Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 926 927 928 929 930 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#18541   2008. 02. 13. szerda 14:05
X Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
A Született feleségek azért nincs, mert meghalt Selmeczi Roland és még nem találtak helyette szinkronszínészt.

A két "sztártréner" (de szép szó) enélkül is megkeresi a magáét.

Igen, a gyors fogyás egészségtelen, de orvosok is felügyelték a műsort és 5-6-7 (?) hónap nem kevés idő.

Miért gondolod, hogy pár hónap múlva visszahízzák. Ez csúnya előítélet.
Lesznek közülök, akik nem bírják ki, de sokan kitartanak majd.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:01
nézd meg Őket pár hónap múlva!!!
nézd meg Seggfej Norbi és Lóarc Alexa pénztárcáját!
violent

csak azért nem mondok semmit mert Te írtad...
és nézd meg azt, h milyen lett a bőrük 5 számmal nagyobb!

ja és a többi dühöngőbe való!

az egészből annyit: emiatt a f@szság miatt nincs a magasröptű, de általam kedvelt Született feleségek!

és van olyan aki ezt nézi!

Sárl!
ennyi idő alatt ennyit fogyni... na az az igazán egészségtelen!!!
#18542   2008. 02. 13. szerda 14:06
T-A-M T-A-M
Nekem erről az a véleményem, ami a dohányzásról...amikor sírnak, hogy nem tudnak leszokni...rá sem kell szokni!
A fogyással meg az van, hogy nem kell meghízni...
Ha észrevesszük, hogy jönnek a kilók, akkor könnyebb az elején túladni rajtuk, mint amikor már kórossá válik...
Mellesleg a lassan évek alatt felszedett kilókat veszélyes dolog túl rövid idő alatt leadni...esztétikai és lelki okok miatt is.
Nyilván van aki hajlamosabb a hízásra, Neki jobban oda kell figyelni a kalóriákra, és többet kell mozogni... smile

Amúgy, ezek a fogyások valószínűleg otthoni körülmények közt nem valósultak volna meg...itt a média is sokat "lendített" az eredményességen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
2008. 02. 13. szerda 13:47
Hát, nyilván nem egyszerű dolog lemondani a finom ételekről és minden nap rávenni magad, hogy 5-6 órát is eddz az eredményért.
De abban azért egyetértünk, hogy egészségtelenül kövérnek lenni sokkal nagyobb testi és lelki problémákkal jár, mint lefogyni.
#18543   2008. 02. 13. szerda 14:07
Pár hónapig egy házban összezárva fogytak, aztán 2 hónapig otthon.
Akaraterő? Az tudod, mit jelent, bébi? Lemondani a csokis kekszről!

:-x
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:03
nem néztem, és nagyon nem is foglalkoztam a témával, léccci világosítsatok fel smile
nem a családjukban fogytak le otthon, ugye? miközben főztek, háztartást rendeztek, eljártak dolgozni, gyereket neveltek...
akaraterő az lesz, amikor én a fenti tevékenységek mellett lefogyok hehe
#18544   2008. 02. 13. szerda 14:07
MmePrune MmePrune Admin
ÉS AKKOR HOL A PICSÁBA VAN A GRACE KLINIKA?????????? boxer mf3
(nem rád vagyok mérges...téged imádlak)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:05
A Született feleségek azért nincs, mert meghalt Selmeczi Roland és még nem találtak helyette szinkronszínészt.

A két "sztártréner" (de szép szó) enélkül is megkeresi a magáét.

Igen, a gyors fogyás egészségtelen, de orvosok is felügyelték a műsort és 5-6-7 (?) hónap nem kevés idő.

Miért gondolod, hogy pár hónap múlva visszahízzák. Ez csúnya előítélet.
Lesznek közülök, akik nem bírják ki, de sokan kitartanak majd.
#18545   2008. 02. 13. szerda 14:12
Az van, hogy választanom kellett: vagy eszek csokit, kekszet, péksüteményt és mivel a térdem miatt túl sokat nem tudok sportolni, elviselem a plusz kilókat, vagy sanyargatom magam és karcsúbb leszek.

Hát, az élet túl rövid, hogy szarul érezzem magam a bőrömben.

Amúgy a házkeresés, hitelügyintézés segített fogyni az utóbbi időben, mert a sok idegeskedéstől elment az étvágyam. Remélem, hogy ha sikerül, a ház berendezése és takarítása újabb kilóktól szabadít meg.

