Jó reggelt!
Hát valóban úgy néz ki, de inkább csak az van, hogy a cipőt széttaposta a nagy pózolásban.
Molly! De irigyellek. Én is úgy szeretnék már színházba menni. Főleg ilyen darabokra. Nagyon érdekelnek ezek a témák.
Prune látta a Kis bécsi kurvát is, azt is irigyeltem.
Gyurinak jó babázást.
Surdi továbbra is bekaphatja!
Durva látvány volt reggel kinézni az ablakon. Tiszta köd és zúzmara minden. Már elszoktam a téli látványtól... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 11. hétfő 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 11. hétfő 22:46
Hát valóban úgy néz ki, de inkább csak az van, hogy a cipőt széttaposta a nagy pózolásban.
Molly! De irigyellek. Én is úgy szeretnék már színházba menni. Főleg ilyen darabokra. Nagyon érdekelnek ezek a témák.
Gyurinak jó babázást.
Durva látvány volt reggel kinézni az ablakon. Tiszta köd és zúzmara minden. Már elszoktam a téli látványtól... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 11. hétfő 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)

csakis téged tudnálak udvarhölgynek elképzelni
valszeg a veled való kommunikációban nem zavarna, ha nyalnának
áthoztam ide joe egyik képét...csak én látom két jobb lábasnak a csajt?

valszeg a veled való kommunikációban nem zavarna, ha nyalnának

áthoztam ide joe egyik képét...csak én látom két jobb lábasnak a csajt?

gombold a blúzod és máris bekamom!
lehet ilyen invitálásnak ellenállni?
gyurci!
tömörítek be képet és hozok párat. ki kér még képet?
de gyurka jó tett helyébe jót várok ám!
tegnap először fordult át! de közkívánatra videóra már nem csinálta.
a nagylegénynek annyira tetszett ahogy a kiscsaj csinálta.... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 12. kedd 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 12. kedd 09:21
gyurci!
a nagylegénynek annyira tetszett ahogy a kiscsaj csinálta.... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 12. kedd 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Jó reggelt!
Gyurinak jó babázást.
Durva látvány volt reggel kinézni az ablakon. Tiszta köd és zúzmara minden. Már elszoktam a téli látványtól...
Gyurinak jó babázást.
Durva látvány volt reggel kinézni az ablakon. Tiszta köd és zúzmara minden. Már elszoktam a téli látványtól...
Én is kérek képet!!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 12. kedd 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 12. kedd 09:33

gombold a blúzod és máris bekamom!
gyurci!
a nagylegénynek annyira tetszett ahogy a kiscsaj csinálta....
gyurci!
a nagylegénynek annyira tetszett ahogy a kiscsaj csinálta....
jövő pénteken lesz megint
elmehetnénk...ki csatlakozik hozzánk kisbécsikurvanézőbe?
kinevezhetnénk ezt afféle GG-s"továbbképzésnek"
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 12. kedd 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 12. kedd 09:21

kinevezhetnénk ezt afféle GG-s"továbbképzésnek"

VIP
Admin

Jó reggelt!
Gyurinak jó babázást.
Gyurinak jó babázást.
Hogy miért nem merik elmondani?
Valószínűleg azért, mert:
- megfenyegetik őket,
- úgy állítják be, mintha ők lennének a hibásak,
- félnek, hogy nem hisz majd nekik senki,
- tudják, hogy az anyjuk tudja és eltűri (ez a legszörnyűbb, ilyet is hallottam már)
:-(
Valószínűleg azért, mert:
- megfenyegetik őket,
- úgy állítják be, mintha ők lennének a hibásak,
- félnek, hogy nem hisz majd nekik senki,
- tudják, hogy az anyjuk tudja és eltűri (ez a legszörnyűbb, ilyet is hallottam már)
:-(
Jóóó reggelt kíwánok!
Bár már wagy 2 órája fent waok...de sehun nm találtam egy csésze kw-t....ejnye csajok...
Húúú de qwa fitt waok..mondtam máá...egyre erősebb hangja wan a babuskámnak...jah és tegnap megmondta nekem az 5ös lottó nyerő számait...
Bár már wagy 2 órája fent waok...de sehun nm találtam egy csésze kw-t....ejnye csajok...

Húúú de qwa fitt waok..mondtam máá...egyre erősebb hangja wan a babuskámnak...jah és tegnap megmondta nekem az 5ös lottó nyerő számait...

