Kellemes fagyást,öltözz melegen

A könyörgő női szemeknek nem tudok ellenállni! A lánykutyám fixíroz,hogy vigyem sétálni őket! Jók legyetek,megyek megfagyni!
Noki,nálatok megmaradt a hó? Nálunk szinte teljesen elolvadt. Akkor minek esett? Most már szólni fogok Tangásnak,hogy fejezze abba!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 23. szerda 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 23. szerda 19:04

Törölt felhasználó (4003272)

Őket biztosan a gólya hozta

Szeva Crazy! Valami olyan lehetett. Akkoriban már nem volt divat a nagy család,de hát kivétel mindíg akad!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 23. szerda 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 23. szerda 18:49

13 gyerek basz...jah hétfőn nem volt adás a tv-ben akkor ..
Vagy Tv sem?

Őket biztosan a gólya hozta

13 gyerek basz...jah hétfőn nem volt adás a tv-ben akkor ..
Vagy Tv sem?

Vidámabb emlék jön! Tinédzser koromban volt egy család tizenhárom gyerekkel. A lányok mind szőkék,nagycicisek,a fiúk vörösek,vékony,magasak. Minden gyerek enyhén kancsal volt,akár az apukájuk. Kivéve két fiút,akik senkire se hasonlítottak!

Jól érzed,szomorú is volt. Öt gyerek,három apától! Ez a lüke kollégám is teherbeejtette a csajt,lett közös gyerekük,de a haz gyerekből kettőt- hármat mindíg elvett a gyámhatóság!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 23. szerda 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 23. szerda 17:49

Aranyos lehetett,bár az szomi kicsit,hogy a gyerek ezt feleli egy ilyen kérdésre

Naaa!
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 23. szerda 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Aranyos lehetett,bár az szomi kicsit,hogy a gyerek ezt feleli egy ilyen kérdésre

Sosem tudni
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 23. szerda 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 23. szerda 17:05

Törölt felhasználó (3901512)

Szia Noki! Képzeld mikor összeköltöztettem őket! A csaj egyik kislánya őrizte a teherautót. Odajön egy másik gyerek,megkérdezi rám mutatva: - ez a bácsi az apukád! - Igen!- vágta rá a kislàny. Majdnem lenyeltem a cigimet!!

Mindenki pihenje ki a nap fáradalmait! Kivéve Mackót,ő okosodjon !!!
Szia Noki! Képzeld mikor összeköltöztettem őket! A csaj egyik kislánya őrizte a teherautót. Odajön egy másik gyerek,megkérdezi rám mutatva: - ez a bácsi az apukád! - Igen!- vágta rá a kislàny. Majdnem lenyeltem a cigimet!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 23. szerda 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 23. szerda 15:15

Szia kutyu,szép történet

Ehh..én meg okosodni még ma. :(
Jó pihit
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 23. szerda 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 23. szerda 15:26
Jó pihit

Oké
Én meg elmegyek haza. Elég volt ebből a napból. Is.

Oké
Én meg elmegyek haza. Elég volt ebből a napból. Is.

Na majd megolvasom...
Közben olvasgattam itt...ez a Gennyzsákszem nem semmi fazon lehetett
Kár,hogy már nem aktívkodik

Szia kutyu,szép történet

El is hiszem kutyu hogy boldog

Na annyira nem merültem bele,akkora gáz nincs
Gondolom kredites,izgi résznél pont lehet még vásárolni..
Nekem csak akkor fizetnének ha én csinálnám,hogy hagyjam abba..

Gondolom kredites,izgi résznél pont lehet még vásárolni..

Nekem csak akkor fizetnének ha én csinálnám,hogy hagyjam abba..