Feszíts hálót a tábla mögé....vagy inkább ne használjad,az lesz a legbiztonságosabb mindenkinek. A szomszédnak biztosan.
De a szomszédnak is karikás a szeme...
Hasonló kaliberű a haver mint én, akkor jobb lesz vigyázni..vagy szólni a szomszédnak hogy legyen mindig mozgásban
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 17. vasárnap 16:40
Hasonló kaliberű a haver mint én, akkor jobb lesz vigyázni..vagy szólni a szomszédnak hogy legyen mindig mozgásban
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4003272)
Ha a haverod lövöldözött vele,és mondjuk nem törpe,vagy gyerek,akkor azért lehet vele szép távokat... mellesleg tudod....van az a kis izé,amin karikák vannak,és valami hülye okból abba kell beletalálni....na arra célozz,ne a szomszédra.
Ha a haverod lövöldözött vele,és mondjuk nem törpe,vagy gyerek,akkor azért lehet vele szép távokat... mellesleg tudod....van az a kis izé,amin karikák vannak,és valami hülye okból abba kell beletalálni....na arra célozz,ne a szomszédra.
A tartásomra ráférne...
Oszt mekkorát lehet vele lőni? (Valami kezdő cucc..)
Kb.40m a telek,nem akarom kinyírni a szomszédot
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 17. vasárnap 16:24
Oszt mekkorát lehet vele lőni? (Valami kezdő cucc..)
Kb.40m a telek,nem akarom kinyírni a szomszédot
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
A szoktam,az túlzás. Nagyon amatőr cipőben jár még az íjászat nálam. Tervezek venni egy sajátot tavasszal. Ami most van,az csak ilyen kölcsönben van nálam. Fogadd el,remekül javítja a tartást pl.
Mai mókakép:
A szoktam,az túlzás. Nagyon amatőr cipőben jár még az íjászat nálam. Tervezek venni egy sajátot tavasszal. Ami most van,az csak ilyen kölcsönben van nálam. Fogadd el,remekül javítja a tartást pl.
Már elővenném a mocit melóba,de várok még pár hetet én is,reggel még cudar idő van hozzá.Minnyá itt a tavasz,ebben bízok.
Szoktál még nyilazni?
Haver megunta az övét,nekem akarja adni,gondolkodom rajta...jó időben, jó szórakozás,csak a vesszőket hozza valaki vissza...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 17. vasárnap 15:52
Szoktál még nyilazni?
Haver megunta az övét,nekem akarja adni,gondolkodom rajta...jó időben, jó szórakozás,csak a vesszőket hozza valaki vissza...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Kocsival még,de már jöhetne a bringás idő.
Kocsival még,de már jöhetne a bringás idő.
Fogj egy porkutyát,majd az kergeti őket helyetted
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 17. vasárnap 14:55
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472)
En kergetem a porcicakat.
En kergetem a porcicakat.
Nálatok mi pálya?
Vöri,Cat: Hétvégi program jól megy/ment?
Nőci: Ma nem volt meglepi?A múltkori jól sikerült?
Noki: Már suhan a bringa melóba vagy kocsival még?Nyilazás a tavaszban?
Többiek: Hogy telik?
Aztán később benézek...
Vöri,Cat: Hétvégi program jól megy/ment?
Nőci: Ma nem volt meglepi?A múltkori jól sikerült?
Noki: Már suhan a bringa melóba vagy kocsival még?Nyilazás a tavaszban?
Többiek: Hogy telik?
Aztán később benézek...
Csuda jó ! Itt a tavasz
Egész nap a szabadban,tele vagyok napenergiával,khm..adok is át szívesen
Egész nap a szabadban,tele vagyok napenergiával,khm..adok is át szívesen
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Az új szomszéd bemegy a fiatal nőhöz bemutatkozni:
- Csókolom, bemutatnám a legjobb barátomat - szól és előkapja a farkát, lelóg a térdéig, ott himbálózik.
A csaj eltátja a száját, de gyorsan becsukja, megszólal:
- Úgy tudom, ha egy úriember bemutatkozik, legalább álljon fel.
- Csókolom, bemutatnám a legjobb barátomat - szól és előkapja a farkát, lelóg a térdéig, ott himbálózik.
Az új szomszéd bemegy a fiatal nőhöz bemutatkozni:
Hello! Szép napot mindenkinek
Haliho!
Viszont
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
hello.... vidám vasárnapot mindenkinek...
Neked is
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 17. vasárnap 07:46
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 02. 17. vasárnap 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Napsugaras szép jó reggelt
Köszi Mackó, Csajszi
Nőci az nem semmi
Köszi Mackó, Csajszi
Nőci az nem semmi

GG-ufsz

ks8082