ma színészház, holnap talán 7végi telek!
de Ti már megint merre kóbászoltok, h csomagolni méc?
milyen bók?
nem ismerem a szó pontos jelentését, de az én értelmezésem szerint van benne egy pici túlzás a dícsérethez! nos ez azért nem bók mert nem kell túloznom hozzá, h tényleg gyönyörű popsid van!
de lehetne má egy kis forma 1! oly rég vitatkoztunk ki kinek is szurkol!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 18. péntek 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 10:26
de Ti már megint merre kóbászoltok, h csomagolni méc?
milyen bók?
nem ismerem a szó pontos jelentését, de az én értelmezésem szerint van benne egy pici túlzás a dícsérethez! nos ez azért nem bók mert nem kell túloznom hozzá, h tényleg gyönyörű popsid van!
de lehetne má egy kis forma 1! oly rég vitatkoztunk ki kinek is szurkol!

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Mennem kell csomagolni. Még megpróbálok ebéd után benézni.
Mit terveztek hétvégére?
Mit terveztek hétvégére?

Mennem kell csomagolni. Még megpróbálok ebéd után benézni.
Mit terveztek hétvégére?
Mit terveztek hétvégére?

hűha!
igencsak erdészeti munkás vagy! legalábbis nálam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 18. péntek 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 10:18
igencsak erdészeti munkás vagy! legalábbis nálam!

Admin

A 3699-es hsz-es fenekem:

A 3699-es hsz-es fenekem:
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 18. péntek 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 09:02

egyetértek..tehát mától minden nap ünnepelünk...a "nem30000-es hszek" ünnepét
tehát lotyókám: rakd be a "nem30000-es hszek" aktodat...na jó...lehet csak valamelyik testrészed
pl. a feneked...mondjuk harisnyanadrágban

áthoztam ide a lotyókám kérdését, h a másik két hölgyeménnyel /pillécske és moncy/ kapcsolatban is kitárgyalhassuk!
1) domina szerep (kikötözéssel, paskolással) -Pille imádja, moncyt nem hiszem.
2) anál -mindketten próbálták, pillécske színesítésképp néha alkalmazza
3) hármas szex -moncy mereven elutasítja, pille már játszott a gondolattal, h kipróbálja de sokkalta pasibb párti annál
4) lenyeli/kiköpi -hangulatfüggő
5) szex nyilvános helyen -mindketten kipróbálták /moncy vhol már be is vallotta/
6) pisiszex -háááát talán pille, de sztem Ő se, moncy határozott nem
7) csupasz/fazonírozott/természetes punci -mindkettő csupasz
8) beöltözés jelmezbe, szerepjátékok -pille imádja, moncy hastáncosnéninek szeret beöltözni
9) fórumozás egy szexhonlapon -meg nem merné tenni egyik se
1) domina szerep (kikötözéssel, paskolással) -Pille imádja, moncyt nem hiszem.
2) anál -mindketten próbálták, pillécske színesítésképp néha alkalmazza
3) hármas szex -moncy mereven elutasítja, pille már játszott a gondolattal, h kipróbálja de sokkalta pasibb párti annál
4) lenyeli/kiköpi -hangulatfüggő
5) szex nyilvános helyen -mindketten kipróbálták /moncy vhol már be is vallotta/
6) pisiszex -háááát talán pille, de sztem Ő se, moncy határozott nem
7) csupasz/fazonírozott/természetes punci -mindkettő csupasz
8) beöltözés jelmezbe, szerepjátékok -pille imádja, moncy hastáncosnéninek szeret beöltözni
9) fórumozás egy szexhonlapon -meg nem merné tenni egyik se

remélem nem lesz kötelező!
nekem így sokkal jobb:
Szilva megkóstolhatom a levedet?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 18. péntek 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 10:02
nekem így sokkal jobb:
Szilva megkóstolhatom a levedet?

szerintem a sziszi egy törékeny nőre jobban illik, én meg nem vagyok az
de ha neked jól esik, akkor nyugodtan...én meg szólíthatlak édesegyetlenkeményfarkúfélistenemnek?

szerintem a sziszi egy törékeny nőre jobban illik, én meg nem vagyok az
de ha neked jól esik, akkor nyugodtan...én meg szólíthatlak édesegyetlenkeményfarkúfélistenemnek?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 05. 18. péntek 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 09:53

Maradhat nekem kiváltságnak? vagy nem szeretnéd ,hogy igy szólítsalak?

Maradhat nekem kiváltságnak? vagy nem szeretnéd ,hogy igy szólítsalak?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 18. péntek 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 09:45

mekkora egy picsa vagyok
tele van kiaknázatlan lehetőségekkel a topic, én meg bezártam
(egyébként még sose hívtak sziszinek
)

mekkora egy picsa vagyok
tele van kiaknázatlan lehetőségekkel a topic, én meg bezártam
)
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 05. 18. péntek 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 09:19

Sziszi! az a bugyis topic nem volt semmi,még azt sem irta,hogy benne van a csaj a bugyiba vagy csak a bugyi érdekli.
Vagy ő van a bugyiba

Sziszi! az a bugyis topic nem volt semmi,még azt sem irta,hogy benne van a csaj a bugyiba vagy csak a bugyi érdekli.
Vagy ő van a bugyiba

és ha mégegyet akarunk rajta csavarni akkor a Gennyzsákszem-bulis topic hsz-ek számát is hozzáadhatjuk ...
lotyókám, amit oda írtál este és is csak annyit tudok hozzátenni, mint para:
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 18. péntek 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 09:02
lotyókám, amit oda írtál este és is csak annyit tudok hozzátenni, mint para:

tehát lotyókám: rakd be a "nem30000-es hszek" aktodat...na jó...lehet csak valamelyik testrészed

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 18. péntek 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 08:51

Admin

Hát, amikor régebben számoltuk a jubileumokat, akkor is a sorszám alapján számoltunk, mert ugye a kitörölt hsz-ek sorszáma megmaradt, így a 20000-es a valódi 20000-es volt, ezért gondoltam, hogy a valódi hsz-ek száma alapján számolok.
De ez csak egy hecc, nem mindegy?
Úgyis akkor ünneplünk, amikor akarunk.

