Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 925 926 927 928 929 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#18521   2008. 02. 12. kedd 09:21
X Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
Jó reggelt!

Hát valóban úgy néz ki, de inkább csak az van, hogy a cipőt széttaposta a nagy pózolásban.

Molly! De irigyellek. Én is úgy szeretnék már színházba menni. Főleg ilyen darabokra. Nagyon érdekelnek ezek a témák.
Prune látta a Kis bécsi kurvát is, azt is irigyeltem.

Gyurinak jó babázást.

Surdi továbbra is bekaphatja!

Durva látvány volt reggel kinézni az ablakon. Tiszta köd és zúzmara minden. Már elszoktam a téli látványtól...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 11. hétfő 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 11. hétfő 22:46
csakis téged tudnálak udvarhölgynek elképzelni smile
valszeg a veled való kommunikációban nem zavarna, ha nyalnának smile

áthoztam ide joe egyik képét...csak én látom két jobb lábasnak a csajt? hehe

#18522   2008. 02. 12. kedd 09:33
surdapapa surdapapa
gombold a blúzod és máris bekamom!

lehet ilyen invitálásnak ellenállni?

gyurci!
tömörítek be képet és hozok párat. ki kér még képet?
de gyurka jó tett helyébe jót várok ám!

tegnap először fordult át! de közkívánatra videóra már nem csinálta.
a nagylegénynek annyira tetszett ahogy a kiscsaj csinálta....
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 12. kedd 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
2008. 02. 12. kedd 09:21
Jó reggelt!

Hát valóban úgy néz ki, de inkább csak az van, hogy a cipőt széttaposta a nagy pózolásban.

Molly! De irigyellek. Én is úgy szeretnék már színházba menni. Főleg ilyen darabokra. Nagyon érdekelnek ezek a témák.

Gyurinak jó babázást.

Durva látvány volt reggel kinézni az ablakon. Tiszta köd és zúzmara minden. Már elszoktam a téli látványtól...
#18523   2008. 02. 12. kedd 09:34
Én is kérek képet!!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 12. kedd 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 12. kedd 09:33
gombold a blúzod és máris bekamom!

lehet ilyen invitálásnak ellenállni?

gyurci!
tömörítek be képet és hozok párat. ki kér még képet?
de gyurka jó tett helyébe jót várok ám!

tegnap először fordult át! de közkívánatra videóra már nem csinálta.
a nagylegénynek annyira tetszett ahogy a kiscsaj csinálta....
#18524   2008. 02. 12. kedd 09:48
MmePrune MmePrune Admin
jövő pénteken lesz megint smile elmehetnénk...ki csatlakozik hozzánk kisbécsikurvanézőbe?
kinevezhetnénk ezt afféle GG-s"továbbképzésnek"
hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 12. kedd 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 12. kedd 09:21
Jó reggelt!

Gyurinak jó babázást.

#18525   2008. 02. 12. kedd 19:36
Hogy miért nem merik elmondani?
Valószínűleg azért, mert:
- megfenyegetik őket,
- úgy állítják be, mintha ők lennének a hibásak,
- félnek, hogy nem hisz majd nekik senki,
- tudják, hogy az anyjuk tudja és eltűri (ez a legszörnyűbb, ilyet is hallottam már)

:-(
#18526   2008. 02. 13. szerda 07:19
gazosgyuri gazosgyuri
Jóóó reggelt kíwánok!

Bár már wagy 2 órája fent waok...de sehun nm találtam egy csésze kw-t....ejnye csajok... eplus2

Húúú de qwa fitt waok..mondtam máá...egyre erősebb hangja wan a babuskámnak...jah és tegnap megmondta nekem az 5ös lottó nyerő számait... hehe
#18527   2008. 02. 13. szerda 07:27
X Törölt felhasználó (94621) VIP
Szép reggelt mindenkinek!
Gyuri itt a kávé, meg egy kis reggeli, hogy legyen erőd dolgozni.

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#18528   2008. 02. 13. szerda 09:08
surdapapa surdapapa
Gyerekek Surdi télleg nem tud szabadulni innen! a nappaliról álmodtam.

íme az álmom:
surdi a családjával a szüleihez utazik, és valamiért haza kell jönnie.
bemegy a hálószobába, ahol a franciaágy elkészítve. pumpás spray, a kölnivíz tele rózsaszirommal. az ágy körbe szórva rózsaszirommal...
erre a kikapcsolt számítógép monitora kifehéredik és megjelenik a szöveg, amit tom írt: mi a faszt keresel itthon, mikor ideadtad a lakást, h Szilvának adhassak randit.
erre én: vigyázz a szomszédok észre ne vegyenek benneteket, mert azt hiszik betörők vagytok és a végén még elkapnak.
aztán kiérek a kocsimba ahol willonyos vár és lebasz, h miért nem sietek jobban mert elkésünk a /nappalis/ buliból...
willy nagyon szótlan, megkérdem mi a baja, mire kiböki, h átbaszott többször is....
pl. emléxel a múltkor hozattál velem külföldről narancsot és sokkal drágábban számoltam neked, mint amibe került!

