reklám? hmmm?
ott van pl anno az összes soproni sörös reklám... azért nem kapcsoltam el a reklámról, mert ezekre vártam...
vagy mostanság a lökött rajfis reklám a zseniális volt földimmel benne... bekexelős...
de rühellem, mikor egy jóravaló filmet nézek és ahogy írtad a legizgalmasabb pillanatban szakítják meg reklámmal... gyakran ugyanaz a következménye: elkapcs és soha vissza többé arra a filmre... hacsak ugyanígy nem járok a köbvetkező helyen!
aztán másnap előlről ugyanez!
ami ennél is jobban dühít: a műsorok pontatlan kezdése... vannak ugyebár hetesék... írja a műsorújság kezdési időpont mondjuk 21:55 ez aztán kezdődhet 3/4 10 és 1/4 11 között bármikor ...
a qrva anyjukat!
aztán nyugaton műxik, h a reklámok elején és végén jelet kell sugározniuk. így akinek megfelelő videója/DVDje van kiszűrhetné... de nálunk semmi ilyen
a kibaszott ORTT a tudatlan hozzá nem értő kuratóriumi tagjaival meg olyanokon akad fel ami
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 02. szerda 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 18:17
ott van pl anno az összes soproni sörös reklám... azért nem kapcsoltam el a reklámról, mert ezekre vártam...
vagy mostanság a lökött rajfis reklám a zseniális volt földimmel benne... bekexelős...
de rühellem, mikor egy jóravaló filmet nézek és ahogy írtad a legizgalmasabb pillanatban szakítják meg reklámmal... gyakran ugyanaz a következménye: elkapcs és soha vissza többé arra a filmre... hacsak ugyanígy nem járok a köbvetkező helyen!
aztán másnap előlről ugyanez!
ami ennél is jobban dühít: a műsorok pontatlan kezdése... vannak ugyebár hetesék... írja a műsorújság kezdési időpont mondjuk 21:55 ez aztán kezdődhet 3/4 10 és 1/4 11 között bármikor ...
a qrva anyjukat!
aztán nyugaton műxik, h a reklámok elején és végén jelet kell sugározniuk. így akinek megfelelő videója/DVDje van kiszűrhetné... de nálunk semmi ilyen

a kibaszott ORTT a tudatlan hozzá nem értő kuratóriumi tagjaival meg olyanokon akad fel ami

Törölt felhasználó (7767)

Sokan vagyunk úgy,gondolom, hogy mindenféle elképzelhetetlen helyre "elkívánjuk" az illető tv-adót, annak teljes vezetőségét - kedves felmenőikkel is egyetemben -, ha kedvenc műsorunk legérdekfeszítőbb pollanataiban végeérhetelen reklámokkal szaggatja a műsort és idegeinket. Nos, arra gondoltam, hogy azért nem mindenik reklám tart egyenletes nívójú, dűhkitörés állagú szuszpanszban, van amelyik hatására lenyugszunk, és - kénytelen-kelletlen ugyan, de -,aránylag csendben, nyugodtan végignézzük őkemét...Vannak azonban olyanok is, amelyek, bár aránylag rövidek, de hatásukra ölni tudnék, és inkább átkapcsolom a csatornát, és nem is kapcsolom vissza, más műsort keresek. Agresszíveknek, dühítőknek, gyalázatosoknak tartom ezeket...
Vagytok-e így a reklámokkal? Melyikeket tartjátok a legagresszívebbeknek? És melyikeket aránylag elfogadhatóknak, megnyugtatóknak?

Vagytok-e így a reklámokkal? Melyikeket tartjátok a legagresszívebbeknek? És melyikeket aránylag elfogadhatóknak, megnyugtatóknak?

biztosan Téged látott meg!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 02. szerda 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 20:04

Az egy dolog, h saláta (káposzta?) a melltartója. A hot-dog is elmegy. De miért vág ilyen érdekes fejet?