De akkor is ÉJJJJEN A CSOKIS KEKSZ!
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:06
Nekem erről az a véleményem, ami a dohányzásról...amikor sírnak, hogy nem tudnak leszokni...rá sem kell szokni!
A fogyással meg az van, hogy nem kell meghízni...
Ha észrevesszük, hogy jönnek a kilók, akkor könnyebb az elején túladni rajtuk, mint amikor már kórossá válik...
Mellesleg a lassan évek alatt felszedett kilókat veszélyes dolog túl rövid idő alatt leadni...esztétikai és lelki okok miatt is.
Nyilván van aki hajlamosabb a hízásra, Neki jobban oda kell figyelni a kalóriákra, és többet kell mozogni... smile

Amúgy, ezek a fogyások valószínűleg otthoni körülmények közt nem valósultak volna meg...itt a média is sokat "lendített" az eredményességen!
#18546   2008. 02. 13. szerda 14:14
Én is imádom. És nyomatékosan felszólítalak, hogy ki ne kotyogj semmit!!!

smile
#18547   2008. 02. 13. szerda 14:14
T-A-M T-A-M
Éjjen....de csak ha van hozzá tej... a keksztől önmagában megfulladok! nyes
Kell a síkosítás a kekszhez is, meg a szexhez is... nyes

Amúgy van különbség, ha valakin van egy pár kiló plusz, meg a kóros kövérség közt... smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:12
Az van, hogy választanom kellett: vagy eszek csokit, kekszet, péksüteményt és mivel a térdem miatt túl sokat nem tudok sportolni, elviselem a plusz kilókat, vagy sanyargatom magam és karcsúbb leszek.

Hát, az élet túl rövid, hogy szarul érezzem magam a bőrömben.

Amúgy a házkeresés, hitelügyintézés segített fogyni az utóbbi időben, mert a sok idegeskedéstől elment az étvágyam. Remélem, hogy ha sikerül, a ház berendezése és takarítása újabb kilóktól szabadít meg.

De akkor is ÉJJJJEN A CSOKIS KEKSZ!
#18548   2008. 02. 13. szerda 14:15
MmePrune MmePrune Admin
najah...az a pár hónap elég fontos egy ilyen folyamatban
a -90 kgt én is soknak tartom ennyi idő alatt

egyébként asszem, hogy minden az akaraterőn bukik el smile van egy barátunk, alkalmasint telefonon szoktuk egyeztetni a leghatásosabb egészségmegőrző fogyásmódszereket, megállapítva, hogy faszán értünk hozzá...aztán a végén megbeszéljük, hogy szalonnával vagy házikolbásszal jobb-e a tojásrántotta hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:07
Pár hónapig egy házban összezárva fogytak, aztán 2 hónapig otthon.
Akaraterő? Az tudod, mit jelent, bébi? Lemondani a csokis kekszről!

:-x
#18549   2008. 02. 13. szerda 14:17
T-A-M T-A-M
Ha kell, én megesküszöm, hogy nem kotyogom ki mi lesz benne...(soha nem néztem) nyes

Én "Helyszínelők-függő" vagyok! nyes

Hja, és a Hősök c. filmet is igen bírT-A-M. :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:14
Én is imádom. És nyomatékosan felszólítalak, hogy ki ne kotyogj semmit!!!

smile
#18550   2008. 02. 13. szerda 14:17
Igen, de a te elveid szerint nekem most kéne megállnom és alakítanom a diétámon és a testmozgásomon. Mielőtt még túl késő lesz.

Tippeljetek, hány kiló volt a világ legkövérebb embere? És mennyit fogyott 2 év alatt ebből a súlyból?

(aki olvasta a cikket, ne válaszoljon!)
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Amúgy van különbség, ha valakin van egy pár kiló plusz, meg a kóros kövérség közt... smile
#18551   2008. 02. 13. szerda 14:19
Keksz + tej legjobb párosítás!

Kedvenc kekszetek?