#18529   2008. 02. 13. szerda 09:59
T-A-M T-A-M
Ennek a reklámnak beszarT-A-M! nyes

"-Jónapot...egy almát kérek!
-Kettő lett...maradhat?" nyes

egy mobilszolgáltató reklámja...

#18530   2008. 02. 13. szerda 10:22
Hihi, hát ez kemény...

Jó reggelt.

Én a múltkor Gyapival és Dokival álmodtam nyes Sajnos nem volt benne szex.

Ja, az alvásról jut eszembe:
Minden éjjel átjön a lányom hozzánk, mellém bújik és elindul a harc a takarómért smile

Ti tudtok egy takaró alatt aludni egy másik (konkrétan felnőtt) emberrel?
Tudtok úgy aludni, hogy szorosan hozzábújtok valakihez?
Mikor aludtatok utoljára úgy el, hogy öleltétek a párotokat?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 13. szerda 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 09:08
Gyerekek Surdi télleg nem tud szabadulni innen! a nappaliról álmodtam.

íme az álmom:
surdi a családjával a szüleihez utazik, és valamiért haza kell jönnie.
bemegy a hálószobába, ahol a franciaágy elkészítve. pumpás spray, a kölnivíz tele rózsaszirommal. az ágy körbe szórva rózsaszirommal...
erre a kikapcsolt számítógép monitora kifehéredik és megjelenik a szöveg, amit tom írt: mi a faszt keresel itthon, mikor ideadtad a lakást, h Szilvának adhassak randit.
erre én: vigyázz a szomszédok észre ne vegyenek benneteket, mert azt hiszik betörők vagytok és a végén még elkapnak.
aztán kiérek a kocsimba ahol willonyos vár és lebasz, h miért nem sietek jobban mert elkésünk a /nappalis/ buliból...
willy nagyon szótlan, megkérdem mi a baja, mire kiböki, h átbaszott többször is....
pl. emléxel a múltkor hozattál velem külföldről narancsot és sokkal drágábban számoltam neked, mint amibe került!

#18531   2008. 02. 13. szerda 10:56
T-A-M T-A-M
Egy takaró alatt feküdni, ölelkezni igen...de aludni nem...
Alvás elött oké az ölelkezés, összebújás, símogatás...de elaludni így nem tudunk.
Külön takaró...külön álmok! nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 10:22
Hihi, hát ez kemény...

Jó reggelt.

Minden éjjel átjön a lányom hozzánk, mellém bújik és elindul a harc a takarómért smile

#18532   2008. 02. 13. szerda 12:14
surdapapa surdapapa
miért ezt a korábbi álmom kiírhatom: h az én vörösem épp lovagol rajtam, a szőkém megfogja a popsiját kiemeli a vöröset a farkamból, h tudja azt szopni. majd visszavezeti a vörösömbe...
később cserélnek.

a barnám meg kinyal6ja, mert lassan 1 hete elindult az engesztelő szopásomra, de még mindég nem ért ide.
de ezen miért csodálkozok? hisz az égtájat is eltévesztette hozzám indult keletre és északnyugaton gyapinál kötött ki! eplus2
#18533   2008. 02. 13. szerda 12:16
T-A-M T-A-M
Jól Tette, hogy nem szopott...hisz itt Vagy szopás nélkül is... nyes
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 13. szerda 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 12:14
miért ezt a korábbi álmom kiírhatom: h az én vörösem épp lovagol rajtam, a szőkém megfogja a popsiját kiemeli a vöröset a farkamból, h tudja azt szopni. majd visszavezeti a vörösömbe...
később cserélnek.

a barnám meg kinyal6ja, mert lassan 1 hete elindult az engesztelő szopásomra, de még mindég nem ért ide.
de ezen miért csodálkozok? hisz az égtájat is eltévesztette hozzám indult keletre és északnyugaton gyapinál kötött ki! eplus2
#18534   2008. 02. 13. szerda 12:21
surdapapa surdapapa
hát surdi vallja, h minek házasodik meg az ember ha külön szobában vagy külön ágyon alszik.

az ehhez vezető út első lépése az, h külön takaróval takaróznak a szerelmes felek. ergó én el nem tudnám képzelni a külön takarót...
megfelelő méretű takarót/paplant kell használni.

pl mi csináltattuk a paplant, h Bálna Surdi és a párja is alá férjen...

egymáshoz bújva aludni ... finom dolog, de én nem tudok nyugodtan aludni. gyerekekhez közelebbi oldal a zasszonyé ha felé fordulok akkor eldugul az egyetlen orrlukam ami átersezt...
ha a vállamra fexik akkor + idővel elzsibbad a karom!
ha ellenkezőleg fexünk vmi miatt mehet a "nagy kifli"
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 10:22
Hihi, hát ez kemény...

