Szilva para lehet hogy nektek van igazatok
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 21:03

kivéve azt a bizonyos két órás vonatra várakozást valami sonkás nevű pasival

nem csalhatta,hiszen saját bevallása szerint nem férjezett
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)

kivéve azt a bizonyos két órás vonatra várakozást valami sonkás nevű pasival
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Az azt jelenti hogy te még nem csaltad meg a férjed???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 20:53

miről beszélsz moncy? órák óta figyelem, meg sem mozdul a pillája
miről beszélsz moncy? órák óta figyelem, meg sem mozdul a pillája
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Na ez nem éééériiii... ez az eb másodpercenként pislog

A fenébe!
Hová rejteted a kamerát a szobámba én is pucéran ülök a gép előtt ebben a melegben!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 09:38
Hová rejteted a kamerát a szobámba én is pucéran ülök a gép előtt ebben a melegben!

na, jó lesz abbahagyni a "fikázást", mert tiltalak benneteket!
Amúgy Jó reggelt Nappalisok!

Amúgy Jó reggelt Nappalisok!

Kicist autózz tovább és eléred a meteorákat, ott vegyél a szerzetesektől helyi mézet ami sötétaranybarna színű fém dobozban van és kóstold meg az az igazi hellász!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát igen papa az utóbbi időben sok volt a suli meg a meló is, meg a nyarlást intéztük a családdal, hogy beférjünk valami jó kis előszezoni olcsóhelyre, hál istennek sikerült is, úgyhogy ha semmi nem jön közbe akkor Italianoba megyek kb egy hónap múlva!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 08:31

Vadpaci!
Te is eléggé eltűntél, de hát az őslakóink mán csak ilyenek.
én se írtam forgatókönyvet. nem nekem való az ilyen!
Te is eléggé eltűntél, de hát az őslakóink mán csak ilyenek.
én se írtam forgatókönyvet. nem nekem való az ilyen!
sziasztok!
rendes társaság gyült itt össze,ha jól látom
rendes társaság gyült itt össze,ha jól látom

Hej faszom,faszom
Áll mindszegfű,szarkaláb
Tele tököm,ondoval
szerelemnek levével.
Nyísd ki rozsám combodat
Hadd toljam a közepébe
Puncidnak illata
a faszomat biztatja
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 08:49
Áll mindszegfű,szarkaláb
Tele tököm,ondoval
szerelemnek levével.
Nyísd ki rozsám combodat
Hadd toljam a közepébe
Puncidnak illata
a faszomat biztatja

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Feladat!
Ki tudja a legtöbb szexuális utalást megtalálni, belemagyarázni ebbe az énekbe:
Hej, tulipán, tulipán,
Teljes szegfű, szarkaláb,
Tele kertem zsályával,
Szerelemnek lángjával.
Nyisd ki rózsám kapudat,
Hadd kerüljem váradat,
Rózsafának illatja
Az én szívem biztatja.
Ki tudja a legtöbb szexuális utalást megtalálni, belemagyarázni ebbe az énekbe:
Hej, tulipán, tulipán,
Teljes szegfű, szarkaláb,
Tele kertem zsályával,
Szerelemnek lángjával.
Nyisd ki rózsám kapudat,
Hadd kerüljem váradat,
Rózsafának illatja
Az én szívem biztatja.

hogy megtartották-e??? áhhhh...nagyon pocsék volt...nem volt jó az egyik oldalon a hangfal...egyik gitáron sem volt meg mindegyik húr...a vokálos zita rekedt volt...az egyik dobverő eltört az első szám felénél, és nem volt másik...szóval gondolhatod...pocsék volt, ne bánd, hogy nem voltál ott, én is alig bírtam végighallgatni...még egy bucklert is innom kellett, hogy átvészeljem
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 15:34

Admin

Épp ezt akartam kérdezni. Szóval megtartották a koncertet. Hmmmmm
Na, mennem kell, ébren a kisded.
További kellemes délutánt!
További kellemes délutánt!
Épp ezt akartam kérdezni. Szóval megtartották a koncertet. Hmmmmm
További kellemes délutánt! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 14:45
További kellemes délutánt! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)

basszus...szegény...mellesleg megjegyzem a koncerten nem látszott rajta
no most mé árultad el, h velem foglaltad el magad az elejin!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 14:21

elmesélhetnétek, mert sajna az elejét nem láttam...basszus a kamionos poénokat sem értettem...de ha tudnátok, hogy miért nem láttam a műsor elejét...

basszus...szegény...mellesleg megjegyzem a koncerten nem látszott rajta
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 14:40
Admin

Dehogy mesélem, feldühített, hogy itt kacsingat pajkosan
Na jó, az volt, hogy rosszul lett és egy szlovén kamionsofőr szeme láttára először kiszállt a kocsijából, levette a pólóját, ásványvizet és narancslevet öntött a nyakába. Aztán lefeküdt a fűbe. Aztán kioldotta a nadrágját, hátha azért nem kap levegőt. Aztán odament a kamionoshoz és azt mondta neki: Hello, English, Deutch?
Aztán mondta, hogy "problem".
És a kamionos magára zárta az ajtót...

Na jó, az volt, hogy rosszul lett és egy szlovén kamionsofőr szeme láttára először kiszállt a kocsijából, levette a pólóját, ásványvizet és narancslevet öntött a nyakába. Aztán lefeküdt a fűbe. Aztán kioldotta a nadrágját, hátha azért nem kap levegőt. Aztán odament a kamionoshoz és azt mondta neki: Hello, English, Deutch?
És a kamionos magára zárta az ajtót...
Dehogy mesélem, feldühített, hogy itt kacsingat pajkosan
És a kamionos magára zárta az ajtót... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 14:23

És a kamionos magára zárta az ajtót... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem értetted a kamionost??
Pedig az volt a lényege
Charlotte meséld el mert Én most kicsit kimegyek hasat süttetni
Pedig az volt a lényege

Nem értetted a kamionost??
Pedig az volt a lényege
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 14:21
Pedig az volt a lényege

elmesélhetnétek, mert sajna az elejét nem láttam...basszus a kamionos poénokat sem értettem...de ha tudnátok, hogy miért nem láttam a műsor elejét...

Igen, ez sajna előfordul...
Előbb utóbb mind többször előjön majd Neki...
Exuramnál is volt és sztem még most sem gyógyult ki belőle...
Ezért élnek meg nem is akárhogy a pszichológusok.. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 14:19
Előbb utóbb mind többször előjön majd Neki...
Exuramnál is volt és sztem még most sem gyógyult ki belőle...
Ezért élnek meg nem is akárhogy a pszichológusok.. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Láttad tegnap a hetihetest? Hajósnak megálljt parancsolt a szervezete a sok pörgés, ivás után és rosszul lett. Kicsit ijesztő volt, ahogy erről beszélt...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 14:18
Még nem is értem végig a tegnapi műsoron...
De valami baja volt azt még láttam mikor mesélte...

Még nem is értem végig a tegnapi műsoron...
De valami baja volt azt még láttam mikor mesélte...
Láttad tegnap a hetihetest? Hajósnak megálljt parancsolt a szervezete a sok pörgés, ivás után és rosszul lett. Kicsit ijesztő volt, ahogy erről beszélt...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 14:16

a ladikos sosem lesz dobva
már a gyerekem is rajta nő fel, mármint a zenéjén
előbb énekli majd a nagyfenekű nők napját, mint a bújj, bújj zöld ágat