Örömteli hír számomra, hogy újra látom lassan a különböző izomcsoportok halvány volnalát a felsőtestemen mióta / kb 3 hete /
járok edzésre...

járok edzésre...

Nekem az ápolónők és a doktornénik maradnak sexisek, de minden jó nő lehet sexis akárhol is dolgozik ...
Na jó az irodista csajokl is jók meg a hostessek is némelyik...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 14:51
Na jó az irodista csajokl is jók meg a hostessek is némelyik...

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Szexes kérdés:
Fiúk, melyik a legszexibb női szakma?
Lányok, melyik a legszexibb férfi szakma?
Fiúk, melyik a legszexibb női szakma?
Lányok, melyik a legszexibb férfi szakma?

tizedikre sikerült valamit...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 29. kedd 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 21:02

ezt próbáljátok ki
tényleg vicces
"NA EZT CSINÁLJA MEG VALAKI!!!!!!!
Intelligens-e a jobb lábad?
Ami most következik, az elég vicces.
És fogadok, hogy legalább 50-szer újra fogod próbálni, hogy képes
vagy-e megcsinálni. Próbáld csak ki...
1. Tehát, ülsz most éppen a székeden, emeld fel a jobb lábadat a
padlóról, és körözz vele az óramutató járásával megegyező irányban!
2. Míg körözöl a jobb lábaddal, rajzolj a levegőbe a jobb kezeddel
egy 6-os számjegyet!
..... a lábad irányt változtat!
... és nem tudsz ellene semmit tenni."

egy 6-os számjegyet!
ezt próbáljátok ki
tényleg vicces
egy 6-os számjegyet!

egy 6-os számjegyet!
Jóéjszakát, ha nem megy az alvás, ezt a képet nézzétek:

...utálom a szolit
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 29. kedd 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen,sok olyat is látni amit te írsz...szoliban szottyadt...

Nem tudom, nekem mind olyan egy kaptafára mennek. Szoliban szottyasztott, plázacicáknak tűnnek... legalábbis amiket én szoktam látni.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 29. kedd 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 16:10

Most ért,ismerek pár rendőrt nm mind hülye...
A legutolsó bírságolásomat 1 rendőrnőtől kaptam,ráadásul csinos is wolt nagyon!
Míg dumált oda sem figyeltem hanm elkalandozott a tekintetem és +nézegettem alaposan!
Az egyenruhája + a bilincse tetszett....
Ezért írtam Charlotte kérdésére a rendőrnőt...

Míg dumált oda sem figyeltem hanm elkalandozott a tekintetem és +nézegettem alaposan!

okos, értelmes embereknél nem árt a kegyes hazugság...ostobáknál meg nincs jelentősége...
szerintem az is hazugság, ha valakivel mértékletesen kedves vagyok, annak ellenére, hogy nem szeretem, sőt! egy kanál vízben meg tudnám fojtani...de lehet, hogy találóbb rá a "viselkedés" kifejezés
vagyis egész életünk át van szőve hazugságokkal
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 14:40
szerintem az is hazugság, ha valakivel mértékletesen kedves vagyok, annak ellenére, hogy nem szeretem, sőt! egy kanál vízben meg tudnám fojtani...de lehet, hogy találóbb rá a "viselkedés" kifejezés
vagyis egész életünk át van szőve hazugságokkal

Admin

A kegyes hazugság árt? Szerintem nem. A férjem azt mondja, hogy ugyanúgy kíván, mint amikor 20 kilóval kevesebb voltam. Néha persze előtör belőle a "fogyóznod kéne, terhesnek néztek" szöveg. És az nagyon fáj.
Kérdés a többiekhez:
a kegyes hazugság árt?
Kérdés a többiekhez:
a kegyes hazugság árt?

