tudod, hisz mán ismersz az édesért nem igazán rajongok.
sóska: próbáld meg tükör tojással/rántottával/szimplán karikára vágott kolbászt süss meg ill. sonkát sülve/belefőzve mind nagyon finom és mindegyik más-más kaja. (úccse rossz ahogy Te írod a tojást).
de cukrot vétek belefőzni. mindenki egyéni ízlés szerint ízesítheti. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 18. péntek 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 14:06
sóska: próbáld meg tükör tojással/rántottával/szimplán karikára vágott kolbászt süss meg ill. sonkát sülve/belefőzve mind nagyon finom és mindegyik más-más kaja. (úccse rossz ahogy Te írod a tojást).
de cukrot vétek belefőzni. mindenki egyéni ízlés szerint ízesítheti. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 18. péntek 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)

El kell h. keserítselek...
A sóskát szigorúan cukrosan csinálom... Beleütöm a tojást és benne fő meg...
Spenótot is isteniet tudok...
(Hallkan megkérdem: hogy lehet elbacni h. ne legyen finom?
)
A sóskát szigorúan cukrosan csinálom... Beleütöm a tojást és benne fő meg...
Spenótot is isteniet tudok...
(Hallkan megkérdem: hogy lehet elbacni h. ne legyen finom?

azt hittem nekem sodorsz egy szivart, mert már kértem Tőled!
charlotte így kétujjal foghatnád az én szivarom! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 18. péntek 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
charlotte így kétujjal foghatnád az én szivarom! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 18. péntek 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát, ezt max. Prune-nel, mert ugye a másik is csaj...
Vagy Pillével, ha végre válaszolna, hogy akar-e leszbizni.
Vagy veled, ha érdekel...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 18. péntek 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy Pillével, ha végre válaszolna, hogy akar-e leszbizni.
Vagy veled, ha érdekel...

És hova tegyem még azt a szivart?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 18. péntek 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 14:12

azt hittem nekem sodorsz egy szivart, mert már kértem Tőled!
charlotte így kétujjal foghatnád az én szivarom!
charlotte így kétujjal foghatnád az én szivarom!
Baccus... tleg csaj a másik is
Na asszem szemészhez kell h. menjek

Na asszem szemészhez kell h. menjek

Hú-hú! Egy sziwar rendel emigyen és lehetőleg cherrys!(kár,hogy izzadós smájli nincs)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 18. péntek 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Hol kujtorogsz Papi?

Biztos képet próbál valahova beszúrni
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 18. péntek 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem csak egészen indurka-pindurka szárnyaim vannak, és ügyesen a hátamra simulnak ilyenkor.
Ne karmold össze magad, az is sokkal jobb úgy, ha én csinálom
Különben is, olvastam a másik topicban, hogy érdekel a téma.
Vagy most omlik benned össze a rólam kialakított képed? Hidd el, sokkal szórakoztatóbb, hogy nem vagyok angyal.
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 05. 18. péntek 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 13:43

Vagy most omlik benned össze a rólam kialakított képed? Hidd el, sokkal szórakoztatóbb, hogy nem vagyok angyal.

Már te is?( magát összekarmoló smile),hogy fogod kidugni pici szárnyacskáidat a szoros bőrcucc alól.
nos lassan kiértékelhetnétek már a feltett kérdéseteket, moncy itt a sajátját már kiértékelte!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 18. péntek 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 14:25
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Nekem csak egészen indurka-pindurka szárnyaim vannak, és ügyesen a hátamra simulnak ilyenkor.

Erre már látom nyúú1 válaszát:
"Nekem meg egészen indurka pindurka farkincám van, és ügyesen megnő ilyenkor..."
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 18. péntek 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
"Nekem meg egészen indurka pindurka farkincám van, és ügyesen megnő ilyenkor..."

Admin

kabbbbbbbeeeeeeeee!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 18. péntek 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Mennem kell, ébren a kisded.
Sziasztok, jó hétvégét!
Sziasztok, jó hétvégét!

Én is megyek...
Aki nem jön, kellemeset a 7végére!
Aki nem jön, kellemeset a 7végére!

Sziasztok!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 18. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)

nem vagy angyal. attól még az én angyalom lehetsz.tudom én,nő vagy és ez már kizáró ok.
NŐ vagy,ráadásul a javából

Admin

Te pedig ügyesen lövöd
Én is megyek szép du.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 18. péntek 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 14:29

Erre már látom nyúú1 válaszát:

nos!
sziasztok! én is jót és kellemeset és keményet és nedveset kívánok mindannyiótok/ba/nak. kinek mit nemtől függően!
moncy az ajánlatomra /3777/ nem is reagálsz?
sziasztok! én is jót és kellemeset és keményet és nedveset kívánok mindannyiótok/ba/nak. kinek mit nemtől függően!

moncy az ajánlatomra /3777/ nem is reagálsz?

huh! volt?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 18. péntek 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 08:10

Jó reggelt mindenkinek!
(köszi Pillécske a tegnap esti mélyreható mns beszélgetést:(
(köszi Pillécske a tegnap esti mélyreható mns beszélgetést:(

nem gondoltam volna rólad, hogy azt gondolod rólam, kipróbáltam a pisiszexet... jáááj!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 18. péntek 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 10:11

áthoztam ide a lotyókám kérdését, h a másik két hölgyeménnyel /pillécske és moncy/ kapcsolatban is kitárgyalhassuk!
1) domina szerep (kikötözéssel, paskolással) -Pille imádja, moncyt nem hiszem.
2) anál -mindketten próbálták, pillécske színesítésképp néha alkalmazza
3) hármas szex -moncy mereven elutasítja, pille már játszott a gondolattal, h kipróbálja de sokkalta pasibb párti annál
4) lenyeli/kiköpi -hangulatfüggő
5) szex nyilvános helyen -mindketten kipróbálták /moncy vhol már be is vallotta/
6) pisiszex -háááát talán pille, de sztem Ő se, moncy határozott nem
7) csupasz/fazonírozott/természetes punci -mindkettő csupasz
8) beöltözés jelmezbe, szerepjátékok -pille imádja, moncy hastáncosnéninek szeret beöltözni
9) fórumozás egy szexhonlapon -meg nem merné tenni egyik se
1) domina szerep (kikötözéssel, paskolással) -Pille imádja, moncyt nem hiszem.
2) anál -mindketten próbálták, pillécske színesítésképp néha alkalmazza
3) hármas szex -moncy mereven elutasítja, pille már játszott a gondolattal, h kipróbálja de sokkalta pasibb párti annál
4) lenyeli/kiköpi -hangulatfüggő
5) szex nyilvános helyen -mindketten kipróbálták /moncy vhol már be is vallotta/
6) pisiszex -háááát talán pille, de sztem Ő se, moncy határozott nem
7) csupasz/fazonírozott/természetes punci -mindkettő csupasz
8) beöltözés jelmezbe, szerepjátékok -pille imádja, moncy hastáncosnéninek szeret beöltözni
9) fórumozás egy szexhonlapon -meg nem merné tenni egyik se