Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 984 985 986 987 988 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#19701   2008. 04. 03. csütörtök 12:00
surdapapa surdapapa
reklám? hmmm?

ott van pl anno az összes soproni sörös reklám... azért nem kapcsoltam el a reklámról, mert ezekre vártam...

vagy mostanság a lökött rajfis reklám a zseniális volt földimmel benne... bekexelős...

de rühellem, mikor egy jóravaló filmet nézek és ahogy írtad a legizgalmasabb pillanatban szakítják meg reklámmal... gyakran ugyanaz a következménye: elkapcs és soha vissza többé arra a filmre... hacsak ugyanígy nem járok a köbvetkező helyen!

aztán másnap előlről ugyanez!

ami ennél is jobban dühít: a műsorok pontatlan kezdése... vannak ugyebár hetesék... írja a műsorújság kezdési időpont mondjuk 21:55 ez aztán kezdődhet 3/4 10 és 1/4 11 között bármikor ...

a qrva anyjukat!

aztán nyugaton műxik, h a reklámok elején és végén jelet kell sugározniuk. így akinek megfelelő videója/DVDje van kiszűrhetné... de nálunk semmi ilyen violent mf3

a kibaszott ORTT a tudatlan hozzá nem értő kuratóriumi tagjaival meg olyanokon akad fel ami mf3
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 02. szerda 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2008. 04. 02. szerda 18:17
Sokan vagyunk úgy,gondolom, hogy mindenféle elképzelhetetlen helyre "elkívánjuk" az illető tv-adót, annak teljes vezetőségét - kedves felmenőikkel is egyetemben -, ha kedvenc műsorunk legérdekfeszítőbb pollanataiban végeérhetelen reklámokkal szaggatja a műsort és idegeinket. Nos, arra gondoltam, hogy azért nem mindenik reklám tart egyenletes nívójú, dűhkitörés állagú szuszpanszban, van amelyik hatására lenyugszunk, és - kénytelen-kelletlen ugyan, de -,aránylag csendben, nyugodtan végignézzük őkemét...Vannak azonban olyanok is, amelyek, bár aránylag rövidek, de hatásukra ölni tudnék, és inkább átkapcsolom a csatornát, és nem is kapcsolom vissza, más műsort keresek. Agresszíveknek, dühítőknek, gyalázatosoknak tartom ezeket...
kerdes
Vagytok-e így a reklámokkal? Melyikeket tartjátok a legagresszívebbeknek? És melyikeket aránylag elfogadhatóknak, megnyugtatóknak?
kerdes
#19702   2008. 04. 03. csütörtök 12:01
surdapapa surdapapa
biztosan Téged látott meg! eplus2
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 02. szerda 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 04. 02. szerda 20:04
Az egy dolog, h saláta (káposzta?) a melltartója. A hot-dog is elmegy. De miért vág ilyen érdekes fejet? nyes
#19703   2008. 04. 03. csütörtök 12:03
surdapapa surdapapa
nem jól hallod!
kicsi kamaty kicsi tánc! és mindez Karsai Zitával! nyes

miért a segg/b/gyógyulás jobb???

Sárl!
érdekes nekem meg nagyon hangulatosak a Coca reklámjai! pl a karácsonyi is...

Szőkeandrisss eljen
annyira idióta idiota zavart2 , hogy az már zseniális! vigyor5
de érdekes a hasutasok dögunalom wót nekem!

vagy, hogy a tennapi főzőcskeshóból idézzek: egyszerűen nem normális!"
hmmm de jó segge wót benne Horváth Évának! finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 02. szerda 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2008. 04. 02. szerda 20:43
Nem tudom, miért, de a legagresszívebbnek és a legellenszenvesebbnek azt a reklámot tartom, amelynek a "végkicsengése": "Kicsi kamat, kicsi tánc!" Üvölteni tudok tőle.... :( boxer ...És azt sem tudom, hogy miért pont ez!?
#19704   2008. 04. 03. csütörtök 12:14
surdapapa surdapapa
magyarázza má meg valak, hogy ezeken a b..i kórházos sorozatokon mit lehet nézni?

én leragadtam a Kórház a véros szélénél..

max a Klinikából Elke nővért bevállalnám!

de amelyik újkeletű kórházos sorozatba belenéztem mind eccerűen f.snak tartottam!
igaz sokat nem láttam egyikből sem annyira elrettentett a Cloony-s hogyishíjják! tán Réshelyzet confused
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 02. szerda 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 04. 02. szerda 21:00
tegnap például elaludtam a hülye reklám alatt, és nem láttam a grace klinika végét...dögöljön meg az, aki hosszú-hosszú percekre reklámot tesz a film közepébe...főleg, ha későn van a film, és engem nagyon érdekel vigyor

amit szeretek: a dove-os reklámok, mert életszerű, és a cib-es is az, végre nem egy cicababa eljen
viszont a kicsi tánc a könyökömön jön ki...ugyanis van olyan blokk, amikor többször is leadják..brrrr
szőke/badár...imádom smile

#19705   2008. 04. 03. csütörtök 12:25
Bandur Bandur
Mert álmodoznak az emberek hogy egyszer itt is ilyen lesz nálunk mf2
De az a nagy büdös helyzet hogy itt más a valóság
Nálunk a jóban roszban a sláger smile én nem nézem
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 12:14
magyarázza má meg valak, hogy ezeken a b..i kórházos sorozatokon mit lehet nézni?