Szép reggelt mindenkinek!
Gyuri itt a kávé, meg egy kis reggeli, hogy legyen erőd dolgozni.

Gyuri itt a kávé, meg egy kis reggeli, hogy legyen erőd dolgozni.

Gyerekek Surdi télleg nem tud szabadulni innen! a nappaliról álmodtam.
íme az álmom:
surdi a családjával a szüleihez utazik, és valamiért haza kell jönnie.
bemegy a hálószobába, ahol a franciaágy elkészítve. pumpás spray, a kölnivíz tele rózsaszirommal. az ágy körbe szórva rózsaszirommal...
erre a kikapcsolt számítógép monitora kifehéredik és megjelenik a szöveg, amit tom írt: mi a faszt keresel itthon, mikor ideadtad a lakást, h Szilvának adhassak randit.
erre én: vigyázz a szomszédok észre ne vegyenek benneteket, mert azt hiszik betörők vagytok és a végén még elkapnak.
aztán kiérek a kocsimba ahol willonyos vár és lebasz, h miért nem sietek jobban mert elkésünk a /nappalis/ buliból...
willy nagyon szótlan, megkérdem mi a baja, mire kiböki, h átbaszott többször is....
pl. emléxel a múltkor hozattál velem külföldről narancsot és sokkal drágábban számoltam neked, mint amibe került!
íme az álmom:
bemegy a hálószobába, ahol a franciaágy elkészítve. pumpás spray, a kölnivíz tele rózsaszirommal. az ágy körbe szórva rózsaszirommal...
erre a kikapcsolt számítógép monitora kifehéredik és megjelenik a szöveg, amit tom írt: mi a faszt keresel itthon, mikor ideadtad a lakást, h Szilvának adhassak randit.
erre én: vigyázz a szomszédok észre ne vegyenek benneteket, mert azt hiszik betörők vagytok és a végén még elkapnak.
aztán kiérek a kocsimba ahol willonyos vár és lebasz, h miért nem sietek jobban mert elkésünk a /nappalis/ buliból...
willy nagyon szótlan, megkérdem mi a baja, mire kiböki, h átbaszott többször is....
pl. emléxel a múltkor hozattál velem külföldről narancsot és sokkal drágábban számoltam neked, mint amibe került!

Ennek a reklámnak beszarT-A-M!
"-Jónapot...egy almát kérek!
-Kettő lett...maradhat?"
egy mobilszolgáltató reklámja...

"-Jónapot...egy almát kérek!
-Kettő lett...maradhat?"

egy mobilszolgáltató reklámja...
Hihi, hát ez kemény...
Jó reggelt.
Én a múltkor Gyapival és Dokival álmodtam
Sajnos nem volt benne szex.
Ja, az alvásról jut eszembe:
Minden éjjel átjön a lányom hozzánk, mellém bújik és elindul a harc a takarómért
Ti tudtok egy takaró alatt aludni egy másik (konkrétan felnőtt) emberrel?
Tudtok úgy aludni, hogy szorosan hozzábújtok valakihez?
Mikor aludtatok utoljára úgy el, hogy öleltétek a párotokat? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 13. szerda 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 09:08
Jó reggelt.

Minden éjjel átjön a lányom hozzánk, mellém bújik és elindul a harc a takarómért

Mikor aludtatok utoljára úgy el, hogy öleltétek a párotokat? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 13. szerda 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Gyerekek Surdi télleg nem tud szabadulni innen! a nappaliról álmodtam.
íme az álmom:
íme az álmom:

Egy takaró alatt feküdni, ölelkezni igen...de aludni nem...
Alvás elött oké az ölelkezés, összebújás, símogatás...de elaludni így nem tudunk.
Külön takaró...külön álmok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 10:22
Alvás elött oké az ölelkezés, összebújás, símogatás...de elaludni így nem tudunk.
Külön takaró...külön álmok!