nem jól hallod!
kicsi kamaty kicsi tánc! és mindez Karsai Zitával!
miért a segg/b/gyógyulás jobb???
Sárl!
érdekes nekem meg nagyon hangulatosak a Coca reklámjai! pl a karácsonyi is...
Szőkeandrisss
annyira idióta
, hogy az már zseniális!
de érdekes a hasutasok dögunalom wót nekem!
vagy, hogy a tennapi főzőcskeshóból idézzek: egyszerűen nem normális!"
hmmm de jó segge wót benne Horváth Évának!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 02. szerda 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 20:43
kicsi kamaty kicsi tánc! és mindez Karsai Zitával!

miért a segg/b/gyógyulás jobb???
Sárl!
érdekes nekem meg nagyon hangulatosak a Coca reklámjai! pl a karácsonyi is...
Szőkeandrisss

annyira idióta

de érdekes a hasutasok dögunalom wót nekem!
vagy, hogy a tennapi főzőcskeshóból idézzek: egyszerűen nem normális!"
hmmm de jó segge wót benne Horváth Évának!

Törölt felhasználó (7767)

Nem tudom, miért, de a legagresszívebbnek és a legellenszenvesebbnek azt a reklámot tartom, amelynek a "végkicsengése": "Kicsi kamat, kicsi tánc!" Üvölteni tudok tőle.... :(
...És azt sem tudom, hogy miért pont ez!?

magyarázza má meg valak, hogy ezeken a b..i kórházos sorozatokon mit lehet nézni?
én leragadtam a Kórház a véros szélénél..
max a Klinikából Elke nővért bevállalnám!
de amelyik újkeletű kórházos sorozatba belenéztem mind eccerűen f.snak tartottam!
igaz sokat nem láttam egyikből sem annyira elrettentett a Cloony-s hogyishíjják! tán Réshelyzet
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 02. szerda 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 21:00
de amelyik újkeletű kórházos sorozatba belenéztem mind eccerűen f.snak tartottam!
igaz sokat nem láttam egyikből sem annyira elrettentett a Cloony-s hogyishíjják! tán Réshelyzet

tegnap például elaludtam a hülye reklám alatt, és nem láttam a grace klinika végét...dögöljön meg az, aki hosszú-hosszú percekre reklámot tesz a film közepébe...főleg, ha későn van a film, és engem nagyon érdekel
amit szeretek: a dove-os reklámok, mert életszerű, és a cib-es is az, végre nem egy cicababa
viszont a kicsi tánc a könyökömön jön ki...ugyanis van olyan blokk, amikor többször is leadják..brrrr
szőke/badár...imádom

amit szeretek: a dove-os reklámok, mert életszerű, és a cib-es is az, végre nem egy cicababa

viszont a kicsi tánc a könyökömön jön ki...ugyanis van olyan blokk, amikor többször is leadják..brrrr
szőke/badár...imádom

Mert álmodoznak az emberek hogy egyszer itt is ilyen lesz nálunk
De az a nagy büdös helyzet hogy itt más a valóság
Nálunk a jóban roszban a sláger
én nem nézem
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 12:14

magyarázza má meg valak, hogy ezeken a b..i kórházos sorozatokon mit lehet nézni?

Megetted az újhagymát is?
Ott volt a fenekében, azért nézett oljan furcsán.
Szorította, hogy ki ne essen
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 10:37

Jóreggel hoppá most már jónapoottt mindenkinek nappalisok.
Te papa képzeld én tudok olyanról hogy a büdösbe megfagyott
gyurikám bijofütés
de nem babal működik???
Sárl drágám csak igy egyedül feküdtél le
Kerülő barátom finom volt a káposzta,kecskére nem lehet bizni
Te papa képzeld én tudok olyanról hogy a büdösbe megfagyott

gyurikám bijofütés

Sárl drágám csak igy egyedül feküdtél le

Kerülő barátom finom volt a káposzta,kecskére nem lehet bizni

szerintetek az hihető, hogy ott ilyen?
abban a világban ahol az embereknek alig 20 %ának van egészségbiztosítása?
ezt elhiszi itt valaki?
má mé ne hinné?
hisz Isaurának is gyűjtöttek a kiszabadítására, csakúgy, mint az Esmeralda szem műtétjére!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 12:25
ezt elhiszi itt valaki?
má mé ne hinné?
hisz Isaurának is gyűjtöttek a kiszabadítására, csakúgy, mint az Esmeralda szem műtétjére!

