Kinozol....kenytelen leszek jot tenni magammal.

Bocsi,eszembe jutott,hogy ne írjak ilyeneket! Lehet grafomán lettem?

Vagy csak mégjobb érzés a Nő fölékerekedni,érzékien felfűzni a punciját a farkamra,és élvezni a látványát! A gyónyörű arcát,pazar kebleit!
Én élvezésig szeretek puncit nyalni,ha van rá igény. Élvezem,ha a nő viszonozza,de pár alkalmat kivéve nem hagytam magam elélveztetni. Nem tudok önző lenni,hogy csak nekem legyen jó,vagy fene tudja!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 27. szombat 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 27. szombat 17:55
Törölt felhasználó (4052772)

Igen. Macko nagyon visszavonult. Hianyzik....
En mar megemesztettem a dolgot. Azert gyorsan tul teszem magam a fura figurakon. Csak, ha egyszerre sokan akadnak ram, az megvisel hirtelen.
Szerintem, aki nem szeret puncit nyalni az nem is igazan jo az agyban. En igy tapasztaltam legalabbis.
En is imadok a farkincaval jatszani a szamban a nyelvemmel stb.
En mar megemesztettem a dolgot. Azert gyorsan tul teszem magam a fura figurakon. Csak, ha egyszerre sokan akadnak ram, az megvisel hirtelen.
Szerintem, aki nem szeret puncit nyalni az nem is igazan jo az agyban. En igy tapasztaltam legalabbis.
Igen. Macko nagyon visszavonult. Hianyzik....
Meglehet. Egy nő jobban tudja mi kell egy másik nőnek- mondják az okosok. Én butuska meg úgy gondolom,ha a férfi is élvezetből nyal puncit és van olyan a kapcsolat,hogy elmondjuk a másiknak,hogy a legjobb,hol a legjobb,akkoregy pasi is lehet nyelvzseni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 27. szombat 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 27. szombat 17:11

Bar ugy olvadtam valahol, hogy a ferfiak szopnak a legjobban. Akkor lehet, hogy a leszbi csajok nyalnak a legjobban puncit?

Tegnap nagyon dolgoztam,de olvastam Neked és Mackónak nem volt túl jó napotok. Örülök,ha Te megemésztetted,és remélem Crazy se zárkózik be a barlangjába!
Bar ugy olvadtam valahol, hogy a ferfiak szopnak a legjobban. Akkor lehet, hogy a leszbi csajok nyalnak a legjobban puncit?

Hat bizony. Ugy latszik mar unalmas lett neki a punci es a cici, erezni akarja egy eres farok kemenyseget a szajaban. Ez csak hetero vagy lehet, mi mas?
Kínozni nem szeretnélek! Olvastam lassan szokásos hozzászólást. Hetero vágy: hogy valaki a szájába adja! Meghülyülnek a férfiak?
Ahogy igy belegondoltam.....nagyon megjott a kedvem egy kis jatekra. De ahogy korulnezek a szobaban, csak en vagyok.:-(
Szoval valtsunk temat inkabb.
Szoval valtsunk temat inkabb.

Szenvedély nélkül mit ér az egész?? Szerelmezni szoktam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 27. szombat 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 27. szombat 16:40

Hihetetlen ficko vagy. De tenyleg. Szenvedelyes szeteto lehetsz.....
Hihetetlen ficko vagy. De tenyleg. Szenvedelyes szeteto lehetsz.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 27. szombat 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 27. szombat 16:37
Törölt felhasználó (3901512)

Bocsánat,de még elképzelni is nagyon jó!
Bocsánat,de még elképzelni is nagyon jó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 27. szombat 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 27. szombat 16:35

Ne csigazz....kerlek.

Ne csigazz....kerlek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 27. szombat 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 27. szombat 16:30

A kezeim közben kalandoznak mindenfelé,de időről- időre megkeresném a kezeidet,hogy az ujjaink is összefonódjanak!

A kezeim közben kalandoznak mindenfelé,de időről- időre megkeresném a kezeidet,hogy az ujjaink is összefonódjanak!

Hat azt en is nagyon szeretem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 27. szombat 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 27. szombat 15:54

És legjobban a minden körülményt szeretném!!

És legjobban a minden körülményt szeretném!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 27. szombat 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 27. szombat 14:59

Talan meg tudom ezt oldani....
Nekem is ugy jobb. De ha jol tudom, feltalalod magad minden korulmenyek kozott.

Mostanában olvastam valahol....próba,cseresznye!! A vágy az nagyon megvan!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 27. szombat 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 27. szombat 14:59