-Elöször a lábait,és a közét.
-Másodszor a köteleket,és a melleit.
-Harmadszor az arcát és az egész testét. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 18. hétfő 16:12
-Másodszor a köteleket,és a melleit.
-Harmadszor az arcát és az egész testét. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Íme egy kép.
Mit néztetek meg a képen
- először
- másodszor
- harmadszor
?
Szeretitek a fekete-fehér képeket?
Vagy jobb a színes?
Mit néztetek meg a képen
- először
- másodszor
- harmadszor
?
Vagy jobb a színes?

1. arc (nagyon bájos)
2. cici (fincsi)
3. punci (hívogató)
És még meg is kötözték? De szemetek.... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2. cici (fincsi)
3. punci (hívogató)
És még meg is kötözték? De szemetek.... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Íme egy kép.
Mit néztetek meg a képen
- először
- másodszor
- harmadszor
?
Vagy jobb a színes?
Mit néztetek meg a képen
- először
- másodszor
- harmadszor
?
Vagy jobb a színes?

1.: Először nem fókuszálok sehova, hanem "összességében" nézem meg.
2.: Utána az arc
3.: Utána a punci
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2.: Utána az arc
3.: Utána a punci

VIP
Admin

Íme egy kép.
Mit néztetek meg a képen
- először
- másodszor
- harmadszor
?
Vagy jobb a színes?
Mit néztetek meg a képen
- először
- másodszor
- harmadszor
?
Vagy jobb a színes?

Máig a legsejtelmesebb, legerotikusabb, legszebb aktok a fekete-fehér képek. A fény-árnyék hatásai, ahogy a domborulatokon játszik mindez.
Szerintem. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 18. hétfő 17:53
Szerintem. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin

Speciel nekem a fekete fehér.Valahogy müvészibb,sejtelmesebb több fantáziát igényel mert nem annyira kivehetöek a szegélyek .

igen, kimondottan szeretem a fekete-fehér képeket
a nosztalgiát és a művészetet jeleníti meg számomra!
először: az összhatást (a fekete és fehér egyensúlyát, a képi fények és árnyak hatását)
másodszor: az alanyt a legközelebbi ponttól a legtávolabbi pontig
harmadszor: elmélyülök a részletekben, és csurgatom a nyálamat, ha szép a kép főalakja...

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
először: az összhatást (a fekete és fehér egyensúlyát, a képi fények és árnyak hatását)
harmadszor: elmélyülök a részletekben, és csurgatom a nyálamat, ha szép a kép főalakja...

VIP
Admin

Íme egy kép.
Mit néztetek meg a képen
- először
- másodszor
- harmadszor
?
Vagy jobb a színes?
Mit néztetek meg a képen
- először
- másodszor
- harmadszor
?
Vagy jobb a színes?

jóregg
jessszusom...én először a pináját néztem meg...annyira középen van..aztán a cipőjét, majd az arcát
ez normáliiiiis??

jessszusom...én először a pináját néztem meg...annyira középen van..aztán a cipőjét, majd az arcát
ez normáliiiiis??
VIP
Admin

Íme egy kép.
Mit néztetek meg a képen
- először
- másodszor
- harmadszor
?
Vagy jobb a színes?
Mit néztetek meg a képen
- először
- másodszor
- harmadszor
?
Vagy jobb a színes?

Persze, hogy normális.
Kinek a pap, kinek a paplan....... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 18. hétfő 21:52
Kinek a pap, kinek a paplan....... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)

jóregg
ez normáliiiiis??

ez normáliiiiis??
Drága, ki mondta, hogy Normális vagy???
Maargit, hhááát nooooormáááális???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Maargit, hhááát nooooormáááális???

jóregg
ez normáliiiiis??

ez normáliiiiis??
Jó reggelt!
Rá se bagózz..én is a punyit néztem meg elöször majd a lábait majd a cipőjét...majd az egész testét az arcát...majd újra mustrálgattam és felfedeztem ,hogy wan melle...a még nagyobb felfedezés,hogy meg wan kötwe...ettől tetszik a kép a legjobban...majd megnéztem újra...a punyiját!!
Muszáj mert még mindig szabin wan a kishawer...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Rá se bagózz..én is a punyit néztem meg elöször majd a lábait majd a cipőjét...majd az egész testét az arcát...majd újra mustrálgattam és felfedeztem ,hogy wan melle...a még nagyobb felfedezés,hogy meg wan kötwe...ettől tetszik a kép a legjobban...majd megnéztem újra...a punyiját!!

