Félkomásan néztem Talmát,rendetlenkedett a mocija már a rajtnál is...
Ez wolt a maximum amit ki tudott hozni a gépből de így is +tartotta a wb 2. helyét,jó werseny wolt!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 08:17
Ez wolt a maximum amit ki tudott hozni a gépből de így is +tartotta a wb 2. helyét,jó werseny wolt!

ááááááááááááááááááábbbbbbaaaaaaaaassssssssszzzzzzzzzttttttaaaaaaaaaatttttttttoooooooookkkkkkkkkk!
én meg lelkileg felkészültem rá! erre Talma is csak 4. lett!
még jó, hogy nem néztem!

szólj már szilvának, h ideje lenne színt vallania odaát!

nálad 7-ből 5 teliatalálat volt! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó reggelt!
Jah kérlek,kihasználom,hogy nm wagy itt hétwégén és aljasul kitúrtalak Moncy mellől!!!!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 08:19

fel vagyok háborodva!
engem basztatok át és Gyurka bátyó kapja az engesztelő kaját!

csak csendben jegyzem meg elárultad magad! valahonnan nagyon ismered pillécskét!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 05. 19. szombat 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt!
+ittam 2.kw-m éppen spanglizom és agyalgatok...
Hétfőn miáért nehezebb összerakni a napom?:?? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 08:16
Hétfőn miáért nehezebb összerakni a napom?:?? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia, Gazosgyuri!
Még nem találtuk meg egymást, majd ma valószínűleg! Ő már lejött a GG-ről, és ismeri a telefonszámom! Már ittam 2. kávét, kezdek ember lenni........
Még nem találtuk meg egymást, majd ma valószínűleg! Ő már lejött a GG-ről, és ismeri a telefonszámom! Már ittam 2. kávét, kezdek ember lenni........

fel vagyok háborodva!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 19. szombat 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)

ááááááááááááááááááábbbbbbaaaaaaaaassssssssszzzzzzzzzttttttaaaaaaaaaatttttttttoooooooookkkkkkkkkk!
még jó, hogy nem néztem!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 19. szombat 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia, Gazosgyuri!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 08:10

Wégül a nagy kerülgetésbe +találtátok 1mást?
Szerintem ma már többen leszünk nappaliban....
Megyek is csinálok kw-t....

Wégül a nagy kerülgetésbe +találtátok 1mást?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 08:00

Szia,gazosgyuri!
Nem telt jól, mert egy csúnya bácsi megígérte pénteken, hogy keres MSN-en, és 5x is elkerültük egymást! Itt a nappaliban is kevesen voltatok tegnap. Én is akarok még kávét!!
Nem telt jól, mert egy csúnya bácsi megígérte pénteken, hogy keres MSN-en, és 5x is elkerültük egymást! Itt a nappaliban is kevesen voltatok tegnap. Én is akarok még kávét!!

Szia,gazosgyuri!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 07:52

Szia Zelli!
Én már 1 kw-n túl waok de mán wágyom a 2. után!
Neked jól telt a hétwégéd?

Neked jól telt a hétwégéd?
Szia Zelli!
Neked jól telt a hétwégéd? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 07:48

Neked jól telt a hétwégéd? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Utálom a hétfőt én is, mint Garfield. Kicsi vagyok, álmos vagyok. Kávét akarok!!!!!!!!!!!
Amúgy mindenkinek Jó reggelt!
Moncy! Mi is ez a kaja? A lényeg, hogy sok kávé legyen hozzá!!!!!!!!!!

Moncy! Mi is ez a kaja? A lényeg, hogy sok kávé legyen hozzá!!!!!!!!!!
Utálom a hétfőt én is, mint Garfield. Kicsi vagyok, álmos vagyok. Kávét akarok!!!!!!!!!!!
Amúgy mindenkinek Jó reggelt!
Moncy! Mi is ez a kaja? A lényeg, hogy sok kávé legyen hozzá!!!!!!!!!! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Moncy! Mi is ez a kaja? A lényeg, hogy sok kávé legyen hozzá!!!!!!!!!! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Elég jól telt a hétwégénk!
Főleg a wasárnap lett sűrű...
Későn kelés a szombat miatt,mozi a jányommal + a párommal,sütőgetés!
Aztán mikor wégre fel tudtam jönni a G.G.-re fórumozni,kajabál a párom,hogy nincs melegwíz....
Becsokizott a cirkó,én + jawíthattam...
Röwiden ennyi!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 07:24
Főleg a wasárnap lett sűrű...
Későn kelés a szombat miatt,mozi a jányommal + a párommal,sütőgetés!
Aztán mikor wégre fel tudtam jönni a G.G.-re fórumozni,kajabál a párom,hogy nincs melegwíz....

Becsokizott a cirkó,én + jawíthattam...
Röwiden ennyi!

A szokásos... semmi extra...
Csak duplán...
Úgy h. most elég nyúzott, nyűgős és fáradt vagyok...
Lassan pedig emberi formát kellene magamra húzni mert kezdődik a hét...
És Neked hogy telt?
Csak duplán...

És Neked hogy telt?
A szokásos... semmi extra...
Csak duplán...
És Neked hogy telt? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak duplán...

És Neked hogy telt? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Hmm,finom kaja!(együnk!)
Hogy telt a hétwégéd? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 07:17

Hogy telt a hétwégéd? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóóó reggelt!
Hermetikusan lezártam a házat így nem hallottam a rigóm hajnali ébresztőjét
Itt a kaja:

Itt a kaja:

Jóóó reggelt!
Itt a kaja:

Itt a kaja:

Jó reggelt mindenkinek!
Mizu?
Még mindig utálom a hétfőt....
Mizu?
Még mindig utálom a hétfőt....

na! csak nyugi! anyának megtartalak!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 20. vasárnap 14:30

Katicika előkerült...
Apa is...
Bejött a képbe egy rokon is...
Apa!
Gyanús a családfád
Apa is...
Bejött a képbe egy rokon is...
Apa!
Gyanús a családfád

előkerültél, elveszett durcis fórumozótársuk?
baromira v. kurvára hiányoztál!
már majd a Dunába öltem magamat miattad...
...vagy téged...
...magam miatt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 20. vasárnap 14:13
baromira v. kurvára hiányoztál!
már majd a Dunába öltem magamat miattad...

Törölt felhasználó (7767)

Hahó, kis csíkos!
Ja, bocs, nem az oroszlánok, hanem a tigrisek a csíkosak!
No, meg a vadmalacok...