Sziasztok fiuk!
Macko ne temesd a nappalit meg. En a radioadomat "siratom". Minden reggel Music Fm-el keltem. Ma ejfelkor elhallgatnak. Hianyozni fognak.
Macko ne temesd a nappalit meg. En a radioadomat "siratom". Minden reggel Music Fm-el keltem. Ma ejfelkor elhallgatnak. Hianyozni fognak.

Én is szarakodok három napja egyébként. Kapar a torkom,kicsit folyik a nózi,némi gyomorpanasz. Nem javul,nem romlik,muszáj dolgoznom. Te hogy vagy?
Amíg egy ilyen Állati fickó tartja itt a humorszínvonalat,addíg érdemes ide-ide tekingetni! Lehet a csajok most el vannak látva pasikkal,de jönnek majd szűkösebb napok is!
Szeva kutyu.
Csak nosztalgiáztam...
Még nem írom le...
Csak nosztalgiáztam...

Még nem írom le...
Szia Crazy! Szia mindenki! Legyünk pozitívak,ne temessük a napoalit! Most nekem is volt pár szar napom,ki se látszódtam a melóból!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 07. csütörtök 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Kicsi nosztalgia..
Ma van pont 2 hónapja hogy újra nyitottuk a nappalit
Úgy néz ki nem bírtuk sokáig..visszaolvasgattam,kb 250 oldalt hagyunk az utókornak,egész jó napok is voltak,röhögtem sokat..
Ma van pont 2 hónapja hogy újra nyitottuk a nappalit

Úgy néz ki nem bírtuk sokáig..visszaolvasgattam,kb 250 oldalt hagyunk az utókornak,egész jó napok is voltak,röhögtem sokat..

Jó reggelt

na...azért...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 06. szerda 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Bocsi,az lemaradt,hogy:"de azt nem tettem bele"....
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 06. szerda 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Na,van még torta?
Fstok hogy fstok mi?

Fstok hogy fstok mi?

Pont a kedvenc tortámba???
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 06. szerda 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 06. szerda 12:51

Ha betéved valaki,sütöttem dobos tortát,de bszik dobolni...egyétek meg..névnapi volt.nemrég..

Hogy izgi legyen,az egyikbe tettem hashajtót..talán....

Bolond medve....hashajto?

Meg egy kis zene...TCS:Egye- dül a világ ellen
Vidám,kellemes,energikus,meg fasza napot annak aki esetleg idetéved,hangot neki...
Medve,mára csá,asszem..
Vidám,kellemes,energikus,meg fasza napot annak aki esetleg idetéved,hangot neki...

Medve,mára csá,asszem..

Ha betéved valaki,sütöttem dobos tortát,de bszik dobolni...egyétek meg..névnapi volt.nemrég..

Hello Mackó .-)
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 06. szerda 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia tangás
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 06. szerda 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép napot..betegeknek gyógyulást..

Szia Lédi
Most ilyen..én is csak beköszôngetek
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 06. szerda 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 06. szerda 09:22

Most ilyen..én is csak beköszôngetek

Törölt felhasználó (869472)
VIP

Szia Macko!
Tobbiek betegek? Nagyon ures a nappali. Vagy mindenki a dolgozoszobaban?

Szia Macko!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 06. szerda 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)