Szia
Akkor elmarad a meztelen testtel melegítés is...
Legyen kellemes napod
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 16. szombat 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 16. szombat 10:58

Akkor elmarad a meztelen testtel melegítés is...

Legyen kellemes napod

Törölt felhasználó (4030862)

Sziasztok nappalisok!
Mackó sajnos nem barlangászunk ma. :-( Leszavaztak engem a többiek. Így magamnak gyártok programot mára. Mindenki bepunyult nálunk.
Garázdálkodik itt kicsit, aztán megyek a dolgomra.
Mackó sajnos nem barlangászunk ma. :-( Leszavaztak engem a többiek. Így magamnak gyártok programot mára. Mindenki bepunyult nálunk.

Sziasztok nappalisok!

Szia
Neked is
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 03. 16. szombat 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Neked is

Szép hétvégét...

Vidám napot

Szia
Már meghintettem rózsaszirmokkal...
Be van szerezve minden,jöhettek
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 15. péntek 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 15. péntek 20:04

Már meghintettem rózsaszirmokkal...

Be van szerezve minden,jöhettek

Törölt felhasználó (4030862)

Szia Macko!
Holnap talalkozunk. A barlanghoz vezeto utat addig legyszi festesd fel a Strabaggal. Kajat inkabb viszek neked. Meg a vegen en lennek a kisorsolt, mert finom husis vagyok....
A pia es a csajok a te reszortod.
Holnap talalkozunk. A barlanghoz vezeto utat addig legyszi festesd fel a Strabaggal. Kajat inkabb viszek neked. Meg a vegen en lennek a kisorsolt, mert finom husis vagyok....

A pia es a csajok a te reszortod.
Szia Macko!
A pia es a csajok a te reszortod. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 15. péntek 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 15. péntek 14:43

A pia es a csajok a te reszortod. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 15. péntek 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Csicsergős csajszik a túrában, elég ramaty az idő,én felkészültem,keressétek a barlangot
Van ital,medvebőr,testtel melegítésre is felkészültem eső esetén,elhoztam az enyémet.
Kaja nincs,remélem hoztok,vagy kisorsoljuk kit együnk meg...

Van ital,medvebőr,testtel melegítésre is felkészültem eső esetén,elhoztam az enyémet.

Csicsergős csajszik a túrában, elég ramaty az idő,én felkészültem,keressétek a barlangot

Néha ránézek a kezdő oldalas videóra,de néha bár ne tennem..mint ma
Tiszteletben tartom hogy van aki erre gerjed,de hát na..
Összesározni a mamit....mondjuk ha megszárad,akkor jó kemény mellei lesznek...
Azért akad néha egész finom is

Tiszteletben tartom hogy van aki erre gerjed,de hát na..

Összesározni a mamit....mondjuk ha megszárad,akkor jó kemény mellei lesznek...

Azért akad néha egész finom is

Vidám reggelt

Megpörgetem...
Plusz muzsika:pörög link
Remélem csajszik hogy senkit nem ettek meg a hétvégi buckalakók

Plusz muzsika:pörög link
Remélem csajszik hogy senkit nem ettek meg a hétvégi buckalakók

Tapasztalat nekem sincs vele,de sokan esküsznek rá.
A labda nekem se kell, inkább én lennék a labda
A formám már kezd hasonlítani
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 14. csütörtök 20:18
A labda nekem se kell, inkább én lennék a labda

A formám már kezd hasonlítani

Törölt felhasználó (4036482)

Én is próbáltam már mindkettőt. A ledet még nem. A próbáim sikertelenek voltak, de egyszer mikor vissza értem egyet meglátam, majd lassan de biztosan figyeltem merre szalad. Na és másnap a szobatársammal adtunk nekik. Egy darabig nem volt gond, de aztán jött az utánpótlás.
Nekem a labda nem kell, csak a lányok.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 14. csütörtök 19:15

No,végre itt a hosszú hétvége,ugráljatok örömötökben,nem teljesen így gondoltam,de hasonlóan..

Én is próbáltam már mindkettőt. A ledet még nem. A próbáim sikertelenek voltak, de egyszer mikor vissza értem egyet meglátam, majd lassan de biztosan figyeltem merre szalad. Na és másnap a szobatársammal adtunk nekik. Egy darabig nem volt gond, de aztán jött az utánpótlás.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 14. csütörtök 16:43

Én próbáltam kutyaszőrrel meg vizes üveggel,bevált.Állítólag a villogó LED a motortérben beválik.
Amúgy sikerült megfogni?Sunyi fürge kis rohadék..

No,végre itt a hosszú hétvége,ugráljatok örömötökben,nem teljesen így gondoltam,de hasonlóan..

Én próbáltam kutyaszőrrel meg vizes üveggel,bevált.Állítólag a villogó LED a motortérben beválik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 14. csütörtök 16:37

Igen nálam is ez a szitu mindig.Az meg már csak ráadás mikor az a r..... t nyest elrág egy kábelt, 1 évben kétszer.Szerintem ennyit még senki nem vadászott nyestre mint én.

Ehh..seggfej labanc...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 14. csütörtök 16:25

Március 15 -öl jutott eszembe.Ma megkérdeztem a buta Labancot,hogy tudja-e esetleg milyen nap nálunk március 15. Egyszerű választ kaptam.Mikor behodólt Mo.ország nekik.Na nekem sem kellet több.

Igen nálam is ez a szitu mindig.Az meg már csak ráadás mikor az a r..... t nyest elrág egy kábelt, 1 évben kétszer.Szerintem ennyit még senki nem vadászott nyestre mint én.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 14. csütörtök 10:49

Én is fa alatt parkolok a melóban,a kocsin akkora szignó van hogy a madár tuti hogy bele is halt utána
Az is elképzelhető hogy majom volt,de még annak is becsületére válna...

Március 15 -öl jutott eszembe.Ma megkérdeztem a buta Labancot,hogy tudja-e esetleg milyen nap nálunk március 15. Egyszerű választ kaptam.Mikor behodólt Mo.ország nekik.Na nekem sem kellet több.