Én meg először azt hittem hogy úgy lettél vip mint én
Na majd megnézem én is az új képekett,az eddigiek közt van egy pár igen jó
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 11. kedd 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 11. kedd 20:14

Na majd megnézem én is az új képekett,az eddigiek közt van egy pár igen jó

Szewa dokibá....
ühmmm...asszem mikulásra leptem meg magam...de a másik oka a szawazás az amatőröknél...
...a kedenceimet nm hagyhatom cserben...te is járkálsz oda...
...láttalak...!

De nagyon üres ez a nappali na megyek átköltözök valahová,de majd visszanézek.
Sárl kedves karácsonyra egy meglepis mint mikulásra nem terveztek???

Hát bizony nagy a csend...
én is csak 1-kor keltem >_< pedig előbb akartam.
Most pedig megyek és összevakarom magam. Meg befejezem a takarítást. (értitek, tavaly ilyenkor, (mármint amikor barátnőm volt) mit meg nem adtam volna pár délutánért, mikor üres a lakás, most meg itt van töküresen rám az egész... ehh, nincs szerencsém)
én is csak 1-kor keltem >_< pedig előbb akartam.
Most pedig megyek és összevakarom magam. Meg befejezem a takarítást. (értitek, tavaly ilyenkor, (mármint amikor barátnőm volt) mit meg nem adtam volna pár délutánért, mikor üres a lakás, most meg itt van töküresen rám az egész... ehh, nincs szerencsém)
hm érdekes, a csajok nem jönnek be, így nem harmadikként gondoltkoztam el ezen a témán, teljesen más szempontból..
Üzlet, barátság...a szőkék nem jönnek be, nem mintha butábbak lennénke vagy egyéb problémám lenne velük. De nekem valahogy a barna, vörös csajok szimpatikusabbak - talán azért, mert én is az vagyok. Pasiban is ezen hajszínű egyedek jönnek be, sőt még a szemük színe is inkább meleg tónus legyen - Bár nem ezek a döntő tulajdonságok ami alapján választásaimat megteszem, de egy barna (legyen szó nőről vagy férfiről) mindig barátságosabbnak, melegebbnek tűnnek, mint szőke társaik. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 14:29
Üzlet, barátság...a szőkék nem jönnek be, nem mintha butábbak lennénke vagy egyéb problémám lenne velük. De nekem valahogy a barna, vörös csajok szimpatikusabbak - talán azért, mert én is az vagyok. Pasiban is ezen hajszínű egyedek jönnek be, sőt még a szemük színe is inkább meleg tónus legyen - Bár nem ezek a döntő tulajdonságok ami alapján választásaimat megteszem, de egy barna (legyen szó nőről vagy férfiről) mindig barátságosabbnak, melegebbnek tűnnek, mint szőke társaik. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 15. szombat 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Beleolvastam az előbb egy interjúba, ahol egy nőt arról kérdeztek, hogy milyen típusú nő jön be neki (a csaj amúgy heteró, de arról volt szó, hogy bevennének egy másik lányt a szexbe a párjával).
A lány azt válaszolta, hogy a természetes barnákat kedveli.
Csajok, fura kérdés:
Nektek van kedvelt nőtípusotok? Hajszín, karakter, stílus, stb. Mondjuk képzeljük el, hogy 2+1 felállásba keresünk harmadikat. Milyen nőt tudtok elképzelni?
A lány azt válaszolta, hogy a természetes barnákat kedveli.
Csajok, fura kérdés:
Nektek van kedvelt nőtípusotok? Hajszín, karakter, stílus, stb. Mondjuk képzeljük el, hogy 2+1 felállásba keresünk harmadikat. Milyen nőt tudtok elképzelni?

természetesen charlotte nálam a favorit, ami a szexet illeti
...egyébként teljesen egyetértek...a barnák mindig megbízhatóbbak
pasiban is
például sose voltam oda a kék szemű pasikért, és lett egy kék szemű fiam
kellőképpen szétoffoltuk lotyó kérdését
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 14:17