VIP
Admin

Hihi, hát ez kemény...
Jó reggelt.
Mikor aludtatok utoljára úgy el, hogy öleltétek a párotokat?
Jó reggelt.

miért ezt a korábbi álmom kiírhatom: h az én vörösem épp lovagol rajtam, a szőkém megfogja a popsiját kiemeli a vöröset a farkamból, h tudja azt szopni. majd visszavezeti a vörösömbe...
később cserélnek.
a barnám meg kinyal6ja, mert lassan 1 hete elindult az engesztelő szopásomra, de még mindég nem ért ide.
de ezen miért csodálkozok? hisz az égtájat is eltévesztette hozzám indult keletre és északnyugaton gyapinál kötött ki!
később cserélnek.
a barnám meg kinyal6ja, mert lassan 1 hete elindult az engesztelő szopásomra, de még mindég nem ért ide.
de ezen miért csodálkozok? hisz az égtájat is eltévesztette hozzám indult keletre és északnyugaton gyapinál kötött ki!

Jól Tette, hogy nem szopott...hisz itt Vagy szopás nélkül is...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 13. szerda 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 12:14

miért ezt a korábbi álmom kiírhatom: h az én vörösem épp lovagol rajtam, a szőkém megfogja a popsiját kiemeli a vöröset a farkamból, h tudja azt szopni. majd visszavezeti a vörösömbe...
később cserélnek.
később cserélnek.

hát surdi vallja, h minek házasodik meg az ember ha külön szobában vagy külön ágyon alszik.
az ehhez vezető út első lépése az, h külön takaróval takaróznak a szerelmes felek. ergó én el nem tudnám képzelni a külön takarót...
megfelelő méretű takarót/paplant kell használni.
pl mi csináltattuk a paplant, h Bálna Surdi és a párja is alá férjen...
egymáshoz bújva aludni ... finom dolog, de én nem tudok nyugodtan aludni. gyerekekhez közelebbi oldal a zasszonyé ha felé fordulok akkor eldugul az egyetlen orrlukam ami átersezt...
ha a vállamra fexik akkor + idővel elzsibbad a karom!
ha ellenkezőleg fexünk vmi miatt mehet a "nagy kifli" (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 10:22
az ehhez vezető út első lépése az, h külön takaróval takaróznak a szerelmes felek. ergó én el nem tudnám képzelni a külön takarót...
megfelelő méretű takarót/paplant kell használni.
pl mi csináltattuk a paplant, h Bálna Surdi és a párja is alá férjen...
egymáshoz bújva aludni ... finom dolog, de én nem tudok nyugodtan aludni. gyerekekhez közelebbi oldal a zasszonyé ha felé fordulok akkor eldugul az egyetlen orrlukam ami átersezt...
ha a vállamra fexik akkor + idővel elzsibbad a karom!
ha ellenkezőleg fexünk vmi miatt mehet a "nagy kifli" (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Hihi, hát ez kemény...
Jó reggelt.
Jó reggelt.

jóregg
surdi! ez az álom nagyon pazar...willika narancsai
és tom meg én...de azért is biztos, hogy álom volt, mert önzetlenül te nem adnád oda a kéglidet nekünk...max ha beveszünk 3-nak
én is álmodtam már valamelyik fórumossal, de sajna nem szexeset, és sajna nem is emlékszem rá:(
alvás: nekünk egy átlagostól nagyobb franciaágyunk van, külön takaróval...este ha bemegyek, akkor odabújok uramhoz...fél perc múlva nem kapok levegőt, ezért hátat fordítok neki, és odatolom a seggemet simizésre...aztán vagy elalszom, vagy kivackolom magamat az ágy szélére és ott alszom el
(idejét sem tudom, hogy mikor szexeltünk abban az ágyban)
sose tudnék egy takaró alatt aludni senkivel, és nagyon-nagyon-nagyon ritkán alszom el, ha hozzábújtam uramhoz
régebben sose tudtam megérteni a külön hálószobát...most, hogy egyre öregebb leszek kezdem kapisgálni, de még távolinak tartom
szerintem meg kell az intim szféra...a szexen és az ölelésen kívül időkben ne hatoljon be az aurámba senki

surdi! ez az álom nagyon pazar...willika narancsai

én is álmodtam már valamelyik fórumossal, de sajna nem szexeset, és sajna nem is emlékszem rá:(
alvás: nekünk egy átlagostól nagyobb franciaágyunk van, külön takaróval...este ha bemegyek, akkor odabújok uramhoz...fél perc múlva nem kapok levegőt, ezért hátat fordítok neki, és odatolom a seggemet simizésre...aztán vagy elalszom, vagy kivackolom magamat az ágy szélére és ott alszom el
(idejét sem tudom, hogy mikor szexeltünk abban az ágyban)
sose tudnék egy takaró alatt aludni senkivel, és nagyon-nagyon-nagyon ritkán alszom el, ha hozzábújtam uramhoz
régebben sose tudtam megérteni a külön hálószobát...most, hogy egyre öregebb leszek kezdem kapisgálni, de még távolinak tartom

szerintem meg kell az intim szféra...a szexen és az ölelésen kívül időkben ne hatoljon be az aurámba senki