Most ért,ismerek pár rendőrt nm mind hülye...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 16:03

Törölt felhasználó (24620)

A sztereotípia szerint a rendőrök hülyék...
(bár egyik híres magyar blogger írásaiból néha be is bizonyosodik)
Engem meg bánt, ha mindenben jobb nálam a barátnőm... ugyanakkor volt olyan barátnőm, aki semmiben sem volt jobb nálam, sőt... és az is zavart. :(

Engem meg bánt, ha mindenben jobb nálam a barátnőm... ugyanakkor volt olyan barátnőm, aki semmiben sem volt jobb nálam, sőt... és az is zavart. :(
Most gyurival folytatott beszélgetés előhozott egy másik emléket.
A lány szidta megát, hogy mekkora egy csődtömeg, meg hogy ehhez sem ért, ahhoz is sz_r...
Ugye ilyenkor rendszerint összevakarjuk a szegény teremtést a földről, és elmondjuk neki, miben milyen nagyszerű, és micsoda képességai vannak ezen és ezen a területen...
...turkáltam a gondolataim között, de nem jutott eszembe semmi... :( Inkább csöndben maradtam, és hallgattam ahogy gyilkolja magát, csak kicsit pátyolgattam néha... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 14:40
A lány szidta megát, hogy mekkora egy csődtömeg, meg hogy ehhez sem ért, ahhoz is sz_r...
Ugye ilyenkor rendszerint összevakarjuk a szegény teremtést a földről, és elmondjuk neki, miben milyen nagyszerű, és micsoda képességai vannak ezen és ezen a területen...
...turkáltam a gondolataim között, de nem jutott eszembe semmi... :( Inkább csöndben maradtam, és hallgattam ahogy gyilkolja magát, csak kicsit pátyolgattam néha... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

A kegyes hazugság árt? Szerintem nem. A férjem azt mondja, hogy ugyanúgy kíván, mint amikor 20 kilóval kevesebb voltam. Néha persze előtör belőle a "fogyóznod kéne, terhesnek néztek" szöveg. És az nagyon fáj.
Kérdés a többiekhez:
a kegyes hazugság árt?
Kérdés a többiekhez:
a kegyes hazugság árt?

A sztereotípia szerint a rendőrök hülyék...
(bár egyik híres magyar blogger írásaiból néha be is bizonyosodik)
Engem meg bánt, ha mindenben jobb nálam a barátnőm... ugyanakkor volt olyan barátnőm, aki semmiben sem volt jobb nálam, sőt... és az is zavart. :( (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 29. kedd 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Engem meg bánt, ha mindenben jobb nálam a barátnőm... ugyanakkor volt olyan barátnőm, aki semmiben sem volt jobb nálam, sőt... és az is zavart. :( (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 29. kedd 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Basszus, 1 órát tartott míg visszaolvastalak benneteket!
Amúgy jó délutánt mindenkinek!
Volt egy kis vita zelli körül, nem tetszett tomnak!
Ne offoljátok felesleges vitákkal a nappalit mert 24 órára bezárom, hogy a nagy melegben megpukkadjatok, és aztán mindent zellire fogok kenni...
(valakin el kell verni a port)
Tanácsom zellinek, ha megfogadja, ha nem, akkor vessen magára:
- nem attól fognak befogadni egy baráti társaságba, ha mesterségesen "sztárolod" és fényesíted magadat, de nem is attól, hogy sok-sok hsz-t írkálsz, mindenkinek "beszólsz", visszaszólsz, mindent jobban tudsz, valamint te vagy a legszebb és legokosabb azonnal a nappaliban.
- szerintem is érdemesebb lenne visszafognod magadat, főleg akkor, amikor valamilyen kritika ér, amin nem megsértődni és visszavágni kellene, hanem inkább elgondolkodni, hogy van e alapja, majd normálisan lereagálni, vagy annak megfelelően stilust csiszolni (sokszor elmodtam itt, hogy nincs hibátlan ember, csak naív és buta, aki azt képzeli magáról)!
- végül megmondom az őszíntét, napok óta olvasgatva, én is egy nagy kamúgépnek gondollak (és aki ismer az tudja, hogy mennyire "értékelem" az ilyen tipusú nicneveket), remélem a jövőben kellemesen csalódok benned, mert ha megérzéseim nem csalnak, akkor sok jövőt nem jósolok neked itt!
- hogy miért? mert ez is egy kis közösség, és ha valakit nem fogadnak be, az könnyen kipottyanhat, ahogyan szokták mondani: sok lúd disznót győz!
- nekem az a dolgom a fórumban, hogy "személyes" kapcsolattartásban építsem és létszámilag is gyarapítsam a fórumot, ill. a fórumozók táborát, de ne feledd nem minden, vagy nem mindenki áron/árán! aki nagyon kilóg a sorból, vagy bomlassza a fórum normális működését, nem tartja be az iratlan játékszabályokat, azokat előbb v. utóbb "eltanácsoljuk"!
- probálj vitamentesen beilleszkedni, és szépséged mellett szerényebben viselkedni!
Üdv: tom
További jó fórumozást és nappalizást mindenkinek!
Nappali lakók! Időnként tessék átrándulni más témákba is és ott is aktívizálni magatokat!
Amúgy jó délutánt mindenkinek!
Volt egy kis vita zelli körül, nem tetszett tomnak!
Ne offoljátok felesleges vitákkal a nappalit mert 24 órára bezárom, hogy a nagy melegben megpukkadjatok, és aztán mindent zellire fogok kenni...