én leragadtam a Kórház a véros szélénél..

max a Klinikából Elke nővért bevállalnám!

de amelyik újkeletű kórházos sorozatba belenéztem mind eccerűen f.snak tartottam!
igaz sokat nem láttam egyikből sem annyira elrettentett a Cloony-s hogyishíjják! tán Réshelyzet confused
#19706   2008. 04. 03. csütörtök 12:27
erdokerulo erdokerulo
Megetted az újhagymát is?
Ott volt a fenekében, azért nézett oljan furcsán.
Szorította, hogy ki ne essen vigyor5
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 10:37
Jóreggel hoppá most már jónapoottt mindenkinek nappalisok.
Te papa képzeld én tudok olyanról hogy a büdösbe megfagyott mf2
gyurikám bijofütés eljen de nem babal működik??? nyes
Sárl drágám csak igy egyedül feküdtél le shakehead
Kerülő barátom finom volt a káposzta,kecskére nem lehet bizni vigyor
#19707   2008. 04. 03. csütörtök 12:27
surdapapa surdapapa
szerintetek az hihető, hogy ott ilyen?

abban a világban ahol az embereknek alig 20 %ának van egészségbiztosítása?

ezt elhiszi itt valaki?

má mé ne hinné?
hisz Isaurának is gyűjtöttek a kiszabadítására, csakúgy, mint az Esmeralda szem műtétjére! hehe
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 12:25
Mert álmodoznak az emberek hogy egyszer itt is ilyen lesz nálunk mf2
De az a nagy büdös helyzet hogy itt más a valóság
Nálunk a jóban roszban a sláger smile én nem nézem
#19708   2008. 04. 03. csütörtök 12:29
surdapapa surdapapa
a legjobb példa az összes Klapka reklám erre!

Vámház kőrút ...

meg ne a nőt nézze! miféle ízlésficamosnak gondol, hogy ilyen nőt nézzek! mf1
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 02. szerda 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
2008. 04. 02. szerda 21:15
Kat, Prune!

Látjátok, hogy a bosszantó reklám vagy bosszantóan sokat vetített reklám is eléri a célját. Megjegyeztétek rögtön.
#19709   2008. 04. 03. csütörtök 12:35
erdokerulo erdokerulo
Vótam, hát! Csak nem gondolod, hogy önarcképet teszek be ide? És kit láták mentemben a szépasszonyok völgyében? Hát a Surdapapát!

Edzel az Úri gellert sóba?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 11:50
jéé Te vótá karikatúristáná confused

oljan, mint ha rullad mintázták vóna a bácsit a zágyban!

ja el ne feledjem ez a karika túrista vigyor5 :
#19710   2008. 04. 03. csütörtök 12:35
Bandur Bandur
Bizony meg utána megg a seggével az farkam szorngatta finom
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 12:27
Megetted az újhagymát is?
Ott volt a fenekében, azért nézett oljan furcsán.
Szorította, hogy ki ne essen vigyor5
#19711   2008. 04. 03. csütörtök 12:43
erdokerulo erdokerulo
Hát ez nem igaz! Rámásznál Te a villanypóznára is, ha lenne rajta luk eplus2
Nem Bandur vagy, inkább Kandúr buck
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 12:35
Bizony meg utána megg a seggével az farkam szorngatta finom
#19712   2008. 04. 03. csütörtök 12:45
surdapapa surdapapa
Dióóóóóóóó eljen

nagyon ottan van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 02. szerda 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2008. 04. 02. szerda 22:20
Már kb. három éve nem nézek TV-t, csak azt amit letöltök a netről (most épp egy szériányi Magyar Népmeséket töltöttem fel a telefonomra, hogy bármikor nézhessem nyes ), de húsvét hétvégéjén, hogy otthon voltam, és visszakerült a konyhába a kistévé, bekapcsolva hagytam, és míg a laptopon tevékenykedtem, párhuzamosan azt is néztem...
Hát, az az érzésem, hogy kb 7 reklám ment újra meg újra. De az egyik mobilszolgáltató reklámja amiben a kis JackRussel terrier (ha jól emlékszem) megcsinálja a fiú teendőit (majd végén csalódottan ráborul a matekházira nyes ) az nagyon tetszik. smile Annak a szolgáltatónak mindig jók voltak a reklámjai.
Amitől viszont agyvérzést kapok, azok a mosószerreklámok, meg azok amikben gyerekekkel mondatnak el dolgokat. Olyan kényszeredetten... :S
#19713   2008. 04. 03. csütörtök 12:47
Bandur Bandur
igen wink
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 12:43
#19714   2008. 04. 03. csütörtök 12:48
surdapapa surdapapa
húvazze azé annyira nem vagyok ütődött, hogy ottan sörözzek!

de ha arra járkálsz akkor szívesen adok oly pinceszámot ahol eddig még eccer sem csalódtam a bor minőségében pedig tizenegynéhány éva oda és csak oda visszük a vendégeinket!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 12:35
Vótam, hát! Csak nem gondolod, hogy önarcképet teszek be ide? És kit láták mentemben a szépasszonyok völgyében? Hát a Surdapapát!

