Szia Crazy! Plíz maradj hetero medve! Inkább hódítsd el az orrom elöl a legklasszabb Nokit!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 22. kedd 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Szász kutyu
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 22. kedd 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 22. kedd 21:21
Törölt felhasználó (3901512)

Sziasztok, szép estét,jó éjszakát! Noki,kiváncsivá tettél evvel a Bo Sinn gyerekkel! Nem pont egy olyan videót dobott ki,ahol lepippant egy travit?? Ne már!!!
Maradi vagyok! A női bisexet elfogadom,a férfit nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 22. kedd 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 22. kedd 21:23
Törölt felhasználó (4003272)

Szia kutyi
Deee....de már
biszex a pasi.

Értem
Jó az ízlésed
Ez is bejön nekem is
Nekem is szélsőséges.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 22. kedd 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 22. kedd 21:19

Jó az ízlésed

Ez is bejön nekem is

Törölt felhasználó (4003272)

Igen igen
Csajban? Hm. Tetszenek a nőiesen teltek,a hosszú haj,fazonos punci,formás cicik. Az én korosztályomban persze
Legyen jó fej,és nőies. A fiús csajok neeeeem...
Szóval ilyen apróságok

Csajban? Hm. Tetszenek a nőiesen teltek,a hosszú haj,fazonos punci,formás cicik. Az én korosztályomban persze

Szia kutyi
Deee....de már
biszex a pasi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 22. kedd 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 22. kedd 21:21

Törölt felhasználó (3901512)

Sziasztok, szép estét,jó éjszakát! Noki,kiváncsivá tettél evvel a Bo Sinn gyerekkel! Nem pont egy olyan videót dobott ki,ahol lepippant egy travit?? Ne már!!!
Igen igen
Legyen jó fej,és nőies. A fiús csajok neeeeem...
Szóval ilyen apróságok

Szia tangás
Jó éjt!
(Azt hittem eltűntél..) (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 22. kedd 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó éjt!

(Azt hittem eltűntél..) (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 22. kedd 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
jó éjt
Nem,medvében...
Hát persze hogy abban,de csajban is érdekelne...
Megnéztem őket,valóban szélsőséges

Hát persze hogy abban,de csajban is érdekelne...

Megnéztem őket,valóban szélsőséges

Mármint férfiban?
Adam Levine pl pont az ideálom
De Bo Sinn is,szóval elég szélsőséges

Nem is mondtam
Hanem milyen az eseted? Azt már tudom milyen nem

Hanem milyen az eseted? Azt már tudom milyen nem

Bill Gates? Nem vagy az esetem,bocs

Jah..úgy én is Bill Gates vagyok...
Na jó,repülj ide oszt elhiszem

Na jó,repülj ide oszt elhiszem

Háhh...elég ha mondom