá megölelgetlek,annyit beszélünk róla,csak utána nem engednél haza sosem
Kutyuval is egyetértek,de én imádnivalót szoktam mondani
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 28. vasárnap 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 28. vasárnap 19:49

Egyetértek, a szex nélkül is élvezni a másik közelségét,az egyik legjobb,nem mindig a dugás..

Minnyá megölelgetlek,annyit beszélünk róla,csak utána nem engednél haza sosem

Kutyuval is egyetértek,de én imádnivalót szoktam mondani

Na es a medveszoron athallatszik a szivdobogasod?

Elpoénkodunk itt egymással,de hadd legyek kicsit komoly! Szeretnivaló Nőci vagy!
Dübörögne!

De nokent mondom, hogy a legjobb erzes az nekem, ha csak ugy szex nelkul is elvezzuk egymas kozelseget.
Na es a medveszoron athallatszik a szivdobogasod?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 28. vasárnap 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 28. vasárnap 19:40

A kufirc szándék hazasodas után is megvan
Kufirc után is jól esik egy ilyen összebújas,de természetesen a csak úgy összebújás is,szeressem nagyon.Ilyent is tudok ajánlani szívesen,de csak egy ideig tudom garantálni hogy nem jön elő a szándék

Kufirc után is jól esik egy ilyen összebújas,de természetesen a csak úgy összebújás is,szeressem nagyon.Ilyent is tudok ajánlani szívesen,de csak egy ideig tudom garantálni hogy nem jön elő a szándék

Igen. Olyan volt mar....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 28. vasárnap 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 28. vasárnap 19:39

Sziasztok! És két szetelmezés közt???
Karácsony meg Húsvét közt?
Amúgy az a legjobb
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 28. vasárnap 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 28. vasárnap 19:39

Amúgy az a legjobb

A kufirc szándék hazasodas után is megvan

Szerelmezés! Bunkófon!

(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 28. vasárnap 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 28. vasárnap 19:33

Na ez az. Ha nem hazasodok, akkor kufirc szandek van mogotte mindig. Muszaly uncsi parkapcsolatban lenni, hogy csak ugy a mellkasara fekudhessek es halljam a szivdobogasat, mikozben atolel es csak simogat. Hat ez van....