A mókát megtalálom mindig...

Hat ez nagyon jo. Hol talalsz te ilyeneket? Hihetetlen...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 03. szerda 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Tiszta dili vagyok. A nem nelkul ertem. Termeszetesen ugy ertettem, higy foglalt vagy.

Itt egy gyerekkori kép a kutyuról..
Vagyis feljebb

Vagyis feljebb
Jo. Akkor elkepzellek benneteket. Bar Mackot mar lattam kepen. De teged nem kutyu. De nem tudom, hogy foglalt vagy. Ezt tiszteletben tartom.
))
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 03. szerda 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 03. szerda 12:17

Törölt felhasználó (3901512)

A felsorolt dolgok bizonyos százalékával rendelkezem! Majd ha megtanulok képet feltenni ide! Addíg hagyatkozz a fantáziádra!

Hiszek neked!!!
A felsorolt dolgok bizonyos százalékával rendelkezem! Majd ha megtanulok képet feltenni ide! Addíg hagyatkozz a fantáziádra!

Rólam szexit nem lehet csinálni photoshoppal sem .
De engem láttál már, de asszem van új kép azóta.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 03. szerda 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 03. szerda 12:10

De engem láttál már, de asszem van új kép azóta.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 03. szerda 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)

Rolatok valami szexi kep nincs? Mondjuk szep kezfej, vagy athato es perzselo tekintet, vagy kockas has, vagy szeles vall, esetleg szepen tetovalt felkar, izmos vadlik. Ilyesmik tetszetosek.....

Ne merüljünk a részletekben el,az egész csajszi tünemény
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 03. szerda 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 03. szerda 11:45

Sziasztok! Semmi fölösleges fényezés! Nagyon szép cicik!!
Rolatok valami szexi kep nincs? Mondjuk szep kezfej, vagy athato es perzselo tekintet, vagy kockas has, vagy szeles vall, esetleg szepen tetovalt felkar, izmos vadlik. Ilyesmik tetszetosek.....

Koszonom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 03. szerda 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 03. szerda 11:45

Kizárólag ..

Na es boldogsag hormont is termel. Tehat a hormonhaztartasnak is remek. Szerintem mi mind az egeszsegesebb elet remenyeben vagyunk itt is nem?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 03. szerda 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Hm..lehet hogy rámférne egy szűrővizsgálat...fő az egészség..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 03. szerda 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 03. szerda 10:24

En is vallalok egeszsegugyi vizsgalatot szamomra vonzo fickok reszere. A vizsgalat tobb eszkozzel zajlik es celzottan farok es zacsi specifikus. De igeny eseten mas jatekteruletek es bevonhatoak az ellenorzes ala.

En is vallalok egeszsegugyi vizsgalatot szamomra vonzo fickok reszere. A vizsgalat tobb eszkozzel zajlik es celzottan farok es zacsi specifikus. De igeny eseten mas jatekteruletek es bevonhatoak az ellenorzes ala.

Szia
Kinek ne tetszene?
Khm..én is vállalok ilyent..tb kártya sem kell
Meg is keveredtem...azért lett 2x mert két cickó van..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 03. szerda 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 03. szerda 09:59

Kinek ne tetszene?

Meg is keveredtem...azért lett 2x mert két cickó van..

Sziasztok fiuk!
Tetszenek a cickoim?
A nogyogyasz mindig kezelesbe veszi oket, ha eves vizsgalatra megyek. Hiaba mondom neki, hogy en rendszeres ellenorzom, meg ultrahangra is elszokok menni idokozonkent. O azert attapogatja oket. En meg allok, mint egy faszent. Fura helyzet.
Tetszenek a cickoim?

A nogyogyasz mindig kezelesbe veszi oket, ha eves vizsgalatra megyek. Hiaba mondom neki, hogy en rendszeres ellenorzom, meg ultrahangra is elszokok menni idokozonkent. O azert attapogatja oket. En meg allok, mint egy faszent. Fura helyzet.

Szia
Kinek ne tetszene?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 03. szerda 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 03. szerda 09:59

Kinek ne tetszene?

Sziasztok fiuk!
Tetszenek a cickoim?
Tetszenek a cickoim?

Sziasztok fiuk!
Tetszenek a cickoim?
Tetszenek a cickoim?