Jó reggelt.

#18535   2008. 02. 13. szerda 13:23
MmePrune MmePrune Admin
jóregg smile smile
surdi! ez az álom nagyon pazar...willika narancsai hehe és tom meg én...de azért is biztos, hogy álom volt, mert önzetlenül te nem adnád oda a kéglidet nekünk...max ha beveszünk 3-nak mf1
én is álmodtam már valamelyik fórumossal, de sajna nem szexeset, és sajna nem is emlékszem rá:(

alvás: nekünk egy átlagostól nagyobb franciaágyunk van, külön takaróval...este ha bemegyek, akkor odabújok uramhoz...fél perc múlva nem kapok levegőt, ezért hátat fordítok neki, és odatolom a seggemet simizésre...aztán vagy elalszom, vagy kivackolom magamat az ágy szélére és ott alszom el
(idejét sem tudom, hogy mikor szexeltünk abban az ágyban)
sose tudnék egy takaró alatt aludni senkivel, és nagyon-nagyon-nagyon ritkán alszom el, ha hozzábújtam uramhoz

régebben sose tudtam megérteni a külön hálószobát...most, hogy egyre öregebb leszek kezdem kapisgálni, de még távolinak tartom
vigyor5

szerintem meg kell az intim szféra...a szexen és az ölelésen kívül időkben ne hatoljon be az aurámba senki nyes
#18536   2008. 02. 13. szerda 13:25
Sejtem, hogy a Nagy Fogyást csak én néztem közülünk, de most nem bírom megállni, hogy be ne tegyek képeket arról a döbbenetes változásról, ami pár hónap alatt akaraterővel végbemehet egy emberben:

István ilyen volt:

István ilyen lett:

Péter ilyen volt:

Péter ilyen lett:

Milán ilyen volt/lett:

Bogi ilyen volt:

Bogi ilyen lett (Milánnal):

Edina ilyen volt:

Edina ilyen lett (belefogyott a régi szoknyájába):

#18537   2008. 02. 13. szerda 13:47
Hát, nyilván nem egyszerű dolog lemondani a finom ételekről és minden nap rávenni magad, hogy 5-6 órát is eddz az eredményért.
De abban azért egyetértünk, hogy egészségtelenül kövérnek lenni sokkal nagyobb testi és lelki problémákkal jár, mint lefogyni.
#18538   2008. 02. 13. szerda 14:01
surdapapa surdapapa
nézd meg Őket pár hónap múlva!!!
nézd meg Seggfej Norbi és Lóarc Alexa pénztárcáját!
violent

csak azért nem mondok semmit mert Te írtad...
és nézd meg azt, h milyen lett a bőrük 5 számmal nagyobb!

ja és a többi dühöngőbe való!

az egészből annyit: emiatt a f@szság miatt nincs a magasröptű, de általam kedvelt Született feleségek!

és van olyan aki ezt nézi!

Sárl!
ennyi idő alatt ennyit fogyni... na az az igazán egészségtelen!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 13:25
Sejtem, hogy a Nagy Fogyást csak én néztem közülünk, de most nem bírom megállni, hogy be ne tegyek képeket arról a döbbenetes változásról, ami pár hónap alatt akaraterővel végbemehet egy emberben:

István ilyen volt:

István ilyen lett:

Péter ilyen volt:

Péter ilyen lett:

Milán ilyen volt/lett:

Bogi ilyen volt:

Bogi ilyen lett (Milánnal):

Edina ilyen volt:

Edina ilyen lett (belefogyott a régi szoknyájába):

#18539   2008. 02. 13. szerda 14:02
Ja és mivel szexoldalon vagyunk, muszáj megjegyeznem, hogy Edina a mosókonyhában kefélt a műsor egyik biztonsági őrével (akit ezért persze kirúgtak), de ők azóta is együtt vannak! Hepiend.

smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 13:47
Hát, nyilván nem egyszerű dolog lemondani a finom ételekről és minden nap rávenni magad, hogy 5-6 órát is eddz az eredményért.
De abban azért egyetértünk, hogy egészségtelenül kövérnek lenni sokkal nagyobb testi és lelki problémákkal jár, mint lefogyni.
#18540   2008. 02. 13. szerda 14:03
MmePrune MmePrune Admin
nem néztem, és nagyon nem is foglalkoztam a témával, léccci világosítsatok fel smile
nem a családjukban fogytak le otthon, ugye? miközben főztek, háztartást rendeztek, eljártak dolgozni, gyereket neveltek...
akaraterő az lesz, amikor én a fenti tevékenységek mellett lefogyok hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 13:47

... 925 926 927 928 929 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48744db
Utolsó üzenet: ma 05:18

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!