Csukott szemmel "picsázod ki" ?.. a fene a gusztusod.. ha szépen megkér, még a fullánkokat is kiszedegeted a méhkasból kilógó hÁÀtsójából.?.. végül is.. van hozzá hoXXXú karmod+éles fogad+recés nyelved..
Hálából talán megtanít majd 1 kis dzsí-dzsú-dzsára+megmutaSSSa, h. kell szigorúan össze(-vissza)vonni a szemöldöKÖD.. amitől az öXXXes erdőlakó jószág tuti berosál..
King(-kong)Medve leszel.. a kedvedet lesi mindenki a susnyásban.. borz, görény, rokkkakoma.. ingyen cigi+sör.. WOW.. A csősz is bekaphaSSSa.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 19. szombat 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Hálából talán megtanít majd 1 kis dzsí-dzsú-dzsára+megmutaSSSa, h. kell szigorúan össze(-vissza)vonni a szemöldöKÖD.. amitől az öXXXes erdőlakó jószág tuti berosál..
King(-kong)Medve leszel.. a kedvedet lesi mindenki a susnyásban.. borz, görény, rokkkakoma.. ingyen cigi+sör.. WOW.. A csősz is bekaphaSSSa.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 19. szombat 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Jól szét marhultuk a tangás üzenetét...majd átadom neki....

Csak piszkálod a csáknoriszt....jó majd nem nézek oda...
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 19. szombat 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 19. szombat 19:17

Van kalap-nincs kalap..
Van kalap-nincs kalap..
stb.. - stb..
Pöö!!!
Mü igyom szpatty..
Van kalap-nincs kalap..
stb.. - stb..
Pöö!!!
Mü igyom szpatty..
Én is zsákolnék Klecskát,de bevinném ölben a medve barlangba,nem cipelném olyan messze,aztán a jó melegben uccu zsákolni.Tudom nem romantikus utazás,de a nagy fejem nem fér rá az útlevél képre...marad a belföld..
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 19. szombat 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 19. szombat 19:15

Inkább 1 zsák Nockedle-t vEnnék magamra.. oszt' cipelhetném Vlagyivosztokig..
Van kalap-nincs kalap..
Van kalap-nincs kalap..
stb.. - stb..
Pöö!!!
Mü igyom szpatty.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 19. szombat 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 19. szombat 19:12
Van kalap-nincs kalap..
stb.. - stb..
Pöö!!!
Mü igyom szpatty.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 19. szombat 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem terveztem,csajszi meglepetés van nálam, hátulról is ijesztgetése.Ha magadra vetted,akkor kezdesz gyanús lenni...
Csáknorisz valag? Majd teszek kalapot rá,nehogy eszembe jusson

Tényleg. Néha megnézem a képeket és szoktam írni megjegyzést. Én örülök neki és hálás vagyok ha mondjuk egy nő bevállalja és megmutatja mondjuk a testét képeken, vagy videókon. Persze azt nem tudom milyen kép volt, de nem is érdekes. Csak eszembe jutott most a megjegyzésed kapcsán.
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 18. péntek 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Inkább 1 zsák Nockedle-t vEnnék magamra.. oszt' cipelhetném Vlagyivosztokig..
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 19. szombat 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 19. szombat 19:12

Nem terveztem,csajszi meglepetés van nálam, hátulról is ijesztgetése.Ha magadra vetted,akkor kezdesz gyanús lenni...

.. inkább az, mint tegnap cesz.. vagy ma cesz..
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 19. szombat 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 19. szombat 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Nokedli=klecska mondja a fordító..
Csak nehogy rágerj1gy!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 19. szombat 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 19. szombat 18:43

Jóvan,vigyázok a kecóra,de hozzál nekem is,megszomjazok ha kipicsázom a csáknoriszt,segge kint lesz a méhkasból,ha valaki hátulról ijesztgetné...

Régen tanultam már,elhiszem

Kedves többiek?
Lédi,Dead,Szexi stb...már régen ..
Lédi,Dead,Szexi stb...már régen ..
Az a becéző formula : nyuszi
Zajac a nyúl..
Ja znáju, tü znájes, on ona znájeT.. : te tudod..
Zajac a nyúl..
Ja znáju, tü znájes, on ona znájeT.. : te tudod..
Nem,zájeT,zájcsik.Szovjetül...
Úgy rémlik... (Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 19. szombat 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Úgy rémlik... (Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 19. szombat 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
ZájeC.. a nyúl..
Ponyimàjes Nyectyi-brat? (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 19. szombat 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 19. szombat 18:49
Ponyimàjes Nyectyi-brat? (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 19. szombat 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Én meg addig :já igrájú ná gármoske,mert gúszi-gúszi gágágá...szérüj Volk,pádgámoj,nye puszkáet názdámoj..nu pagágyi,nu zájet!

Én meg addig :já igrájú ná gármoske,mert gúszi-gúszi gágágá...szérüj Volk,pádgámoj,nye puszkáet názdámoj..nu pagágyi,nu zájet!

Jóvan,vigyázok a kecóra,de hozzál nekem is,megszomjazok ha kipicsázom a csáknoriszt,segge kint lesz a méhkasból,ha valaki hátulról ijesztgetné...
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 19. szombat 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 19. szombat 18:39

Pattanok seré'.. addig ijessz rá Csáknoriszra is.. előrű' - hátú'ró'.. aztán méhkasba vele.. is..
Ja znáju.. grammatyika nyet /fekt.. potomú sto ja málenkij durák..
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 19. szombat 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 19. szombat 18:30

Lottó 5-öst - is- remélek..
& -ha má'1X- /fekt orosz : Lúcsse uzsásztnyij konyec, csem uzsász bez koncá..!.. no Tü znájes, kak sto Tü gyélajes.. daragája majá virtyuálnüj podrúga..
Paká.. ja idú kupitty pívu.. ponyimájes?
& -ha má'1X- /fekt orosz : Lúcsse uzsásztnyij konyec, csem uzsász bez koncá..!.. no Tü znájes, kak sto Tü gyélajes.. daragája majá virtyuálnüj podrúga..
Paká.. ja idú kupitty pívu.. ponyimájes?
Pattanok seré'.. addig ijessz rá Csáknoriszra is.. előrű' - hátú'ró'.. aztán méhkasba vele.. is..
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 19. szombat 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 19. szombat 18:21

Jó ötlet,megdagad a feje,a csősznek is...
Minek lövöldöz össze-vissza....

Minek lövöldöz össze-vissza....