A mai harmadik és egyben legjobb "műszak" után nyugodalmas jó éjt mindenkinek

Na jó éjt! A medvéknek szép álmokat, paráználkodó szép asszonyoknak gyors és pihentető alvást, mert holnap még munka. Vagy valami olyasmi.

Ebben egyetértünk,jókedv!
Holnapra lehül az unimukk,oszt nekimegyünk annak is,én hozok egy denyó valamit.Persze nem egy denyó töltött káposztát...
Most hanyattcsapom a medvét(aki akar rámugorhat..
),reggel korán kelek,aztán remélem holnap már többet tudok szerencsétlenkedni itt.
Mára csá
Jó éjt

Holnapra lehül az unimukk,oszt nekimegyünk annak is,én hozok egy denyó valamit.Persze nem egy denyó töltött káposztát...
Most hanyattcsapom a medvét(aki akar rámugorhat..

Mára csá

Jó éjt
Hogyne hagytam volna. Lamúr nincs, vigyor van. Fontos a jókedv és a pozitív gondolatok. Apropó, tettem unicumot a fagyasztóba.
Hát ha én tánclépésben szökellek,szem tuti hogy nem marad szárazon! Sírva röhögés garantált
Ahhoz meg inni kell még...józanul nem megy
Hagytál még?
Lamúros brumm nincs,csak fülig érő vigyor

Lamúros brumm nincs,csak fülig érő vigyor

Ilyen hírek hallatán szem és torok nem marad szárazon. Szinte látom a medvét tánclépésben szökellni, lamúrosan brummogni és virágszirmokat tépkedni. Örvendezzünk és fogyasszunk!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 13. szerda 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 13. szerda 20:52

Kaptam egy szép ajándékot,egy annál is szebb csajszitól
Iszok is rá! Egs

Iszok is rá! Egs
Kaptam egy szép ajándékot,egy annál is szebb csajszitól
Iszok is rá! Egs (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 13. szerda 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 13. szerda 20:36

Iszok is rá! Egs (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 13. szerda 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3977362)

Mi a hatás? 6Ás na igyunk!
Tartalmas napok vannak mögöttünk, na
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 13. szerda 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 13. szerda 19:10

Úgy látom még mindenki a dolgozik. A dübörgő gazdaság hangja lehet elnyomta a munkaidő végét jelző csengőt?
Mi a hatás? 6Ás na igyunk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 13. szerda 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 13. szerda 20:35

Csapassunk!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csapassunk!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 13. szerda 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 13. szerda 19:52

Végre itthon... nálunk ellopták a csengőt is...
Reggel raktam sört a hűtőbe,nekimegyünk Ikarosz?

Khm...hatás alatt vagyok.....az este jó!

Végre itthon... nálunk ellopták a csengőt is...
Reggel raktam sört a hűtőbe,nekimegyünk Ikarosz?

Úgy látom még mindenki a dolgozik. A dübörgő gazdaság hangja lehet elnyomta a munkaidő végét jelző csengőt?
Szintén építem Európát
Kitartás mindenkinek
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 13. szerda 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 13. szerda 11:29

Kitartás mindenkinek

Törölt felhasználó (4030862)

A feneket. Epitjuk a nemzetgazdasagot. Bar neha szivem szerint csak b...nek ra.

A feneket. Epitjuk a nemzetgazdasagot. Bar neha szivem szerint csak b...nek ra.

Nagyon csendben vagytok,talán rosszalkodtok..

Szia
Az elsőt megerősítem,a második nem érdekel,inkább virággal megyek randira mint káposztával..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 13. szerda 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 13. szerda 07:41

Az elsőt megerősítem,a második nem érdekel,inkább virággal megyek randira mint káposztával..

Törölt felhasználó (4030862)

Jo reggelit!
Tenyleg. En is emlekszem erre. Mar akkor is lehetett jokat derulni egy-ket kerdesen....

Tenyleg. En is emlekszem erre. Mar akkor is lehetett jokat derulni egy-ket kerdesen....
Medvevel is lehet. Akkor kecskevel is vagy nem?
Jo reggelit!
Tenyleg. En is emlekszem erre. Mar akkor is lehetett jokat derulni egy-ket kerdesen.... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 12. kedd 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 12. kedd 22:08

Tenyleg. En is emlekszem erre. Mar akkor is lehetett jokat derulni egy-ket kerdesen.... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 12. kedd 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Áldott Veres Pali bácsi olvasói levelei rendesen feladták a labdát, de az Öreg válaszai parádésak voltak. Ez anno a szexuális felvilágosítás fontos csatornája volt, merthogy egyébként más nem nagyon volt. Nagy dumája volt és bármilyen hülyeségre válaszolt. Pl. Lehet e kecskével nemi életet élni?

Azaz,Veres Pali bá',nem jutott eszembe
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 12. kedd 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 12. kedd 22:08

Áldott Veres Pali bácsi olvasói levelei rendesen feladták a labdát, de az Öreg válaszai parádésak voltak. Ez anno a szexuális felvilágosítás fontos csatornája volt, merthogy egyébként más nem nagyon volt. Nagy dumája volt és bármilyen hülyeségre válaszolt. Pl. Lehet e kecskével nemi életet élni?