Mert álmodoznak az emberek hogy egyszer itt is ilyen lesz nálunk
én nem nézem

a legjobb példa az összes Klapka reklám erre!
Vámház kőrút ...
meg ne a nőt nézze! miféle ízlésficamosnak gondol, hogy ilyen nőt nézzek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 02. szerda 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 21:15
Vámház kőrút ...
meg ne a nőt nézze! miféle ízlésficamosnak gondol, hogy ilyen nőt nézzek!

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Kat, Prune!
Látjátok, hogy a bosszantó reklám vagy bosszantóan sokat vetített reklám is eléri a célját. Megjegyeztétek rögtön.
Látjátok, hogy a bosszantó reklám vagy bosszantóan sokat vetített reklám is eléri a célját. Megjegyeztétek rögtön.
Vótam, hát! Csak nem gondolod, hogy önarcképet teszek be ide? És kit láták mentemben a szépasszonyok völgyében? Hát a Surdapapát!

Edzel az Úri gellert sóba? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 11:50

Edzel az Úri gellert sóba? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)

jéé Te vótá karikatúristáná
oljan, mint ha rullad mintázták vóna a bácsit a zágyban!
ja el ne feledjem ez a karika túrista
:

oljan, mint ha rullad mintázták vóna a bácsit a zágyban!
ja el ne feledjem ez a karika túrista

Bizony meg utána megg a seggével az farkam szorngatta
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 12:27

Megetted az újhagymát is?

Hát ez nem igaz! Rámásznál Te a villanypóznára is, ha lenne rajta luk
Nem Bandur vagy, inkább Kandúr
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Dióóóóóóóó
nagyon ottan van! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 02. szerda 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 02. szerda 22:20

nagyon ottan van! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 02. szerda 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Már kb. három éve nem nézek TV-t, csak azt amit letöltök a netről (most épp egy szériányi Magyar Népmeséket töltöttem fel a telefonomra, hogy bármikor nézhessem
), de húsvét hétvégéjén, hogy otthon voltam, és visszakerült a konyhába a kistévé, bekapcsolva hagytam, és míg a laptopon tevékenykedtem, párhuzamosan azt is néztem...
Hát, az az érzésem, hogy kb 7 reklám ment újra meg újra. De az egyik mobilszolgáltató reklámja amiben a kis JackRussel terrier (ha jól emlékszem) megcsinálja a fiú teendőit (majd végén csalódottan ráborul a matekházira
) az nagyon tetszik.
Annak a szolgáltatónak mindig jók voltak a reklámjai.
Amitől viszont agyvérzést kapok, azok a mosószerreklámok, meg azok amikben gyerekekkel mondatnak el dolgokat. Olyan kényszeredetten... :S

Hát, az az érzésem, hogy kb 7 reklám ment újra meg újra. De az egyik mobilszolgáltató reklámja amiben a kis JackRussel terrier (ha jól emlékszem) megcsinálja a fiú teendőit (majd végén csalódottan ráborul a matekházira

Amitől viszont agyvérzést kapok, azok a mosószerreklámok, meg azok amikben gyerekekkel mondatnak el dolgokat. Olyan kényszeredetten... :S
igen
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 12:43

húvazze azé annyira nem vagyok ütődött, hogy ottan sörözzek!
de ha arra járkálsz akkor szívesen adok oly pinceszámot ahol eddig még eccer sem csalódtam a bor minőségében pedig tizenegynéhány éva oda és csak oda visszük a vendégeinket! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 12:35
de ha arra járkálsz akkor szívesen adok oly pinceszámot ahol eddig még eccer sem csalódtam a bor minőségében pedig tizenegynéhány éva oda és csak oda visszük a vendégeinket! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Vótam, hát! Csak nem gondolod, hogy önarcképet teszek be ide? És kit láták mentemben a szépasszonyok völgyében? Hát a Surdapapát!

Edzel az Úri gellert sóba?

