Lefűrészelték a "kereplőd" csövét?
JeXXXus... csóri Medve.. tekergesse meg a bangómargitnagynéNNNYe.. pl..
Sör ciXXXen.. a devla éltessen erőben-egészségben minket.. Téged még min. 159évig,de engem is legalább 152-ig..ha má'200..
Dobri vécser..
Zdrasztye.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 19. szombat 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 19. szombat 21:46
JeXXXus... csóri Medve.. tekergesse meg a bangómargitnagynéNNNYe.. pl..
Sör ciXXXen.. a devla éltessen erőben-egészségben minket.. Téged még min. 159évig,de engem is legalább 152-ig..ha má'200..
Dobri vécser..
Zdrasztye.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 19. szombat 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Csapatok egy hátast asszem én is, holnap sok a dolog..
Ha maradsz még figura,lesz sör hűtőben,holnap hozok még.
Amennyiben nem bírsz a csáknorisszal,van a pult alatt egy lefürészelt csövű kereplő,tekerd meg 2 balra,aztán jövök,hátrakötöm a sarkát
Jó éjt is
Ha maradsz még figura,lesz sör hűtőben,holnap hozok még.

Amennyiben nem bírsz a csáknorisszal,van a pult alatt egy lefürészelt csövű kereplő,tekerd meg 2 balra,aztán jövök,hátrakötöm a sarkát

Jó éjt is

Csórikám.. "sok a dolog" vásárnap? Mi1/2e?Talpvakargatás?
Nem irigyellek.. nekem annyi dó'gom lesz, h. hurkát kell falatoznom.. a déli kelést követően.. denevéreset.
Morbid cuCCC ez a hurka..csoze malacot legyilkoláXXXák, ledarálják a puhos testét, &viXXXatő'tik a saját beleibe.. pfff.. mi meg belakmározzuk.. hasonlóan a medvetalphoz..
(remélem a Te talpad nem tyúXemes.. & nem gombás..?.. mer' akkó' a kóborQtyák elé hajigálom..annak rendje,' s módja szerint.. )
Nem irigyellek.. nekem annyi dó'gom lesz, h. hurkát kell falatoznom.. a déli kelést követően.. denevéreset.
Morbid cuCCC ez a hurka..csoze malacot legyilkoláXXXák, ledarálják a puhos testét, &viXXXatő'tik a saját beleibe.. pfff.. mi meg belakmározzuk.. hasonlóan a medvetalphoz..
(remélem a Te talpad nem tyúXemes.. & nem gombás..?.. mer' akkó' a kóborQtyák elé hajigálom..annak rendje,' s módja szerint.. )
Fasza reggelt.
Csak kinyitottam,oszt lépek tovább
Sör,kávé,csoki a szokott helyen.
Csé

Csé

Legyen szép napod....kávéééééé hurrrááááá...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 20. vasárnap 07:45

Fasza reggelt.
Csé

Csé

Jó reggelt nappalisok...

Gyakorlok má" 1 kis önkritikát.. tehát : Töredelmesen bevallom, Xegény Medvét mindig csak bántom.. csúfságokat, piszokságokat irkálok Neki..
Engesztelésképp' adok Rà 1 szavazatot a" kit tartotok itt a legXeXibb csajnak" versenyen.. & akkor-remélem-szent a béke, + pííísz, meeeeeg minden..
XaXtok népek..
Engesztelésképp' adok Rà 1 szavazatot a" kit tartotok itt a legXeXibb csajnak" versenyen.. & akkor-remélem-szent a béke, + pííísz, meeeeeg minden..
XaXtok népek..
Sziasztok.
Figu,neked 5 sör után nem kellene már fórumoznod
A kávét ma vénásan kellene valahogy....

Te kis tündér madárkás-Nock..
Figu nem szok' 5 sört inni/nap.. csak elvétve(kániQla, munka)
1-2-t minden nap, mert szeretem az ízét.. a részeg állapotot viszont utálom.. a2kezem bőven elég MEKKKszámolni, egész eddigi életemben hányszor voltam ittas.. de akkor se volt filmszakadàs..
Bizonyám.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 20. vasárnap 12:14
Figu nem szok' 5 sört inni/nap.. csak elvétve(kániQla, munka)
1-2-t minden nap, mert szeretem az ízét.. a részeg állapotot viszont utálom.. a2kezem bőven elég MEKKKszámolni, egész eddigi életemben hányszor voltam ittas.. de akkor se volt filmszakadàs..
Bizonyám.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4003272)

Sziasztok.

Most akkor visszasértegettelek,egy alaptalan feltételezéssel,így eg az ál.
Szaggatnám a filmed sose volna vége
Csak ma asszem túl nyomi vagyok ilyen kijelentésekhez...

maci csaj? ehhh.... gyagya vagy ...
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 20. vasárnap 11:54

Gyakorlok má" 1 kis önkritikát.. tehát : Töredelmesen bevallom, Xegény Medvét mindig csak bántom.. csúfságokat, piszokságokat irkálok Neki..
XaXtok népek..
XaXtok népek..
Àll-OK Elébe(d.. akár.. 1 szavadba kerül..) Szaggass..!..
Így korrekt.. oda-viXXXa.. "db. számot illetően" is.. ez alapJA a jó mentális&fizikai egészségnek is..
Nagy profeXXXor vagyok nyomiság gyogyóításban.. is..
Lépek falatozni.. rokonozni.. pause..
Tschókolózlak.. távölelés.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 20. vasárnap 12:32
Így korrekt.. oda-viXXXa.. "db. számot illetően" is.. ez alapJA a jó mentális&fizikai egészségnek is..
Nagy profeXXXor vagyok nyomiság gyogyóításban.. is..
Lépek falatozni.. rokonozni.. pause..
Tschókolózlak.. távölelés.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4003272)

Most akkor visszasértegettelek,egy alaptalan feltételezéssel,így eg az ál.
Csak ma asszem túl nyomi vagyok ilyen kijelentésekhez...

Szegény kis én.. Tanga is az életemre tör.. az a baj, h. csak itt..
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Hálás vagyok
Én is adtam magamra
Béke jeléül,tedd fel valamelyik gay videodat,adok egy szavazatot én is
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 20. vasárnap 11:54

Béke jeléül,tedd fel valamelyik gay videodat,adok egy szavazatot én is

XaXtok népek..
XaXtok népek..
Pussz csajok

pussz... mackó
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)

..dehogy török.... és ezen ne bánkódj
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 20. vasárnap 12:54

Szegény kis én.. Tanga is az életemre tör.. az a baj, h. csak itt..
Sziasztok,szép napot!! Figura,Te a Fülig Szultán vagy,vagy a Török James?( amúgy szellemes!) De a Mackó se most mászott ki a málnásból!!!
.... és Te vagy a harmadik...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 20. vasárnap 13:27

Törölt felhasználó (3901512)

Sziasztok,szép napot!! Figura,Te a Fülig Szultán vagy,vagy a Török James?( amúgy szellemes!) De a Mackó se most mászott ki a málnásból!!!
Szevasz kutyu
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 20. vasárnap 13:27
Törölt felhasználó (3901512)