Kicsi a wilág!Ercsiwel szemben a Dunánál,a fiam nagy kőhajító mester!

Hát dehogynem.A múltkor lebukott
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 28. szombat 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 28. szombat 22:25

úgy látom, ma te ülsz le, s mesélsz.
tom, te nem is dohányzol...

Ja -lol-

A második válaszra igennel válaszoltál volna, lehettél volna egyszerre több helyen is.Este össze jöttetek volna,itt a fórumon,és mindent megbeszéltetek volna.

én itthon voltam, firkáltam és palacsintát sütöttem (eXXXtrafokhagymás túróval töltve
)
Jutott még a szüleimnek is mire hazaértek, és apán több kört is kért a fokhagymásból ^_^ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 01. kedd 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 01. kedd 21:48

Jutott még a szüleimnek is mire hazaértek, és apán több kört is kért a fokhagymásból ^_^ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 01. kedd 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó estét!
Voltunk a Dunánál Ercsiben. A kiscsaj nagyon élvezte a kődobálást, de persze az üvegszilánkok sokkal jobban vonzották...
Jött egy hatalmas hajó és akkora hullámot vert, hogy csak a gyereket tudtam már kimenekíteni, az én cipőmet beterítette
Aztán elmentünk még kirándulni Biatorbágy mellé.
Kellemesen elfáradtam.
Ki hol volt ma?
Voltunk a Dunánál Ercsiben. A kiscsaj nagyon élvezte a kődobálást, de persze az üvegszilánkok sokkal jobban vonzották...
Jött egy hatalmas hajó és akkora hullámot vert, hogy csak a gyereket tudtam már kimenekíteni, az én cipőmet beterítette

Kellemesen elfáradtam.
Ki hol volt ma?
Jó estét!
Kellemesen elfáradtam.
Ki hol volt ma?

Kellemesen elfáradtam.
Ki hol volt ma?
hmmm, túrós csusza harcsapaprikással... egyszer már megpróbálnám...
Asszem mégis keverek egy fokhagymás túrót...
Barátnőm úgysincs, éljen a fokhagyma!
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 05. 01. kedd 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 01. kedd 18:14
Asszem mégis keverek egy fokhagymás túrót...
Barátnőm úgysincs, éljen a fokhagyma!

végül is hasonló lahat amikor a nagyi palacsintázójában eszel olyan palacsintát ami nem édes pl: mexicoi, milánói, sonkás, stb.
Amugy van aki a pörkölthöz a túrós csuszát szereti...
Amugy van aki a pörkölthöz a túrós csuszát szereti...
Erről jut eszembe nekem is meg kell még csinálnom....
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 01. kedd 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
végül is hasonló lahat amikor a nagyi palacsintázójában eszel olyan palacsintát ami nem édes pl: mexicoi, milánói, sonkás, stb.
Amugy van aki a pörkölthöz a túrós csuszát szereti... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 01. kedd 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 01. kedd 14:00
Amugy van aki a pörkölthöz a túrós csuszát szereti... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 01. kedd 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

én itthon vagyok.
Sütöttem palacsintát...
volt még egy kis adag marhapörkölt... mmmmh... ettetek már pörkölthöz palacsintát köretnek?
Sütöttem palacsintát...
volt még egy kis adag marhapörkölt... mmmmh... ettetek már pörkölthöz palacsintát köretnek?

ahelyett, hogy kinyitották volna az ablakot (*sssszipp*) és kivágták volna a macskát sz_rni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 01. kedd 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 01. kedd 15:00

Admin

Én is repültem egyszer szeles időben kisgéppel. Hát, nagyon féltem, ahogy dobált a gép. De a legrosszabb az volt, hogy ez előttem lévő széken egy macska összesz*rta magát és egy ideig elég büdös volt...
Na, délután ledőltem aludni egyet és Farkas Bertalannal álmodtam
Megyünk ki a szabadba, pussssz

Megyünk ki a szabadba, pussssz
Én is repültem egyszer szeles időben kisgéppel. Hát, nagyon féltem, ahogy dobált a gép. De a legrosszabb az volt, hogy ez előttem lévő széken egy macska összesz*rta magát és egy ideig elég büdös volt...
Megyünk ki a szabadba, pussssz (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 01. kedd 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 01. kedd 12:29

Megyünk ki a szabadba, pussssz (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 01. kedd 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)

phúúú, amikor én repültem egyszer...
(iskolai diákcsere volt, mentünk germániába, fapados csodával)
Pest után elkezdett rázni a repülő, mire én; Már mióta elhagytuk pestet és még mindig milyen sz_rok az utak...
A lányok pánikban voltak, én meg szinte tapsoltam az örömtől, úgy élveztem a hullámvasutasdit.
Visszafele viszont egy darab légörvényt nem találtunk :( tök sima volt az út :(((
Pest után elkezdett rázni a repülő, mire én; Már mióta elhagytuk pestet és még mindig milyen sz_rok az utak...

A lányok pánikban voltak, én meg szinte tapsoltam az örömtől, úgy élveztem a hullámvasutasdit.

