Gyorsan...
Neked?

Neked?
Bocsi, el voltam havazva...
Hogy telt a hétvégétek?

Hogy telt a hétvégétek?
Neked is.....
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 22. kedd 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát...ebbe ne reménykedj... nagyon különbözőek vagyunk...
De törekedni kéne a békés egymás mellett élésre.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 22. kedd 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Remélem előbb-utóbb mindenki bírja a másikat

Szia Vöri
Rég láttalak
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 22. kedd 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Rég láttalak

Napsugaras szép jó reggelt

olvasta..
... én ilyennek szeretem
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 22. kedd 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 22. kedd 06:47

Törölt felhasználó (3901512)

Szia Tangás! Jó reggelt,szép napot! Ha nem lennék itt,mondd meg Mackónak,nincs baj vele,ne változzon!! Elvégre Crazy!!

Kösz kutyu,szeva,kellemes napot
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 22. kedd 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 22. kedd 06:47

Törölt felhasználó (3901512)

Szia Tangás! Jó reggelt,szép napot! Ha nem lennék itt,mondd meg Mackónak,nincs baj vele,ne változzon!! Elvégre Crazy!!

Reggelt
Remélem... (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 22. kedd 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Remélem... (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 22. kedd 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 22. kedd 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Hello...remélem szép regelre..napra ébredtünk...

Milyen olDalon? Pukim sincs..a kreativitásról se'.. & mivel nem tudok olvasni(írni pláne!) ne ajánlgass könyvet.. se'!
Leléptél.. a "klubozás a te DOLGOD".. "kell a bohÓÓc a színpadra"?
Klubban "dolgozol"..? Neb@XXX..!..3,14PP(ff!)sÓÓ klubban bohócKOCCC(!)?
Spriccelős sikered van mi? A színpadon is sereXXX..? mint az itteni "villantÁÀsod" után a szmájlid?
(& "amÚÚgy" mi ez a zsigeri.. khm.. szerEtet.?.. érintett vagy fitty-firitty vonalon?)
Álmodj(unk) szépeket!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 21. hétfő 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 21. hétfő 17:15
Leléptél.. a "klubozás a te DOLGOD".. "kell a bohÓÓc a színpadra"?
Klubban "dolgozol"..? Neb@XXX..!..3,14PP(ff!)sÓÓ klubban bohócKOCCC(!)?
Spriccelős sikered van mi? A színpadon is sereXXX..? mint az itteni "villantÁÀsod" után a szmájlid?
(& "amÚÚgy" mi ez a zsigeri.. khm.. szerEtet.?.. érintett vagy fitty-firitty vonalon?)
Álmodj(unk) szépeket!

Törölt felhasználó (869472)

Ahh. Ujra itt. De jo. A klubozas az en dolgom. Gyakorisagarol fogalmad sincs. Ja es nem is a te dolgod. Ha ennel kreativabb erved nincs, akkor meg olvasgass par konyvet. Ja es nem tudom feltunt-e milyen oldalon vagy epp?
Lépek én is,kialszom magam.Remélem.. meg más is...Kezdem úgy érezni mintha páran neheztelnének rám...
Sorry.. ha tudnám miért
Majd féken tartom a pofám.....
Sorry.. ha tudnám miért

Már nem bánnám....

Szia
Úgy legyen
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 21. hétfő 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Úgy legyen

lépek...talán holnap szép napra ébredünk...

Igen,ilyen reklámokat láttam
Aztán talin meg ráfogja a hidegre?

Aztán talin meg ráfogja a hidegre?