őőő a Kovács dokit nem vették ki a sorozatból egy halálesettel?....csak kérdeztem...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
És hárman körbeállnak engem ahogy ott fekszem....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Attól engem még kezelhet, nem???
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:59

őőő a Kovács dokit nem vették ki a sorozatból egy halálesettel?....csak kérdeztem...
szóval privát kezelés...akkor Neked jó a Pénztárad...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 15:00

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Attól engem még kezelhet, nem???
A bukszám
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 13. szerda 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)

asszem le kéne doktorálnom...akkor én is Kezelhetnélek?
...talán jogból...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 15:02

...talán jogból...

VIP
Admin

A bukszám

Elfogadlak természetgyógyászként is. Gondolom kézrátétellel tudsz kezelni
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 13. szerda 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 15:04

asszem le kéne doktorálnom...akkor én is Kezelhetnélek?
...talán jogból...

...talán jogból...

gyerekek!
léptem!
léptem!

tiltva érzed magadat?
csak érezd figyelmeztetve
mi ez a kovac dokis haláleset??? nem nézem már régóta a vészhelyzetet
visszatérva a fogyókúrára...megkértem a gyerekemet, hogy szervírozzon nekem egy jó forró kávét...aszonta lesz meglepi..behozott ez az édes gyermek egy isteni forró nescafét, hozzá egy kinder delice csokit, egyforma kockákra vágva, fehér tányéron
a génjeiben van az evés imádata
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:58

visszatérva a fogyókúrára...megkértem a gyerekemet, hogy szervírozzon nekem egy jó forró kávét...aszonta lesz meglepi..behozott ez az édes gyermek egy isteni forró nescafét, hozzá egy kinder delice csokit, egyforma kockákra vágva, fehér tányéron

most akkor tíltva Vagyok, vagy leszek, vagy volT-A-M , fogok lenni?

a kezem állandóan hideg...de majd megmelegszik a dörzsöléstől...
Recept nélkül is kapható vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 15:05

VIP
Admin

Elfogadlak természetgyógyászként is. Gondolom kézrátétellel tudsz kezelni

pás...
mármint Jáccatok otthon pa-pás...mamást...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 13. szerda 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
mármint Jáccatok otthon pa-pás...mamást...

Vannak esetleges mellékhatásaid?
Prune, majd írd le mélben, hogyan kell idomítani a gyereket, hogy ilyen engedelmes és okos legyen.
Nektek biztosan vannak trükkjeitek. Mert ha 30 gyerekkel elbánsz, akkor ahhoz kell valami plusz.
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 13. szerda 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 15:09
Prune, majd írd le mélben, hogyan kell idomítani a gyereket, hogy ilyen engedelmes és okos legyen.
Nektek biztosan vannak trükkjeitek. Mert ha 30 gyerekkel elbánsz, akkor ahhoz kell valami plusz.

a kezem állandóan hideg...de majd megmelegszik a dörzsöléstől...

jó Gyerek...Tartsd meg!
Én sem nézem a vészhelyzetet...ráunT-A-M...de olvasT-A-M valami bulvárban...meg asszem bemutatóban is....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 13. szerda 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 15:09

Én sem nézem a vészhelyzetet...ráunT-A-M...de olvasT-A-M valami bulvárban...meg asszem bemutatóban is....

tiltva érzed magadat?

őőő mellékhatás...ha a mellékherém váladékot termel és pulzáló módon kilövelem...?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 15:12

VIP
Admin

Vannak esetleges mellékhatásaid?

Jaj, asszem ilyet már láttam valahol. Nem volt olyan vészes, hogy emiatt ne vállaljam be a kezelést.
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 13. szerda 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 15:16

őőő mellékhatás...ha a mellékherém váladékot termel és pulzáló módon kilövelem...?

akkor a kezelés közben szájalás is lesz...
kézrátétel...szájrátétel...és persze sok-sok nedvesítés...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 15:18

kézrátétel...szájrátétel...és persze sok-sok nedvesítés...

VIP
Admin

Jaj, asszem ilyet már láttam valahol. Nem volt olyan vészes, hogy emiatt ne vállaljam be a kezelést.

No, én is léptem. Este jövök. Pusssz.
mindenki elhagyja a süllyedő hajót?
mellékesen jegyzem meg, hogy megyek palacsintát sütni...asszem ez kellő motiváció a gyereknek kávéfőzéshez

mellékesen jegyzem meg, hogy megyek palacsintát sütni...asszem ez kellő motiváció a gyereknek kávéfőzéshez

Melyik hajó süllyed?
Amelyiken én vagyok a kapitány, az tuti nem....bár olyan nincs is...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 13. szerda 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 15:30
Amelyiken én vagyok a kapitány, az tuti nem....bár olyan nincs is...

mindenki elhagyja a süllyedő hajót?

Ehh...ezek szerint körülöttem mindenki elsüllyedt, csak én nem?
Lehet, hogy úgy járT-A-M, mint a "klasszikus" műben (Erik a viking) amikor a sziget elsüllyed és a szigetlakók végig azt állítják, hogy nem süllyed?...

Lehet, hogy úgy járT-A-M, mint a "klasszikus" műben (Erik a viking) amikor a sziget elsüllyed és a szigetlakók végig azt állítják, hogy nem süllyed?...