Micsoda nocsabasz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 27. szombat 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 27. szombat 20:13

Törölt felhasználó (3901512)

A nők meg milyenek! Próbáltam segítséget kérni egy arra sétáló nőtől. Mondom itt lakik valahol egy nagyon szép Nő,nem tudja hol? Azt mondja itt ő lakik. Mondom neki-SZÉP!!!!!
Majd elmeselem en mit szeretek csinalni. De nem itt....
Hat. Mar beleeltem magam. Le is kellett zuhanyozzak.

Pár csók után le is húznám! Aztán a pontozott rész jönne,hosszan!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 27. szombat 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 27. szombat 20:11

Törölt felhasználó (4052772)

Hmm. Majd megsugom merre gyere. Lehuzhatnad a bugyim es ......
A nők meg milyenek! Próbáltam segítséget kérni egy arra sétáló nőtől. Mondom itt lakik valahol egy nagyon szép Nő,nem tudja hol? Azt mondja itt ő lakik. Mondom neki-SZÉP!!!!!
Hmm. Majd megsugom merre gyere. Lehuzhatnad a bugyim es ......
Édes Nő! Ha tudnád,hogy a környékeden már lejártam a lábaimat,de a szemét kis fácánok meg nyulak csak szivattak folyton! Iderepültek,odaszaladtak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 27. szombat 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 27. szombat 19:58

Gyere Kutyu! Ismered az utat hozzam. A facanos ret mellett a harmadik nyul utan.....

Gyere Kutyu! Ismered az utat hozzam. A facanos ret mellett a harmadik nyul utan.....

Majdnem tökéletes helyzet! Csak egyvalami( ki) hiányzik! Én!

Igen. Nem biszexelunk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 27. szombat 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 27. szombat 19:45

Törölt felhasználó (3901512)

Csak ne szó szerint
! Szia Crazy!

Csak bugyi van rajtam es az agyban zenet hallgatok.
Follow the flow - Nem tudja senki
Follow the flow - Nem tudja senki
Csak ne szó szerint
! Szia Crazy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 27. szombat 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 27. szombat 19:44

Akkor itt a helyed koztunk....

Akkor itt a helyed koztunk....

Rajtad pihentetni a tekintetet izgi is...és kellemes
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 27. szombat 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 27. szombat 19:08

Szia Macko! Akkor kukkolsz? Az is izgi....

Szia Macko! Akkor kukkolsz? Az is izgi....

Megy ám a téma...
Kedvesek vagytok hogy gondoltok rám,jólesik
Rossz Medve nem vész el,főleg ha kettyós is
Nem vagyok formában,kell egy múzsa, a szemem itt lesz

Kedvesek vagytok hogy gondoltok rám,jólesik

Rossz Medve nem vész el,főleg ha kettyós is

Nem vagyok formában,kell egy múzsa, a szemem itt lesz

Kinozol....kenytelen leszek jot tenni magammal.

Bocsi,eszembe jutott,hogy ne írjak ilyeneket! Lehet grafomán lettem?

Vagy csak mégjobb érzés a Nő fölékerekedni,érzékien felfűzni a punciját a farkamra,és élvezni a látványát! A gyónyörű arcát,pazar kebleit!
Én élvezésig szeretek puncit nyalni,ha van rá igény. Élvezem,ha a nő viszonozza,de pár alkalmat kivéve nem hagytam magam elélveztetni. Nem tudok önző lenni,hogy csak nekem legyen jó,vagy fene tudja!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 27. szombat 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 27. szombat 17:55

Igen. Macko nagyon visszavonult. Hianyzik....
En mar megemesztettem a dolgot. Azert gyorsan tul teszem magam a fura figurakon. Csak, ha egyszerre sokan akadnak ram, az megvisel hirtelen.
Szerintem, aki nem szeret puncit nyalni az nem is igazan jo az agyban. En igy tapasztaltam legalabbis.
En is imadok a farkincaval jatszani a szamban a nyelvemmel stb.
En mar megemesztettem a dolgot. Azert gyorsan tul teszem magam a fura figurakon. Csak, ha egyszerre sokan akadnak ram, az megvisel hirtelen.
Szerintem, aki nem szeret puncit nyalni az nem is igazan jo az agyban. En igy tapasztaltam legalabbis.
En is imadok a farkincaval jatszani a szamban a nyelvemmel stb.