Akkor ennek szellemeben tegyunk ki mind igen elonytelen kepet magunkrol. Rolad is biztos van az a tavolsag, amivel jo kep keszul. Mondjuk a vilagurbol?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 08. péntek 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 08. péntek 12:58

Az én képemmel max zsarolni tudnának...
Elküldöm a képet mégyegyszer ha....
Meg gyereket ijesztegetni,stb..stb...
Még sosem lopták el...

Még sosem lopták el...
Ra se rants. Vagy tudod mit. Megis....a szexben legy csak kurva. Az pont ugy jo....
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 08. péntek 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 08. péntek 12:52

Sajnos sokak intelligenciája kevés az oldal használói közül. Beszólások miatt töröltettem én is a képem.
Mondjuk a megítélésem nem változott.... mostanság is lekurváznak.

Az én képemmel max zsarolni tudnának...
Még sosem lopták el...

Még sosem lopták el...
Sajnos sokak intelligenciája kevés az oldal használói közül. Beszólások miatt töröltettem én is a képem.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 08. péntek 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 08. péntek 12:31

Nem szép dolog visszaélni ezekkel...olvastam én is.
Cseten is szóltak egy komának nemrég,hogy az ő képeivel próbálkozik valaki...milyen gáz már az ilyen..
Cseten is szóltak egy komának nemrég,hogy az ő képeivel próbálkozik valaki...milyen gáz már az ilyen..
"Teszek be" valami zenét,kedvenc?
(Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 02. 08. péntek 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 08. péntek 12:29

Sziasztok. Igyekszem majd benézni ide.
Hátha feldobódik a napom ezeken a szürke délelőttökön.

Szerintem könnyelműen ígéregetek..

Szia
Majd igyekszünk feldobni..
Szívesen látunk (Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 02. 08. péntek 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 08. péntek 12:29

Majd igyekszünk feldobni..

Szívesen látunk (Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 02. 08. péntek 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem szép dolog visszaélni ezekkel...olvastam én is.

Olvasom visszaelnek amator videokkal es kepekkel. Az egyik forum topikban olvastam.

Koszonom.Imadom, ha megolelnek. Az annyira joooo. Remelem. Jo kis csapat volt. Tudom szanalmas, de nem jo erzes, ha a jo dolgok elmulnak....a rosszak menjenek csak. En ezt szeretnem.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 08. péntek 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 08. péntek 12:03

Nem szeressem ha rossz kedved van..nesze egy :medve ölelés,de csak rövid ideig,mert aztán nem bírok magammal..
Azt olvastam hogy még hallunk róluk hamarosan...

Nem szeressem ha rossz kedved van..nesze egy :medve ölelés,de csak rövid ideig,mert aztán nem bírok magammal..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 08. péntek 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 08. péntek 11:53

Törölt felhasználó (869472)

Ma szomoru volt a reggel Music FM nelkul. Gyertek vissza az eterbe mielobb. En remenykedem hatha.....
Ma szomoru volt a reggel Music FM nelkul. Gyertek vissza az eterbe mielobb. En remenykedem hatha.....
Szia lédi!
Szép napot
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 08. péntek 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 08. péntek 09:38

Szép napot

Törölt felhasználó (869472)

Sziasztok nappalisok

Sziasztok nappalisok

Nem csak. A lenyeg, hogy finom legyen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 07. csütörtök 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 07. csütörtök 16:00

Törölt felhasználó (881723)

De csak is a Haribo

Szia tangás,szép napot
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 08. péntek 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Ahhoz meg jó szórakozást...

Köszi,neked is! Fasza nap majd holnap,meg holnapután lesz! Gyerekek dolgoznak,huncutkodhatunk az asszonnyal nyugiban!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 08. péntek 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)