Muszáj mert még mindig szabin wan a kishawer...

jóregg
ez normáliiiiis??

ez normáliiiiis??
Jo reggelt...
Én nem néztem meg semmit azon a foton...automatikusan becsukodik a szemem,mikor ilyen hivalkodo fotot látok
nem tesz jot az én ártatlan,tiszta lelkecskémnek...
(de,jooo a szandijaaaaa
)
Én nem néztem meg semmit azon a foton...automatikusan becsukodik a szemem,mikor ilyen hivalkodo fotot látok

(de,jooo a szandijaaaaa

Jó reggelt!
Na, akkor most erősen csukd be a szemed, mert itt egy újabb hivalkodó fotó.
Íme egy újabb kép:
Mit néztetek meg a képen
- először
- másodszor
- harmadszor
?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 19. kedd 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 19. kedd 08:12
Íme egy újabb kép:
Mit néztetek meg a képen
- először
- másodszor
- harmadszor
?

Törölt felhasználó (52127)

Jo reggelt...
(de,jooo a szandijaaaaa
)

(de,jooo a szandijaaaaa

uhh..necsináld ezt velem szöszikeee...
a fenééébee...az ilyen fotoktol viszont...sarkig nyitvaaaa.....
szerintem,Öt nem lehet 3 fázisban nézni...rátapasztod a szemecskéd a feje bubjára....és,mintha igenlö választ bologatnál....szépen lassan gördül a szemed lefelé....TÖKÉLETES!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 19. kedd 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 19. kedd 08:20

a fenééébee...az ilyen fotoktol viszont...sarkig nyitvaaaa.....

szerintem,Öt nem lehet 3 fázisban nézni...rátapasztod a szemecskéd a feje bubjára....és,mintha igenlö választ bologatnál....szépen lassan gördül a szemed lefelé....TÖKÉLETES!!

VIP
Admin

Jó reggelt!
Íme egy újabb kép:
Mit néztetek meg a képen
- először
- másodszor
- harmadszor
?
Íme egy újabb kép:
Mit néztetek meg a képen
- először
- másodszor
- harmadszor
?

én visszaolvastam, tehát alulról néztem a hszeket...így pont a dudort néztem meg először a képen
aztán a mellkasát, majd az arcát...viszont a szeme elég furcsa
és túl bikás a nyaka...és túl kicsi a feje...szóval...lehetne a nappalis fiúk képeit elemezgetni inkább? ők ezerszer szebbek és kívánatosabbak

aztán a mellkasát, majd az arcát...viszont a szeme elég furcsa

és túl bikás a nyaka...és túl kicsi a feje...szóval...lehetne a nappalis fiúk képeit elemezgetni inkább? ők ezerszer szebbek és kívánatosabbak

Szilva drága...hoztam egy nappalis Férfit(!)...elemezgetjüüüük????