Hát, amikor régebben számoltuk a jubileumokat, akkor is a sorszám alapján számoltunk, mert ugye a kitörölt hsz-ek sorszáma megmaradt, így a 20000-es a valódi 20000-es volt, ezért gondoltam, hogy a valódi hsz-ek száma alapján számolok.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 18. péntek 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 08:32

akkor most honnan számoljuk? azért mocy rakjon csak be egy aktot...a fiúk örülni fognak
más: én még csak most néztem meg először híttérítő anyánk beszámolóját a medence 2.araráttá történő válásának lehetőségéről...és persze meg is nyugodtam, mert én nem néztem valóság show-kat, tehát én nem vagyok parázna

más: én még csak most néztem meg először híttérítő anyánk beszámolóját a medence 2.araráttá történő válásának lehetőségéről...és persze meg is nyugodtam, mert én nem néztem valóság show-kat, tehát én nem vagyok parázna
igen, de én így értettem azt a mondatot, ahogy Te írod ide!
hehehe akkor 2* rúghatunk be a 30ezredik ünneplésénél!
amikor bezárták a régi nappalit én is kiszámoltam, télleg 3671 hiányzott a 30ezerhez!
egyébként meg:
anno a 20ezreset nekem igértétek, de mivel akkor nem tudtam lenni nekem igértétek a 30ezreset!
ezért tiltakozásképp délutántól hétfőig hozzátok se fogok szólni!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 18. péntek 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 08:27
hehehe akkor 2* rúghatunk be a 30ezredik ünneplésénél!
amikor bezárták a régi nappalit én is kiszámoltam, télleg 3671 hiányzott a 30ezerhez!
egyébként meg:

anno a 20ezreset nekem igértétek, de mivel akkor nem tudtam lenni nekem igértétek a 30ezreset!
ezért tiltakozásképp délutántól hétfőig hozzátok se fogok szólni!

Na ebben igazat adok a srácnak...
A mának nem élni kell...
Ne a mának élj, éld meg a mát!!
Cegény Willy... most érettségizik és tuti csuklik közben...
A mának nem élni kell...
Ne a mának élj, éld meg a mát!!
Cegény Willy... most érettségizik és tuti csuklik közben...

huhhh... 8.41... elkéstem...
Byyy
Byyy

Itt az akt...
Gyengébb idegzetűek most hunyják be a szemüket
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 18. péntek 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 08:19
Gyengébb idegzetűek most hunyják be a szemüket

Admin

Gratulálunk, Moncy, tiéd a 30000. Betehetsz egy aktot magadról

szóval:
csigapörkölt 15 évesen, békacomb rántva, de sokkal finomabb fokhagymás vajon, a legfinomabb herkentyű szerintem a kalamári (tintahal), kágyló, polipot és rákot a 7en ettem.
a következő kaja amit meg akarok csinálni a velős pacal, vagy még egyet fordítva rajta a csülkös velős pacal. a kígyót meg nem enném. és amit sosem az biztos, h a bogarak.
de például a frissen lékelt majomfejből se enném meg az agyvelőt!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 18. péntek 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 07:42
csigapörkölt 15 évesen, békacomb rántva, de sokkal finomabb fokhagymás vajon, a legfinomabb herkentyű szerintem a kalamári (tintahal), kágyló, polipot és rákot a 7en ettem.
a következő kaja amit meg akarok csinálni a velős pacal, vagy még egyet fordítva rajta a csülkös velős pacal. a kígyót meg nem enném. és amit sosem az biztos, h a bogarak.
de például a frissen lékelt majomfejből se enném meg az agyvelőt!

ha már itt tartunk...ettetek már csigát? és békacombot? és kígyót vagy hasonló egzotikumot? mi az amit sose ennétek meg?
én nem ettem egyiket se, és nem is tervezem a jövőben
a pacal még az, amire nem vágyom, bár egyszer ettem abból, amit a nagynéném csinált, és annyira nem vészes
én nem ettem egyiket se, és nem is tervezem a jövőben

A csuda tudja...
Én ott 25775-öt látok...
Újraszámolást kérek
Nemám.. vicceltem.. sztem majd itt ünnepeljük a 10000-ik hszt
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 18. péntek 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 08:28
Én ott 25775-öt látok...
Újraszámolást kérek

Nemám.. vicceltem.. sztem majd itt ünnepeljük a 10000-ik hszt

Admin

Bocs, azt a számot írtam be, ami most látszik a fagyasztott gennyzsákszemnél. Tudod, a fórumátálláskor törlődtek a kitörölt hsz-ek sorszámai, és ezért van az, hogy valóban 26329 számozott hsz. volt ott, és én abból számoltam ki.