Én imádom a Hobbits kekszet - tejjel persze smile
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)

#18552   2008. 02. 13. szerda 14:20
T-A-M T-A-M
Nálam a boltban vannak ilyen torna-kazetták...
Jókat szokT-A-M derülni, amikor válogatják, hogy melyiket vigyék haza... nyes

Egy mondattal szokT-A-M lerendezni, amikor kikérték a tanácsomat, melyik a jobb: tök mindegy melyiket viszik...ha csak nézik egyik sem használ, ha meg csinálják is, akkor meg mindegyik hatásos lesz!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:15

egyébként asszem, hogy minden az akaraterőn bukik el smile van egy barátunk, alkalmasint telefonon szoktuk egyeztetni a leghatásosabb egészségmegőrző fogyásmódszereket, megállapítva, hogy faszán értünk hozzá...aztán a végén megbeszéljük, hogy szalonnával vagy házikolbásszal jobb-e a tojásrántotta hehe
#18553   2008. 02. 13. szerda 14:21
MmePrune MmePrune Admin
leibniz eljen
és meg tudok őrülni az igazi angol vajas kekszért
és a mese linzert is szeretem, meg a pilótát, meg a vaníliáskarikát...
meg a brownie-kekszszerű változatát..vagy ezek nem annyira kekszek?
akkor marad a leibniz eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:19

Kedvenc kekszetek?

#18554   2008. 02. 13. szerda 14:21
Voltak orvosi mérések a műsorban.

A fogyás közben normalizálódott a vérnyomásuk, csökkent a koleszterinszintjük, nagyobb lett az állóképességük, stb.

Vajon mi egészségtelenebb? Még évekig tropára ment szervezettel élni, vagy ledobni a zsírt túl rövid idő alatt?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:15

#18555   2008. 02. 13. szerda 14:21
surdapapa surdapapa
emlékeim szerint 4 mázs körüli faszi wót és versenysúlya 80 kg körüli lett

de ez lehet a legtöbbet fogyó volt ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:17
Igen, de a te elveid szerint nekem most kéne megállnom és alakítanom a diétámon és a testmozgásomon. Mielőtt még túl késő lesz.

Tippeljetek, hány kiló volt a világ legkövérebb embere? És mennyit fogyott 2 év alatt ebből a súlyból?

(aki olvasta a cikket, ne válaszoljon!)
#18556   2008. 02. 13. szerda 14:22
Vajas keksz finom

Na, asszem ma is tolok az arcomba egészségtelen kaját...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:21
leibniz eljen
és meg tudok őrülni az igazi angol vajas kekszért
és a mese linzert is szeretem, meg a pilótát, meg a vaníliáskarikát...
meg a brownie-kekszszerű változatát..vagy ezek nem annyira kekszek?
akkor marad a leibniz eljen
#18557   2008. 02. 13. szerda 14:23
Igen, ez egy másik pasi.

Még ennél is sokkal nagyobb volt a súlya az én általam említett fickónak!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
emlékeim szerint 4 mázs körüli faszi wót és versenysúlya 80 kg körüli lett

de ez lehet a legtöbbet fogyó volt ...
#18558   2008. 02. 13. szerda 14:25
T-A-M T-A-M
Igen! Addig, kell alakítani, amíg nem késő...ez nem jelenti a teljes megvonást, de ha két kesz helyett csak egyet Eszel, már Tettél valamit... smile

Nincs kedvencem, olyan vagyok mint Gombóc Artúr... nyes
Minden édesség jöhet...szerencsés alkat vagyok, és sokat mozgok, így elég egészségtelenűl táplálkozom emellett... nyes
Imádom a hasam...szeretek jókat főzni és jókat enni...:P
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:19

Kedvenc kekszetek?

#18559   2008. 02. 13. szerda 14:25
MmePrune MmePrune Admin
az ő esetükben világos, hogy melyik...de nem minden fogyókúrázó indul 190ről smile
teszem azt az én vérképem tökéletes...évek óta...és a vérnyomásom is határértéken alul van...mégis tudjuk, hogy van rajtam fölösleg...nem is kevés smile
örök igazság, hogy lassan, de biztosan...mértékkel...kitartással...sok-sok mozgással

hoppá! szexoldalon vagyunk...vagyis örök igazság: lassan/gyorsan/mindenhogyan...biztosan!...mértéktelenül...kitartással...és sok-sok mozgással hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)

A fogyás közben normalizálódott a vérnyomásuk, csökkent a koleszterinszintjük, nagyobb lett az állóképességük, stb.

Vajon mi egészségtelenebb? Még évekig tropára ment szervezettel élni, vagy ledobni a zsírt túl rövid idő alatt?
#18560   2008. 02. 13. szerda 14:26
Volt egy olyan rész a műsorban, amikor annyi kiló zsírral kellett futniuk, ahány kilót addig leadtak. Asszem volt, aki 40 kiló zsírt cipelt a hátizsákban.

(igen, hatásvadász feladatok voltak, elismerem).

De azért ez elég szemléletes...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)

... 926 927 928 929 930 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48744db
Utolsó üzenet: ma 05:18

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!