én??????
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem török? Kúrd?
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem til-csaja szabályzat/adminOK? 2X is saját magadra?
Csak az a vidim van, amit pár éve suttyomban sikerült lencsevégre kapnom a veszprémi 6árban, a Qkoricafő'd melletti lessátorból(eredeti cél csípőről felszálló madárkák megfigyelése volt..) zoom-os cuccal..
Az erdőszélen 2 nagy-benga kanmedve épp'.. khm.. "birkóztak".. csak az volt a furcsa, h. mind2 azt brummogta, h. : "Ahh-ahh, még-még..! nehogy abbahagyd..!.. vazzz!"
Megj1zem.. az 1iknek copfja is volt.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 20. vasárnap 13:05
Csak az a vidim van, amit pár éve suttyomban sikerült lencsevégre kapnom a veszprémi 6árban, a Qkoricafő'd melletti lessátorból(eredeti cél csípőről felszálló madárkák megfigyelése volt..) zoom-os cuccal..
Az erdőszélen 2 nagy-benga kanmedve épp'.. khm.. "birkóztak".. csak az volt a furcsa, h. mind2 azt brummogta, h. : "Ahh-ahh, még-még..! nehogy abbahagyd..!.. vazzz!"
Megj1zem.. az 1iknek copfja is volt.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Hálás vagyok
Én is adtam magamra
Béke jeléül,tedd fel valamelyik gay videodat,adok egy szavazatot én is

Kellemes szunyókálást
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Mit csinálsz ilyen csendben?fogadjunk hogy rosszalkodtál!

de lépek szunyókálni

vagyok
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Mennyire el tudom találni hogy mikor nincs senki..

Vissza pussz..akkor már
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Szevasz kutyu
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 20. vasárnap 13:27
Törölt felhasználó (3901512)

Sziasztok,szép napot!! Figura,Te a Fülig Szultán vagy,vagy a Török James?( amúgy szellemes!) De a Mackó se most mászott ki a málnásból!!!
.... és Te vagy a harmadik...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 20. vasárnap 13:27

Törölt felhasználó (3901512)

Sziasztok,szép napot!! Figura,Te a Fülig Szultán vagy,vagy a Török James?( amúgy szellemes!) De a Mackó se most mászott ki a málnásból!!!
..dehogy török.... és ezen ne bánkódj
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 20. vasárnap 12:54

Szegény kis én.. Tanga is az életemre tör.. az a baj, h. csak itt..
pussz... mackó
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Pussz csajok

Hálás vagyok
Én is adtam magamra
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 20. vasárnap 11:54

Gyakorlok má" 1 kis önkritikát.. tehát : Töredelmesen bevallom, Xegény Medvét mindig csak bántom.. csúfságokat, piszokságokat irkálok Neki..
Engesztelésképp' adok Rà 1 szavazatot a" kit tartotok itt a legXeXibb csajnak" versenyen.. & akkor-remélem-szent a béke, + pííísz, meeeeeg minden..
XaXtok népek..
Engesztelésképp' adok Rà 1 szavazatot a" kit tartotok itt a legXeXibb csajnak" versenyen.. & akkor-remélem-szent a béke, + pííísz, meeeeeg minden..
XaXtok népek..
Szegény kis én.. Tanga is az életemre tör.. az a baj, h. csak itt..
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Àll-OK Elébe(d.. akár.. 1 szavadba kerül..) Szaggass..!..
Így korrekt.. oda-viXXXa.. "db. számot illetően" is.. ez alapJA a jó mentális&fizikai egészségnek is..
Nagy profeXXXor vagyok nyomiság gyogyóításban.. is..
Lépek falatozni.. rokonozni.. pause..
Tschókolózlak.. távölelés.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 20. vasárnap 12:32
Így korrekt.. oda-viXXXa.. "db. számot illetően" is.. ez alapJA a jó mentális&fizikai egészségnek is..
Nagy profeXXXor vagyok nyomiság gyogyóításban.. is..
Lépek falatozni.. rokonozni.. pause..
Tschókolózlak.. távölelés.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4003272)

Most akkor visszasértegettelek,egy alaptalan feltételezéssel,így eg az ál.
Szaggatnám a filmed sose volna vége
Csak ma asszem túl nyomi vagyok ilyen kijelentésekhez...
Szaggatnám a filmed sose volna vége

maci csaj? ehhh.... gyagya vagy ...
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 20. vasárnap 11:54

Gyakorlok má" 1 kis önkritikát.. tehát : Töredelmesen bevallom, Xegény Medvét mindig csak bántom.. csúfságokat, piszokságokat irkálok Neki..
XaXtok népek..
XaXtok népek..