-először a puncit szúrT-A-M ki...
-másodszor a kép jobb alsó sarkán a web címet...
-utána összességében néztem....
-feltűnt a sötét háttér, ami kontrasztosabbá teszi a témát ettől szinte "virít" a képen a NŐ!
Mivel van némi közöm a fotózáshoz, számomra a fehér-fekete az "igazi" fénykép... Ezeken valóban a fény és az árnyék játsza a szerepet...nem befolyásolják színek, hisz csak a szürke árnyalatai vannak jelen...ettől művészi...
A színes fotók is szépek, ha jól vannak megkomponálva, ám egész más a hangulata, mit azt volt kedves Gyapi illusztrálni...
-másodszor a kép jobb alsó sarkán a web címet...
-utána összességében néztem....
-feltűnt a sötét háttér, ami kontrasztosabbá teszi a témát ettől szinte "virít" a képen a NŐ!
Mivel van némi közöm a fotózáshoz, számomra a fehér-fekete az "igazi" fénykép... Ezeken valóban a fény és az árnyék játsza a szerepet...nem befolyásolják színek, hisz csak a szürke árnyalatai vannak jelen...ettől művészi...
A színes fotók is szépek, ha jól vannak megkomponálva, ám egész más a hangulata, mit azt volt kedves Gyapi illusztrálni...

VIP
Admin

Íme egy kép.
Mit néztetek meg a képen
- először
- másodszor
- harmadszor
?
Vagy jobb a színes?
Mit néztetek meg a képen
- először
- másodszor
- harmadszor
?
Vagy jobb a színes?

a gyerkőcöd
sajnos a kissrác nálunk nem fog produkálni, ölég magas láza van ... ahhoz képest még nem is hagyja el magát...
a nénike
én nehezen tudom elképzelni, mi lehet az oka, h utánna nem keresett párt magának...
pláne lehet háborúban özvegyült meg ...
kép
ha nem mondod, h fekete fehér a kép fel se tűnik...
punci-punci-punci
erről jut eszembe sanyival Szilva pofátlan wót, farokért punci jár
természetesen Prunci punci
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 18. hétfő 16:03

sajnos a kissrác nálunk nem fog produkálni, ölég magas láza van ... ahhoz képest még nem is hagyja el magát...
a nénike

én nehezen tudom elképzelni, mi lehet az oka, h utánna nem keresett párt magának...
pláne lehet háborúban özvegyült meg ...
kép
ha nem mondod, h fekete fehér a kép fel se tűnik...
punci-punci-punci
erről jut eszembe sanyival Szilva pofátlan wót, farokért punci jár
természetesen Prunci punci

VIP
Admin

Hihi, ez érdekes lehetett
Na, mai újabb beköpése a gyereknek: búcsúzik a lépcsőházban lakó két öreg nénitől:
"Mi most elmegyünk. Jók legyetek!"
A néni mutatott ma nekem fiatalkori képeket magáról. Rámutatott egy képre, amelyiken gyönyörű fiatal lány, és azt mondta:
"ekkor már 2 éve özvegy voltam."
22 éves volt, amikor meghalt a férje.
Azóta nincs senkije.
Ez sem kicsit durva.

Na, mai újabb beköpése a gyereknek: búcsúzik a lépcsőházban lakó két öreg nénitől:
"Mi most elmegyünk. Jók legyetek!"
A néni mutatott ma nekem fiatalkori képeket magáról. Rámutatott egy képre, amelyiken gyönyörű fiatal lány, és azt mondta:
"ekkor már 2 éve özvegy voltam."
22 éves volt, amikor meghalt a férje.
Azóta nincs senkije.
Ez sem kicsit durva.

ezért mondom én Rólad, h az igénytelenség látszata /pl giccs/ mögött igenis igényesség húzódik meg!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 18. hétfő 20:56

igen, kimondottan szeretem a fekete-fehér képeket

micsoda fertő!
ha meg megfordulsz mondhatjuk
micsoda fartő!
ha meg megfordulsz mondhatjuk
micsoda fartő!

jóregg
ez normáliiiiis??

ez normáliiiiis??
Hát, ezen a képen nehéz másra nézni

Nekem olyan takaríthatnékom van. Folyton sikálok valamit. Ezt hozza ki belőlem a tavasz közeledése.
Rátok milyen hatással van a napsütés és az egyre melegedő idő, na meg a rügyező fák, bokrok?
Rátok milyen hatással van a napsütés és az egyre melegedő idő, na meg a rügyező fák, bokrok?