Sejtem, hogy a Nagy Fogyást csak én néztem közülünk, de most nem bírom megállni, hogy be ne tegyek képeket arról a döbbenetes változásról, ami pár hónap alatt akaraterővel végbemehet egy emberben:
István ilyen volt:

István ilyen lett:

Péter ilyen volt:

Péter ilyen lett:

Milán ilyen volt/lett:

Bogi ilyen volt:

Bogi ilyen lett (Milánnal):

Edina ilyen volt:

Edina ilyen lett (belefogyott a régi szoknyájába):
István ilyen volt:

István ilyen lett:

Péter ilyen volt:

Péter ilyen lett:

Milán ilyen volt/lett:

Bogi ilyen volt:

Edina ilyen volt:

Hát, nyilván nem egyszerű dolog lemondani a finom ételekről és minden nap rávenni magad, hogy 5-6 órát is eddz az eredményért.
De abban azért egyetértünk, hogy egészségtelenül kövérnek lenni sokkal nagyobb testi és lelki problémákkal jár, mint lefogyni.
De abban azért egyetértünk, hogy egészségtelenül kövérnek lenni sokkal nagyobb testi és lelki problémákkal jár, mint lefogyni.
nézd meg Őket pár hónap múlva!!!
nézd meg Seggfej Norbi és Lóarc Alexa pénztárcáját!
csak azért nem mondok semmit mert Te írtad...
és nézd meg azt, h milyen lett a bőrük 5 számmal nagyobb!
ja és a többi dühöngőbe való!
az egészből annyit: emiatt a f@szság miatt nincs a magasröptű, de általam kedvelt Született feleségek!
és van olyan aki ezt nézi!
Sárl!
ennyi idő alatt ennyit fogyni... na az az igazán egészségtelen!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 13:25
nézd meg Seggfej Norbi és Lóarc Alexa pénztárcáját!

csak azért nem mondok semmit mert Te írtad...
és nézd meg azt, h milyen lett a bőrük 5 számmal nagyobb!
ja és a többi dühöngőbe való!
az egészből annyit: emiatt a f@szság miatt nincs a magasröptű, de általam kedvelt Született feleségek!
és van olyan aki ezt nézi!
Sárl!
ennyi idő alatt ennyit fogyni... na az az igazán egészségtelen!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Sejtem, hogy a Nagy Fogyást csak én néztem közülünk, de most nem bírom megállni, hogy be ne tegyek képeket arról a döbbenetes változásról, ami pár hónap alatt akaraterővel végbemehet egy emberben:
István ilyen volt:

István ilyen lett:

Péter ilyen volt:

Péter ilyen lett:

Milán ilyen volt/lett:

Bogi ilyen volt:

Edina ilyen volt:

István ilyen volt:

István ilyen lett:

Péter ilyen volt:

Péter ilyen lett:

Milán ilyen volt/lett:

Bogi ilyen volt:

Edina ilyen volt:

Ja és mivel szexoldalon vagyunk, muszáj megjegyeznem, hogy Edina a mosókonyhában kefélt a műsor egyik biztonsági őrével (akit ezért persze kirúgtak), de ők azóta is együtt vannak! Hepiend.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 13:47

VIP
Admin

Hát, nyilván nem egyszerű dolog lemondani a finom ételekről és minden nap rávenni magad, hogy 5-6 órát is eddz az eredményért.
nem néztem, és nagyon nem is foglalkoztam a témával, léccci világosítsatok fel
nem a családjukban fogytak le otthon, ugye? miközben főztek, háztartást rendeztek, eljártak dolgozni, gyereket neveltek...
akaraterő az lesz, amikor én a fenti tevékenységek mellett lefogyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 13:47

nem a családjukban fogytak le otthon, ugye? miközben főztek, háztartást rendeztek, eljártak dolgozni, gyereket neveltek...
akaraterő az lesz, amikor én a fenti tevékenységek mellett lefogyok

VIP
Admin