A nagyon pici kuki az tenyleg nem az igazi szerintem. De 15-18 cm kozotti farkincaval mar igazan jo szexelni. Foleg ha kicsit vastagabb is.

Sziasztok!
Hat nem semmi vicceket tudtok.
En folyton elfelejtem oket.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 27. szombat 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 27. szombat 11:19
Hat nem semmi vicceket tudtok.

Törölt felhasználó (3901512)

Sziasztok,szép napot mindenkinek! Vidámság röviden. UFO házaspár és földi házaspár egy éjszakára elcserélik a párjaikat. A földi nő a vetkőzésnél csalódottan látja az UFO férfi szerény méretét,szóvá is teszi. Az UFO teker kettöt a f7lén,hatalmas szerszáma lesz,nagyot sexelnek. Másnap reggel a földi pár egymás közt kibeszéli az éjszakát. Szuper volt ezzel az UFO- s csajjal sexelni,csak tudnám miért tekergette végig a fülemet!
Sziasztok,szép napot mindenkinek! Vidámság röviden. UFO házaspár és földi házaspár egy éjszakára elcserélik a párjaikat. A földi nő a vetkőzésnél csalódottan látja az UFO férfi szerény méretét,szóvá is teszi. Az UFO teker kettöt a f7lén,hatalmas szerszáma lesz,nagyot sexelnek. Másnap reggel a földi pár egymás közt kibeszéli az éjszakát. Szuper volt ezzel az UFO- s csajjal sexelni,csak tudnám miért tekergette végig a fülemet!
Jó reggelt,szép napot,sok vidámságot

After Eight! What else!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 26. péntek 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 26. péntek 22:46

Törölt felhasználó (4052772)

Kis mentolos csokit valaki?

Mára én is
(Utána osonok és bebújok mellé,majd elringatom hogy jól aludjon
)
Hm..nem is lenne rossz
csá

(Utána osonok és bebújok mellé,majd elringatom hogy jól aludjon

Hm..nem is lenne rossz

Mara jo ejt kivanok!

Kis mentolos csokit valaki?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 26. péntek 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 26. péntek 22:25

Ugyan nem vagyok kannibál,de van akit me tudnék enni!

Igen. Mar kezdem megszokni. Meg levelet is kaptam tole, annyira sertve erezte magat. Sokan vannak forditva bekotve.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 26. péntek 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 26. péntek 22:32

Olvastam...betámadott egy őrült?
A napokban különösen erős aktivitást mutatnak

Olvastam...betámadott egy őrült?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 26. péntek 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 26. péntek 22:23
Ez is jo volt.

Ugyan nem vagyok kannibál,de van akit me tudnék enni!

Most olvastam: Ha a kannibál megkívánja a feleségét,akkor szex lesz vagy vacsora?

Most olvastam: Ha a kannibál megkívánja a feleségét,akkor szex lesz vagy vacsora?

Ez jo volt. Jot nevettem.

Ez jo volt. Jot nevettem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 26. péntek 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 26. péntek 15:16

Ki hallotta már? Petike megkérdezi apát,mi az a pénisz. Apa előveszi: ez a pénisz,egy tökéketes pénisz! Peti másnap a suliban félrehívja a kis barátnőjét és megmutatha neki a fütykösét. Ez a pénisz! És ha öt centivel kissebb lenne,akkor tökéletes pénisz lenne!!

Ki hallotta már? Petike megkérdezi apát,mi az a pénisz. Apa előveszi: ez a pénisz,egy tökéketes pénisz! Peti másnap a suliban félrehívja a kis barátnőjét és megmutatha neki a fütykösét. Ez a pénisz! És ha öt centivel kissebb lenne,akkor tökéletes pénisz lenne!!

Milyen jó lenne,ha az ember egy kis agresszív vezetéssel letudhatná a gondjait!
Jo hozzaallas. Ma en is rapihenek a reggel kapott emailemre. Ugy felcseszte az agyam, hogy senkit nem engedtem be magam ele a kocsival. Mondhatni faragatlan bunko voltam.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 26. péntek 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 26. péntek 11:41

Szia
Egy kicsit nagyon...de Medve vagyok,sőt,szupermedveállat,már nem érdekel semmi
Éljen a vidámság

Éljen a vidámság

Szia
Éljen a vidámság
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 26. péntek 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 26. péntek 11:40

Éljen a vidámság

Sziasztok!
Hol vagy Crazy? Te is besokalltal?
Hol vagy Crazy? Te is besokalltal?