Tanácsom zellinek, ha megfogadja, ha nem, akkor vessen magára:
- nem attól fognak befogadni egy baráti társaságba, ha mesterségesen "sztárolod" és fényesíted magadat, de nem is attól, hogy sok-sok hsz-t írkálsz, mindenkinek "beszólsz", visszaszólsz, mindent jobban tudsz, valamint te vagy a legszebb és legokosabb azonnal a nappaliban.
- szerintem is érdemesebb lenne visszafognod magadat, főleg akkor, amikor valamilyen kritika ér, amin nem megsértődni és visszavágni kellene, hanem inkább elgondolkodni, hogy van e alapja, majd normálisan lereagálni, vagy annak megfelelően stilust csiszolni (sokszor elmodtam itt, hogy nincs hibátlan ember, csak naív és buta, aki azt képzeli magáról)!
- végül megmondom az őszíntét, napok óta olvasgatva, én is egy nagy kamúgépnek gondollak (és aki ismer az tudja, hogy mennyire "értékelem" az ilyen tipusú nicneveket), remélem a jövőben kellemesen csalódok benned, mert ha megérzéseim nem csalnak, akkor sok jövőt nem jósolok neked itt!
- hogy miért? mert ez is egy kis közösség, és ha valakit nem fogadnak be, az könnyen kipottyanhat, ahogyan szokták mondani: sok lúd disznót győz!
- nekem az a dolgom a fórumban, hogy "személyes" kapcsolattartásban építsem és létszámilag is gyarapítsam a fórumot, ill. a fórumozók táborát, de ne feledd nem minden, vagy nem mindenki áron/árán! aki nagyon kilóg a sorból, vagy bomlassza a fórum normális működését, nem tartja be az iratlan játékszabályokat, azokat előbb v. utóbb "eltanácsoljuk"!
- probálj vitamentesen beilleszkedni, és szépséged mellett szerényebben viselkedni!
Üdv: tom
További jó fórumozást és nappalizást mindenkinek!
Nappali lakók! Időnként tessék átrándulni más témákba is és ott is aktívizálni magatokat!
Nm ért!!
Kifejtenéd? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 15:21
Kifejtenéd? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

engem is bántana, hogyha okosabb lenne nálam a lány, de a másik irány is bántó...

Áááá dehogy...
A Las Vegasi, meg a sima Helyszínelők...
Meg a New Yorki, a L.A.-i...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 29. kedd 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 15:32
A Las Vegasi, meg a sima Helyszínelők...
Meg a New Yorki, a L.A.-i...

Melyikeket, mert már annyiféle van? A kis vereset(tán Caruso a neve), vagy Mark Harmont a tengerészetiből?
zsoltika??
Még nm chat-tem soha!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 29. kedd 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Még nm chat-tem soha!

Melyikeket, mert már annyiféle van? A kis vereset(tán Caruso a neve), vagy Mark Harmont a tengerészetiből?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 29. kedd 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem hagyjátok meg a Helyszínelőket

Majd szépen osztozunk rajtuk!
New York a Tied lehet, enyém meg San Francisco!
Vagy fordítva!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 15:24
New York a Tied lehet, enyém meg San Francisco!

Admin

Ez nem ééééééér, a tűzoltók az enyémek
Mennem kell. Szép délutánt!

Mennem kell. Szép délutánt!
Ez nem ééééééér, a tűzoltók az enyémek
Mennem kell. Szép délutánt! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 29. kedd 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 15:01

Mennem kell. Szép délutánt! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 29. kedd 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Elsőre az jutott eszembe: Imádom a tűzoltókat! Szexisek, legalábbis a filmekben! És tisztelem is őket a munkájuk miatt!