Tangást kell megkérdezni,meg merte-e enni mindet....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 07. csütörtök 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 07. csütörtök 13:42

Törölt felhasználó (869472)
VIP

Maradt meg a dobostortabol? Lecsuszna most egy szelet.
Nem is lesajnáltalak! Csak jóóót kivántam!
Maradt meg a dobostortabol? Lecsuszna most egy szelet.
Nem szomoru megjegyzes volt. Inkabb csak onironia....de ehhez ismerned kellene, akkor tudnad. En jol vagyok. Nagyon is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 07. csütörtök 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 07. csütörtök 13:34

Törölt felhasználó (3901512)

Lady,ilyen napok is vannak! Azért kívánom minél ritkábban csak magadnak...

Lady,ilyen napok is vannak! Azért kívánom minél ritkábban csak magadnak...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 07. csütörtök 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 07. csütörtök 13:12

VIP

De igaz. Az ido a legbagyobb ertek, amivel kifejezheted a torodesed a masik fele. En szanok idot pl. ma magamra, mert szeretem magam.
Mas nem is csak en.....

De igaz. Az ido a legbagyobb ertek, amivel kifejezheted a torodesed a masik fele. En szanok idot pl. ma magamra, mert szeretem magam.
Mas nem is csak en.....

Szia Tangás! Nem rosszalkodunk! Nincs igazam az idővel kapcsolatban?
Jónapot tangás
Ettél tortát?

Ettél tortát?

fiúk..fiúk...

Hát lenne az a nő biztos,akire simán tudnék tartalmasan eltöltött időket szánni...rajtam nem múlna..
Viszont nincs olyan tervem,hogy ilyen szinten bejöjjek,meg amúgy is,a végén még rámszokna...

Viszont nincs olyan tervem,hogy ilyen szinten bejöjjek,meg amúgy is,a végén még rámszokna...

Idő,idő,idő!! Ez az az amiért nem jövünk be a csajoknak! Ami a legjobban kell nekik,az az idő! Tartalmasan eltöltve!!

Csináljunk online rádiót..azt nem tudják szétcsapni...majd én nyomatom a dumát,meg a műsort...
Mellesleg gondolkodtam rajta,csak idő kéne hozzá,ami nincs...

Mellesleg gondolkodtam rajta,csak idő kéne hozzá,ami nincs...
Persze,mindíg jön másik! De engem idegesít,hogy csak úgy nem hosszabbítansk szerződést,mert már ki van nézve a csókos!!
Az helyett is lesz valami olyan,csak más néven...most nem ugrik be...tegnap olvastam..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 07. csütörtök 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 07. csütörtök 08:51
Törölt felhasználó (3901512)

Szia Lady! Én ugyanígy vagyok a Rock Fm- el! Ezt a rádiós buziskodást utálom! Megszeretsz valamit,aztán nem engedik tovább működni!
Szia lédi
Nem temetem még,csak alábbhagyott a lendület....
Rádió? Sosem fogom megérteni hogy minek kell szétcsapni ami működik...mondjuk rendszerint jön utána egy majdnem ugyanolyan,más néven.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 07. csütörtök 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 07. csütörtök 08:46

Nem temetem még,csak alábbhagyott a lendület....

Rádió? Sosem fogom megérteni hogy minek kell szétcsapni ami működik...mondjuk rendszerint jön utána egy majdnem ugyanolyan,más néven.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 07. csütörtök 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Sziasztok fiuk!
Macko ne temesd a nappalit meg. En a radioadomat "siratom". Minden reggel Music Fm-el keltem. Ma ejfelkor elhallgatnak. Hianyozni fognak.
Macko ne temesd a nappalit meg. En a radioadomat "siratom". Minden reggel Music Fm-el keltem. Ma ejfelkor elhallgatnak. Hianyozni fognak.

Szia Lady! Én ugyanígy vagyok a Rock Fm- el! Ezt a rádiós buziskodást utálom! Megszeretsz valamit,aztán nem engedik tovább működni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 07. csütörtök 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 07. csütörtök 08:46
VIP

Sziasztok fiuk!

Sziasztok fiuk!

Én is szarakodok három napja egyébként. Kapar a torkom,kicsit folyik a nózi,némi gyomorpanasz. Nem javul,nem romlik,muszáj dolgoznom. Te hogy vagy?
Amíg egy ilyen Állati fickó tartja itt a humorszínvonalat,addíg érdemes ide-ide tekingetni! Lehet a csajok most el vannak látva pasikkal,de jönnek majd szűkösebb napok is!
Szeva kutyu.
Csak nosztalgiáztam...
Még nem írom le...
Csak nosztalgiáztam...

Még nem írom le...