Visszafele viszont egy darab légörvényt nem találtunk :( tök sima volt az út :(((
Végre megcsináltam az adóbevallásomat! De jó!
én itthon vagyok.
Sütöttem palacsintát...
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 05. 01. kedd 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 01. kedd 13:55
Sütöttem palacsintát...

Mindenki majálison van?!
Én is megyek hamarosan hátha lesz egy-két jó csaj akiket stírölhetek!

Mindenki majálison van?!

phúúú, amikor én repültem egyszer...
Visszafele viszont egy darab légörvényt nem találtunk :( tök sima volt az út :((( (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 05. 01. kedd 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 01. kedd 10:59

Visszafele viszont egy darab légörvényt nem találtunk :( tök sima volt az út :((( (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 05. 01. kedd 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem a repülőt sem szeretem , nemhogy az űrbe menjek...Én egy szárzföldi patkány vagyok...

Mitől csak nem tett bele valaki valamit?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 01. kedd 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 01. kedd 00:38

...fáj a seggem.
Nem a repülőt sem szeretem , nemhogy az űrbe menjek...Én egy szárzföldi patkány vagyok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 01. kedd 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 01. kedd 00:12

Admin

Ha fent tölthetnétek egy hetet az űrben (ingyen, de a szükséges kiképzést természetesen végigcsinálva), vállalkoznátok az útra?

Ha ismerősötök vagy rokonotok kérné tőletek, hogy adjatok petesejtet/spermát neki, mert természetes úton nem lehet gyerekük, és ti szimpatikusok vagytok, megtennétek?
Ha a csaj jól néz ki aki kéri és nem lenne párom vagy nem komoly akkor adnék neki de csakis a farkamon keresztül közvetlenül a hüvelyébe!
Ha lehetséges és ingyenes lenne az eljárás, klónoztatnátok magatokat?
Én biztosan hisz olyan jóképű, izmos, jófej és kedves férfi vagyok!
Na jó ez így ebben a formában nem igaz vizsont lehet, hogy klónoztatnám magam ha irányítani tudom a klónt mert például gondoljatok bele ha valahol valami ciki helyzet van akkor őt küldeném és ha egy csajt túl sok ideig tartana meghódítanom és én már belefáradnék akkor is a klónt küldeném és amikor már elővan készítve a terep nedves a punci meg minden akkor beugranék a helyére kisegíteni akis klónt!
Adnátok "csak úgy" spermát/petesejtet spermabankba/petesejtbankba (ez utóbbi asszem még nem létezik)?
Nem a gyerekemet ne nevelje fel idegen.....
Ha kiderülne, hogy örökbefogadottak vagytok, megkeresnétek az igazi szüleiteket?
Nem hiszem most már minek?!
Ha a csaj jól néz ki aki kéri és nem lenne párom vagy nem komoly akkor adnék neki de csakis a farkamon keresztül közvetlenül a hüvelyébe!

Ha lehetséges és ingyenes lenne az eljárás, klónoztatnátok magatokat?
Én biztosan hisz olyan jóképű, izmos, jófej és kedves férfi vagyok!

Na jó ez így ebben a formában nem igaz vizsont lehet, hogy klónoztatnám magam ha irányítani tudom a klónt mert például gondoljatok bele ha valahol valami ciki helyzet van akkor őt küldeném és ha egy csajt túl sok ideig tartana meghódítanom és én már belefáradnék akkor is a klónt küldeném és amikor már elővan készítve a terep nedves a punci meg minden akkor beugranék a helyére kisegíteni akis klónt!

Adnátok "csak úgy" spermát/petesejtet spermabankba/petesejtbankba (ez utóbbi asszem még nem létezik)?
Nem a gyerekemet ne nevelje fel idegen.....
Ha kiderülne, hogy örökbefogadottak vagytok, megkeresnétek az igazi szüleiteket?
Nem hiszem most már minek?!

És nem utolsósorban kipróbálnám, hogy milyen az űrben szexelni. Ehhez felvinnék egy csinos tűzoltót
Áh teljes képzavar
Az űr és a szex témakörben az egyik kedvencem, az a - sajnos nem valós - városi legenda, hogy Neil Armstrong azt mondta, amikor először lépett a Holdra, hogy "Sok szerencsét, Mr. Gorsky".
Mert állítólag gyerekkorában hallotta, ahogy a szomszéd nő azt kiabálja a férjének: "orális szexet akarsz? Majd megkapod, amikor a szomszéd kölyök sétál a Holdon!"
Kár, hogy nem igaz, hehe (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 01. kedd 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 01. kedd 10:21

Áh teljes képzavar

Az űr és a szex témakörben az egyik kedvencem, az a - sajnos nem valós - városi legenda, hogy Neil Armstrong azt mondta, amikor először lépett a Holdra, hogy "Sok szerencsét, Mr. Gorsky".
Mert állítólag gyerekkorában hallotta, ahogy a szomszéd nő azt kiabálja a férjének: "orális szexet akarsz? Majd megkapod, amikor a szomszéd kölyök sétál a Holdon!"
Kár, hogy nem igaz, hehe (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 01. kedd 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Én szívesen megnézném így a Földet:

Jó reggelt!

Jó reggelt!
Én szívesen megnézném így a Földet:

Jó reggelt!

Jó reggelt!