Edzel az Úri gellert sóba?
#19715   2008. 04. 03. csütörtök 12:51
Bandur Bandur
Papa ezek az amerikai kórházos szappanoperák csak film,ott olyan betegségek meg betegségcsoportok vannak hétről hétr amivel nálunk egy 20éve praktizáló háziorvos is csak könyböl olvasott valamikor az egyetemen.De mondjuk a jelenlegi párom szerint a jóban rosszban az reális smile
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 12:27
szerintetek az hihető, hogy ott ilyen?

abban a világban ahol az embereknek alig 20 %ának van egészségbiztosítása?

ezt elhiszi itt valaki?

má mé ne hinné?
hisz Isaurának is gyűjtöttek a kiszabadítására, csakúgy, mint az Esmeralda szem műtétjére! hehe
#19716   2008. 04. 03. csütörtök 12:54
surdapapa surdapapa
Te ezen miért akarsz dühöngeni?

végülis saját maguktól nem lehet az embereket megmenteni!

vegye fel 470%ra a barma! ha el tudják adni ennyiért akkor confused

tudod wótak a sok kárpótlásijegy hasznosítók.. általában fizetés nélkül...

majd nagy nehezen több év után megkapták a lóvét amit rögtön Lánchíd 2000be vagy egyéb ilyenbe fektettek...

most meg megint az államot okolják!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 08:43
Jóó reggelt!
Korán keltél ma (is) Gyuri!

A reklámokat én se szeretem. Kilenc után már én is elalszom alattuk, és nem látom a film végét.
Szőke kapitány elmegy, mert legalább poénos.
Viszont fizikai rosszullét kerülget a hülye mosópor, meg kence-fice reklámoktól, főleg ahol huszon-harmincéveseken mutatják be az öregedésgátló, ránctalanító krémeket.
A legocsmányabbnak most azt hitel reklámot tartom, amiben elromlik a TV és a hapsi rögtön a telefonál. majd egy csaj boldog mosollyal, még az ajtóban átadja a neki a pénzt. Naná, hogy boldog!
Ismét bővült azon balekok száma, akik 470%-os thm-re vettek fel hitelt.
Nem folytatom, mert akkor át kell mennem a dühöngőbe eplus2
#19717   2008. 04. 03. csütörtök 12:55
Bandur Bandur
Jah gondolom az egri leányka a kedvenced nyes
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 12:48
húvazze azé annyira nem vagyok ütődött, hogy ottan sörözzek!

de ha arra járkálsz akkor szívesen adok oly pinceszámot ahol eddig még eccer sem csalódtam a bor minőségében pedig tizenegynéhány éva oda és csak oda visszük a vendégeinket!
#19718   2008. 04. 03. csütörtök 12:56
surdapapa surdapapa
ma már igen!
de régen Kand eltárs wót!
vagy méginkább Kand pajtás! hehe eplus2

Bangyi!
de ha nincs egri leányka akkor jöhet a Sz/a/omorodni! hehe

jóbanrosszban hmmm max VadKati jöhet belülle...

akkó inkább má a Magdianyusék rajtuk lehet legalább röhögni!
vagy a mónikasó! pl tennap:
"a jólelkűségemet ki szoktam önteni"!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 12:43
#19719   2008. 04. 03. csütörtök 12:59
Bandur Bandur
A baj az hogy az a "barom"' néha rávan kényszerülve hogy felvegye a kölcsönt a reklámjuk meg még rá is tesz egy lapáttaal violent
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 12:54
Te ezen miért akarsz dühöngeni?

végülis saját maguktól nem lehet az embereket megmenteni!

vegye fel 470%ra a barma! ha el tudják adni ennyiért akkor confused

tudod wótak a sok kárpótlásijegy hasznosítók.. általában fizetés nélkül...

majd nagy nehezen több év után megkapták a lóvét amit rögtön Lánchíd 2000be vagy egyéb ilyenbe fektettek...

most meg megint az államot okolják!
#19720   2008. 04. 03. csütörtök 13:00
Bandur Bandur
Eger,Tokaj szép vidék már jártam arra,nekem a tolnai borok igaz én ebbe vagyok itthon smile
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 12:56
ma már igen!
de régen Kand eltárs wót!
vagy méginkább Kand pajtás! hehe eplus2

Bangyi!
de ha nincs egri leányka akkor jöhet a Sz/a/omorodni! hehe

jóbanrosszban hmmm max VadKati jöhet belülle...

akkó inkább má a Magdianyusék rajtuk lehet legalább röhögni!
vagy a mónikasó! pl tennap:
"a jólelkűségemet ki szoktam önteni"!

... 984 985 986 987 988 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48749db
Utolsó üzenet: tegnap 23:12

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!