Edzel az Úri gellert sóba?
Papa ezek az amerikai kórházos szappanoperák csak film,ott olyan betegségek meg betegségcsoportok vannak hétről hétr amivel nálunk egy 20éve praktizáló háziorvos is csak könyböl olvasott valamikor az egyetemen.De mondjuk a jelenlegi párom szerint a jóban rosszban az reális
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 12:27

szerintetek az hihető, hogy ott ilyen?
ezt elhiszi itt valaki?
má mé ne hinné?
ezt elhiszi itt valaki?
má mé ne hinné?

Te ezen miért akarsz dühöngeni?
végülis saját maguktól nem lehet az embereket megmenteni!
vegye fel 470%ra a barma! ha el tudják adni ennyiért akkor
tudod wótak a sok kárpótlásijegy hasznosítók.. általában fizetés nélkül...
majd nagy nehezen több év után megkapták a lóvét amit rögtön Lánchíd 2000be vagy egyéb ilyenbe fektettek...
most meg megint az államot okolják! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 08:43

majd nagy nehezen több év után megkapták a lóvét amit rögtön Lánchíd 2000be vagy egyéb ilyenbe fektettek...
most meg megint az államot okolják! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóó reggelt!
Korán keltél ma (is) Gyuri!
A reklámokat én se szeretem. Kilenc után már én is elalszom alattuk, és nem látom a film végét.
Szőke kapitány elmegy, mert legalább poénos.
Viszont fizikai rosszullét kerülget a hülye mosópor, meg kence-fice reklámoktól, főleg ahol huszon-harmincéveseken mutatják be az öregedésgátló, ránctalanító krémeket.
A legocsmányabbnak most azt hitel reklámot tartom, amiben elromlik a TV és a hapsi rögtön a telefonál. majd egy csaj boldog mosollyal, még az ajtóban átadja a neki a pénzt. Naná, hogy boldog!
Ismét bővült azon balekok száma, akik 470%-os thm-re vettek fel hitelt.
Nem folytatom, mert akkor át kell mennem a dühöngőbe
Korán keltél ma (is) Gyuri!
A reklámokat én se szeretem. Kilenc után már én is elalszom alattuk, és nem látom a film végét.
Szőke kapitány elmegy, mert legalább poénos.
Viszont fizikai rosszullét kerülget a hülye mosópor, meg kence-fice reklámoktól, főleg ahol huszon-harmincéveseken mutatják be az öregedésgátló, ránctalanító krémeket.
A legocsmányabbnak most azt hitel reklámot tartom, amiben elromlik a TV és a hapsi rögtön a telefonál. majd egy csaj boldog mosollyal, még az ajtóban átadja a neki a pénzt. Naná, hogy boldog!
Ismét bővült azon balekok száma, akik 470%-os thm-re vettek fel hitelt.
Nem folytatom, mert akkor át kell mennem a dühöngőbe

Jah gondolom az egri leányka a kedvenced
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 12:48

húvazze azé annyira nem vagyok ütődött, hogy ottan sörözzek!
de ha arra járkálsz akkor szívesen adok oly pinceszámot ahol eddig még eccer sem csalódtam a bor minőségében pedig tizenegynéhány éva oda és csak oda visszük a vendégeinket!
de ha arra járkálsz akkor szívesen adok oly pinceszámot ahol eddig még eccer sem csalódtam a bor minőségében pedig tizenegynéhány éva oda és csak oda visszük a vendégeinket!
ma már igen!
de régen Kand eltárs wót!
vagy méginkább Kand pajtás!
Bangyi!
de ha nincs egri leányka akkor jöhet a Sz/a/omorodni!
jóbanrosszban hmmm max VadKati jöhet belülle...
akkó inkább má a Magdianyusék rajtuk lehet legalább röhögni!
vagy a mónikasó! pl tennap:
"a jólelkűségemet ki szoktam önteni"!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 12:43

Bangyi!

A baj az hogy az a "barom"' néha rávan kényszerülve hogy felvegye a kölcsönt a reklámjuk meg még rá is tesz egy lapáttaal
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 12:54

Te ezen miért akarsz dühöngeni?
most meg megint az államot okolják!

most meg megint az államot okolják!
Eger,Tokaj szép vidék már jártam arra,nekem a tolnai borok igaz én ebbe vagyok itthon
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 12:56

ma már igen!
Bangyi!

Bangyi!