akkor most honnan számoljuk? azért mocy rakjon csak be egy aktot...a fiúk örülni fognak
más: én még csak most néztem meg először híttérítő anyánk beszámolóját a medence 2.araráttá történő válásának lehetőségéről...és persze meg is nyugodtam, mert én nem néztem valóság show-kat, tehát én nem vagyok parázna (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 18. péntek 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 08:28

más: én még csak most néztem meg először híttérítő anyánk beszámolóját a medence 2.araráttá történő válásának lehetőségéről...és persze meg is nyugodtam, mert én nem néztem valóság show-kat, tehát én nem vagyok parázna (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 18. péntek 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Bocs, azt a számot írtam be, ami most látszik a fagyasztott gennyzsákszemnél. Tudod, a fórumátálláskor törlődtek a kitörölt hsz-ek sorszámai, és ezért van az, hogy valóban 26329 számozott hsz. volt ott, és én abból számoltam ki.
a hasamat fogom a röhögéstől!
LÖKÖTTT BAGÁZS végre pörögtetek! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 23:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 17. csütörtök 23:53
LÖKÖTTT BAGÁZS végre pörögtetek! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 23:53), amit ide kattintva olvashatsz)

a nyald ki a seggem mosolygós volt... úgy mást jelent, más az íze...
cuppom
sok

cuppom
sok

Bocs, azt a számot írtam be, ami most látszik a fagyasztott gennyzsákszemnél. Tudod, a fórumátálláskor törlődtek a kitörölt hsz-ek sorszámai, és ezért van az, hogy valóban 26329 számozott hsz. volt ott, és én abból számoltam ki.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 18. péntek 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Na ebben igazat adok a srácnak...
A mának nem élni kell...
Ne a mának élj, éld meg a mát!!
Cegény Willy... most érettségizik és tuti csuklik közben...
A mának nem élni kell...
Ne a mának élj, éld meg a mát!!
Cegény Willy... most érettségizik és tuti csuklik közben...

én vagy kétéve letöltöttem, sztem istenkirály!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 17. csütörtök 23:00
Admin

Jóvanna. Én most láttam először. Érdemes ám végignézni

Az élj a mának pedig, az egyik legnagyobb baromság. miért
a paintért még fizetni is kell? -mennyi sörbe kerül?
remélem a fater és a bratyesz nem
antialkesz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 17. csütörtök 20:24

a paintért még fizetni is kell? -mennyi sörbe kerül?

remélem a fater és a bratyesz nem

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

ezt úgy szeretem, hogy mindenki tudja, mikor mit csináltam, még helyettem is.
Ugyan honnan tudod, hogy mennyit tanultam, és hogy mennyire értek az adott programokhoz? :X
Ehh, legfeljebb a szerencsében bízhatok.
Holnapután meg nem mehetek paintballozni, mert
1# most nincs rá keret
2# hétfőn kiadványszerk írásbeli
3# Bátyámnak holnap, édesapámnak jövő hét után lesz szülinapja, ezért szombaton muri van.
4# ööööö...
Az élj a mának pedig, az egyik legnagyobb baromság.

Ugyan honnan tudod, hogy mennyit tanultam, és hogy mennyire értek az adott programokhoz? :X
Ehh, legfeljebb a szerencsében bízhatok.
Holnapután meg nem mehetek paintballozni, mert
1# most nincs rá keret

2# hétfőn kiadványszerk írásbeli
3# Bátyámnak holnap, édesapámnak jövő hét után lesz szülinapja, ezért szombaton muri van.
4# ööööö...
Az élj a mának pedig, az egyik legnagyobb baromság.
Ahaaaa...
Akkor az annyi mint...
30000-25775 ... nem jó...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 18. péntek 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 08:16
Akkor az annyi mint...
30000-25775 ... nem jó...

Admin

Mit nem értesz? Ha a 25774 volt az utolsó hsz a másik topicban, akkor az itteni első a 25775.
teeee...most akkor én sem értem ám 25775-höz 4225öt kell adni, hogy 30e legyen, vagy nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 18. péntek 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 08:16
Admin

Mit nem értesz? Ha a 25774 volt az utolsó hsz a másik topicban, akkor az itteni első a 25775.
Gratulálunk, Moncy, tiéd a 30000. Betehetsz egy aktot magadról

(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 18. péntek 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 08:14

Charlotte kiszámolta... bár a logikáját nem értem...
De ha Ő mondja...
Egy Adminnall nem vitázom, matekból meg mindig is gyenge voltam
De ha Ő mondja...