Törölt felhasználó (9148)

hm érdekes, a csajok nem jönnek be, így nem harmadikként gondoltkoztam el ezen a témán, teljesen más szempontból..
Üzlet, barátság...a szőkék nem jönnek be, nem mintha butábbak lennénke vagy egyéb problémám lenne velük. De nekem valahogy a barna, vörös csajok szimpatikusabbak - talán azért, mert én is az vagyok. Pasiban is ezen hajszínű egyedek jönnek be, sőt még a szemük színe is inkább meleg tónus legyen - Bár nem ezek a döntő tulajdonságok ami alapján választásaimat megteszem, de egy barna (legyen szó nőről vagy férfiről) mindig barátságosabbnak, melegebbnek tűnnek, mint szőke társaik.
Üzlet, barátság...a szőkék nem jönnek be, nem mintha butábbak lennénke vagy egyéb problémám lenne velük. De nekem valahogy a barna, vörös csajok szimpatikusabbak - talán azért, mert én is az vagyok. Pasiban is ezen hajszínű egyedek jönnek be, sőt még a szemük színe is inkább meleg tónus legyen - Bár nem ezek a döntő tulajdonságok ami alapján választásaimat megteszem, de egy barna (legyen szó nőről vagy férfiről) mindig barátságosabbnak, melegebbnek tűnnek, mint szőke társaik.
El sem hiszem, hogy itt vagy...mindig csak írogatok...sehol senki, másnap meg bírom átolvasni az előző napi eseményeket. Így sokmindenről lemaradok, csak kontárkodom
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 14:27

pasiban is

Én barna hajú és szemü vagyok
prunne és sárl közé bármikor beférsz számomra
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Sanyisanyisanyi...ha ismernél, akkor ezt a mondatot most nem írtad volna le
Nem szeretem a sorbanállást, szeretek az első és egyetlen lenni....uhh (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 14:31

Nem szeretem a sorbanállást, szeretek az első és egyetlen lenni....uhh (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Én barna hajú és szemü vagyok
prunne és sárl közé bármikor beférsz számomra

Jahh prune meg már zsörtölődik a csokrom miatt a szobádban
De ha őket kihagyom még hajjjjajj
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 14:38
De ha őket kihagyom még hajjjjajj

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Sanyisanyisanyi...ha ismernél, akkor ezt a mondatot most nem írtad volna le
Nem szeretem a sorbanállást, szeretek az első és egyetlen lenni....uhh

Nem szeretem a sorbanállást, szeretek az első és egyetlen lenni....uhh
Azt hiszem, Te még mindíg nem tudod, mit csinálok abc-ben.
Amúgy járok abc-be, de nem vásárolni...!
Amúgy járok abc-be, de nem vásárolni...!

Igaz, hogy nem vagyok barna, de nem is tűnök melegnek. Talán ez se jelentene nagy hátrányt...!
("egy barna (legyen szó nőről vagy férfiről) mindig barátságosabbnak, melegebbnek tűnnek, mint szőke társaik.") (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)

("egy barna (legyen szó nőről vagy férfiről) mindig barátságosabbnak, melegebbnek tűnnek, mint szőke társaik.") (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Na és egy zöld szemű pasihoz mit szólnál???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 14:27

pasiban is

Doki prunne a hétvégén az enyém,de ha gondolod cserélhetünk egy királyjányra
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Karácsonyra nem tervezek ajándékozást.
Egyfelől elvenné az értékét, ha túl gyakran csinálnánk, akkor megszokottá válna (pont fordítva van ez, mint a szex.)
Másfelől, a karácsony legyen a családé.
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 13:14
Egyfelől elvenné az értékét, ha túl gyakran csinálnánk, akkor megszokottá válna (pont fordítva van ez, mint a szex.)

De nagyon üres ez a nappali na megyek átköltözök valahová,de majd visszanézek.

A karácsony teljes mértékben a családé nálam is de remélem egy kis meghittségett és szeretett lopunk majd a nappaliba
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 19:30

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Karácsonyra nem tervezek ajándékozást.

királylánykát NEM ADOM!!! Senkiért!
surdinak is mondtam, hogy stipistopi!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 18:41

Doki prunne a hétvégén az enyém,de ha gondolod cserélhetünk egy királyjányra

Irigykutyabebebebebebe
Én meg nem sajnálom prunnét és azt kivánom hogy adig szopjon mig térdre nem esel
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 20:02

Én meg nem sajnálom prunnét és azt kivánom hogy adig szopjon mig térdre nem esel

királylánykát NEM ADOM!!! Senkiért!

Meghittség és szeretet akad itt minden nap szerencsére.
Én a magam részéről nem tervezem bekapcsolni a számítógépemet 24-én. 25-én pedig elutazunk egy hétre... (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 19:38
Én a magam részéről nem tervezem bekapcsolni a számítógépemet 24-én. 25-én pedig elutazunk egy hétre... (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)

A karácsony teljes mértékben a családé nálam is de remélem egy kis meghittségett és szeretett lopunk majd a nappaliba

További szép jó erotikus estétt kivánok mindenkinek