Sosem fogom megérteni a kretént... 5 évnél frissebb dolgok sosincsenek fent rajta.
De ezt sosem volt türelmem végignézni. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 17. csütörtök 21:36

De ezt sosem volt türelmem végignézni. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Willy, te bebuktad a ValóVilág miatt, én meg a BigBrother miatt.
na ide katt
na ide katt
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 17. csütörtök 16:50

Törölt felhasználó (24620)

Willy, te bebuktad a ValóVilág miatt, én meg a BigBrother miatt.
na ide katt
na ide katt
Willikém!
Sokkal pozitíwabb hozzáállást!
Lazulj,nagyon feszült wagy....
Az élj a mának nm baromság,értsd úgy,hogy ne egész nap uazon a problémán rágodj!!
Mennyit tanultál??Tök mind1!Tanultál!!
Senki nm akarja megmondani mikor mit csináljál...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 17. csütörtök 20:24
Sokkal pozitíwabb hozzáállást!
Lazulj,nagyon feszült wagy....
Az élj a mának nm baromság,értsd úgy,hogy ne egész nap uazon a problémán rágodj!!
Mennyit tanultál??Tök mind1!Tanultál!!
Senki nm akarja megmondani mikor mit csináljál...

ezt úgy szeretem, hogy mindenki tudja, mikor mit csináltam, még helyettem is.
Ugyan honnan tudod, hogy mennyit tanultam, és hogy mennyire értek az adott programokhoz? :X
Ehh, legfeljebb a szerencsében bízhatok.
Holnapután meg nem mehetek paintballozni, mert
1# most nincs rá keret
2# hétfőn kiadványszerk írásbeli
3# Bátyámnak holnap, édesapámnak jövő hét után lesz szülinapja, ezért szombaton muri van.
4# ööööö...
Az élj a mának pedig, az egyik legnagyobb baromság.

Ugyan honnan tudod, hogy mennyit tanultam, és hogy mennyire értek az adott programokhoz? :X
1# most nincs rá keret

3# Bátyámnak holnap, édesapámnak jövő hét után lesz szülinapja, ezért szombaton muri van.
4# ööööö...
Az élj a mának pedig, az egyik legnagyobb baromság.
ezt úgy szeretem, hogy mindenki tudja, mikor mit csináltam, még helyettem is.
1# most nincs rá keret
4# ööööö...
Az élj a mának pedig, az egyik legnagyobb baromság. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 17. csütörtök 19:59

1# most nincs rá keret

4# ööööö...
Az élj a mának pedig, az egyik legnagyobb baromság. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Élj a mának,ma örülj,holnap koncentrálj,holnapután menj löwöldözni a patronos puskáddal és lazulj!
Különben is tanultál(ulsz),ne idegeskedj!
Írj inkább Charlotte és Prune szobájába!
Kiwáncsi waok a wéleményedre!

Kiwáncsi waok a wéleményedre!
Élj a mának,ma örülj,holnap koncentrálj,holnapután menj löwöldözni a patronos puskáddal és lazulj!
Kiwáncsi waok a wéleményedre! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 17. csütörtök 19:54

Kiwáncsi waok a wéleményedre! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)

há' hova legyen nekem jó kedvem, mikor holnap dugnak?
há' hova legyen nekem jó kedvem, mikor holnap dugnak?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 17. csütörtök 19:44

Willika!
Ma nagyon nm wagy toppon,pedig ma jó kedwednek kéne lenni!Hol hagytad?

Willika!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 17. csütörtök 19:03