Charlotte kiszámolta... bár a logikáját nem értem...
De ha Ő mondja...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 18. péntek 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 08:12
De ha Ő mondja...

nem kell sok a 30000. hszhez, írhatna mindenki valami felemelőt, aztán berakjuk egy hsz-be a végén

Jó reggelt!
A franciáról elsősorban természetesen a szex jut eszembe, másodsorban a gimi, mert ott tanultam 3 évig franciául.
Meg az utolsó nyaralásunk a gyerekszületés előtt, mert francia körúton voltunk. Nagyon szép ország. Párizs is nagyon tetszett, a kis francia falvak pedig gyönyörűek és nagyon hangulatosak.
Voltam annak az apátságnak a kertjében is, ahol a Cyrano végét forgatták, amikor Depardieu meghal.
Nem ettem még békát, csigát, a tengeri herkentyűk nagy részétől is irtózom, a pacalnak a szagát is utálom, nem ennék semmiképpen disznósajtot, fület, agyvelőt, ilyesmiket. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 18. péntek 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 07:42
A franciáról elsősorban természetesen a szex jut eszembe, másodsorban a gimi, mert ott tanultam 3 évig franciául.
Meg az utolsó nyaralásunk a gyerekszületés előtt, mert francia körúton voltunk. Nagyon szép ország. Párizs is nagyon tetszett, a kis francia falvak pedig gyönyörűek és nagyon hangulatosak.
Voltam annak az apátságnak a kertjében is, ahol a Cyrano végét forgatták, amikor Depardieu meghal.
Nem ettem még békát, csigát, a tengeri herkentyűk nagy részétől is irtózom, a pacalnak a szagát is utálom, nem ennék semmiképpen disznósajtot, fület, agyvelőt, ilyesmiket. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 18. péntek 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)

ha már itt tartunk...ettetek már csigát? és békacombot? és kígyót vagy hasonló egzotikumot? mi az amit sose ennétek meg?
én nem ettem egyiket se, és nem is tervezem a jövőben
a pacal még az, amire nem vágyom, bár egyszer ettem abból, amit a nagynéném csinált, és annyira nem vészes

Vagy mégis??

nem kell sok a 30000. hszhez, írhatna mindenki valami felemelőt, aztán berakjuk egy hsz-be a végén

Akkor tálalva a reggeli!
Jó étvágyat, szép napot!
Nem bííírom kivárni a 30.000-ik hsz-t
Jó étvágyat, szép napot!
Nem bííírom kivárni a 30.000-ik hsz-t

Jó reggelt mindenkinek!
(köszi Pillécske a tegnap esti mélyreható mns beszélgetést:(
(köszi Pillécske a tegnap esti mélyreható mns beszélgetést:(

ez szex és francia is

A várak....
A hegyek...
A sajtok...
A Cote d'Azure...
A kaszinók...
A szerelem és a fények városa...
A Loire völgy....
"Húsz év múlva....
Mint a Montblanc csúcsán a jég,
Minek nem árt se nap, se szél,
Csöndes szívem, többé nem ég;
Nem bántja újabb szenvedély.
Körültem csillagmiriád
Versenyt kacérkodik, ragyog,
Fejemre szórja sugarát;
Azért még föl nem olvadok.
De néha csöndes éjszakán
Elálmodozva, egyedül
Múlt ifjúság tündér taván
Hattyúi képed fölmerül.
És ekkor még szívem kigyúl,
Mint hosszú téli éjjelen
Montblanc örök hava, ha túl
A fölkelő nap megjelen..."
A hegyek...
A sajtok...
A Cote d'Azure...
A kaszinók...
A szerelem és a fények városa...
A Loire völgy....
"Húsz év múlva....
Mint a Montblanc csúcsán a jég,
Minek nem árt se nap, se szél,
Csöndes szívem, többé nem ég;
Nem bántja újabb szenvedély.
Körültem csillagmiriád
Versenyt kacérkodik, ragyog,
Fejemre szórja sugarát;
Azért még föl nem olvadok.
De néha csöndes éjszakán
Elálmodozva, egyedül
Múlt ifjúság tündér taván
Hattyúi képed fölmerül.
És ekkor még szívem kigyúl,
Mint hosszú téli éjjelen
Montblanc örök hava, ha túl
A fölkelő nap megjelen..."
Ja és Ő is eszembejut...

És persze a francia italok....

És persze a francia italok....

ha már itt tartunk...ettetek már csigát? és békacombot? és kígyót vagy hasonló egzotikumot? mi az amit sose ennétek meg?
a pacal még az, amire nem vágyom, bár egyszer ettem abból, amit a nagynéném csinált, és annyira nem vészes
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 18. péntek 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 07:12

Röggelt jóó!
Kaptok 1 kis franciát.....
3/4 órája keltem fel,párbeszéd az jó,majd hallgatlak
akarom mondani(írni) szówal olwaslak!

Röggelt jóó!
Kaptok 1 kis franciát.....

3/4 órája keltem fel,párbeszéd az jó,majd hallgatlak
akarom mondani(írni) szówal olwaslak!