hö-há-hó, há' hátrébb az agarakkal, holnap lesz az éreccségi
aztán hétfőn meg OKJ írásbeli, aztán szépen sorban a többi...
Igaz, most sem csinálok már sokat... :S na mindegy...
Igaz, most sem csinálok már sokat... :S na mindegy...
hö-há-hó, há' hátrébb az agarakkal, holnap lesz az éreccségi
Igaz, most sem csinálok már sokat... :S na mindegy... (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Igaz, most sem csinálok már sokat... :S na mindegy... (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Willy!
Hogy sikerült a vizsgád?
Hogy sikerült a vizsgád?
Hova tűntetek?
Mindenkit elijesztettem a kalimpáló farkammal?
Mindenkit elijesztettem a kalimpáló farkammal?
Apropó két variáció a für elise-re.
beolvasós
tenésöszdís
Nnah, megyek, megpróbálok tanulni. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 16. szerda 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 22:31
beolvasós
tenésöszdís
Nnah, megyek, megpróbálok tanulni. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 16. szerda 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Na, elmentünk az Auchanba bevásárolni. Szokásos kör (pelenka, popsitörlő, gyümölcs, joghurt) DE ma fontos KÜLDETÉSÜNK volt: BILIT akartunk venni, ugyanis a kiscsaj hajlandóságot/kíváncsiságot mutat (konkrétan rápisilt az ágyra és nagyon tetszett neki, hogy direkt csinálta, így utána tényleg direkt csinálta, ami jó jel, mert már tudja szabályozni. A vicces az, hogy amikor befejezi a pisit, mondja, hogy: megint, és nem érti, hogy ezt a mókát miért nem tudjuk úgy ismételni, mint az éneklést, mondókázást).
Na, oda akarok kilyukadni, hogy az egyetlen normális alakú bili ZENÉL, ha nedvesség éri az aljába elhelyezett érzékelőt. De kérdem én, melyik gyerek akar/tud úgy pisilni, kakilni nyugodtan, ha alatta bömböl a FÜR ELISE?
Normális volt, aki ezt kitalálta?
(most merítjük az elemet, egy hálózsákkal hangszigeteltem a bilit, remélem reggelre lemerül)
Na, oda akarok kilyukadni, hogy az egyetlen normális alakú bili ZENÉL, ha nedvesség éri az aljába elhelyezett érzékelőt. De kérdem én, melyik gyerek akar/tud úgy pisilni, kakilni nyugodtan, ha alatta bömböl a FÜR ELISE?
Normális volt, aki ezt kitalálta?
(most merítjük az elemet, egy hálózsákkal hangszigeteltem a bilit, remélem reggelre lemerül)
ez...
...borzasztó. O_O
Különben is, nagy cucc, én sokkal jobb vagyok.
sokkal de sokkal
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 17. csütörtök 14:41
...borzasztó. O_O
Különben is, nagy cucc, én sokkal jobb vagyok.
sokkal de sokkal

Dömsödi haverom(világvége falu) mesélte, hogy volt egy fazon a falujukban, aki ha autóval volt, mindig lelassított a ribik mellett, letekerte az ablakot és torkából kiüvöltött;
"RIBAAAAAAAANC!!!"
aztán ment tovább
Szimpatikus az öreg
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 17. csütörtök 14:29
"RIBAAAAAAAANC!!!"
aztán ment tovább

Szimpatikus az öreg

Admin

Szóval Lengyelországban nem lennének mély dekoltázsok, szűk topok, cicifeltoló melltartók...
Elképzelitek, ahogy két rendőr áll egy lenge öltözetű nővel szemben és azt találgatják, hogy tisztes családanya vagy kurva-e?
Na és ha már felmerült a téma: mi a véleményetek a PROSTIKRÓL?
Ha láttok egy csajt az út szélén, mit gondoltok? Sajnáljátok, hogy ide jutott, megvetitek, közömbös nektek?
Megkülönböztetitek a luxusprostikat az utcán ácsorgó lányoktól megítélésben?
Elképzelitek, ahogy két rendőr áll egy lenge öltözetű nővel szemben és azt találgatják, hogy tisztes családanya vagy kurva-e?

Na és ha már felmerült a téma: mi a véleményetek a PROSTIKRÓL?
Ha láttok egy csajt az út szélén, mit gondoltok? Sajnáljátok, hogy ide jutott, megvetitek, közömbös nektek?
Megkülönböztetitek a luxusprostikat az utcán ácsorgó lányoktól megítélésben?

Ugyan miért? Surda nagyon ügyes volt, és belinkelt egy videjót (történetesen wmv formátumban).
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Bassssszus, lehet, hogy pont nem leszek itt a 30000-nél, mert holnap kora délután elutazunk, és 55 hsz-re vagyunk.
De lehet, hogy még holnap délelőtt meglesz.

De lehet, hogy még holnap délelőtt meglesz.

Prune, utólagos engedelmeddel betettem egy kérdést rólunk a topicunkba (#29).
Ha szeretnéd kiegészíteni a listát, csak nyugodtan.
A többieket meg arra kérem, hogy menjenek át oda, és válaszoljanak.
Ha szeretnéd kiegészíteni a listát, csak nyugodtan.
A többieket meg arra kérem, hogy menjenek át oda, és válaszoljanak.

na a francba a hangulatjelek lemaradtak!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 17. csütörtök 15:28

franciát nálam is tanulhatsz!
na de szivarral bennünket is megkínálhatnál. sodorhatnál egyet nekem is!
na de szivarral bennünket is megkínálhatnál. sodorhatnál egyet nekem is!
franciát nálam is tanulhatsz!
na de szivarral bennünket is megkínálhatnál. sodorhatnál egyet nekem is! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
na de szivarral bennünket is megkínálhatnál. sodorhatnál egyet nekem is! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt kószálok...
De menek nyelvleckét venni
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 17. csütörtök 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 17. csütörtök 15:23
De menek nyelvleckét venni

nyú!
de sajnos én már mára elköszönök!
az egyik váltóm valahol másik topicba kószál, a másik úgyis jön 1 perc múlva!

de sajnos én már mára elköszönök!
az egyik váltóm valahol másik topicba kószál, a másik úgyis jön 1 perc múlva!