En leirom egyszerubben, mert nem tudok felemelkedni az olvasottsag eme szintjere.
A bejegyzesedben a magukra helyett magunkra szot irtal veletlen ( szerinte nem veletlen, hanem Freud-i).
Ennyi. Ma is okulhattunk kicsit. Mar nem eltem hiaba ma sem.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 29. kedd 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 29. kedd 21:21
A bejegyzesedben a magukra helyett magunkra szot irtal veletlen ( szerinte nem veletlen, hanem Freud-i).
Ennyi. Ma is okulhattunk kicsit. Mar nem eltem hiaba ma sem.

Nekem ehhez későn van..érthetően?
Mondjuk reggel sem fog jobban menni még..
Kicsit várok...Freud ..őt vágom..

Nincs is baj az eszkoztar megjelenitessel, de az csak egy resze az egesz kepnek. Ha mar beszelunk, emailt valtunk es kepet kerek, akkor mar az embert szeretnem latni a kepen arcostol, alkattal es igazabol ruhaban. Ez szamomra eleg egyertelmu.
Tudom milyen oldalon vagyok, hisz en is mutatok egy s mast magambol. De idovel a genitaliak kepei nem elegendoek mar. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 29. kedd 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 29. kedd 17:03
Tudom milyen oldalon vagyok, hisz en is mutatok egy s mast magambol. De idovel a genitaliak kepei nem elegendoek mar. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 29. kedd 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4003272)

Azért,mert komolyan azt hiszik,hogy a farkukra vagy kíváncsi leginkább. Hiszen ez egy szexpartner kereső oldal. Mi a bánatos lófaszra volnál másra kíváncsi mint a farkukra... A nő persze legyen szexi,okos,jó humorú,laza és egyebek. Te pedig nézegesd a farkát oszt ugorj ki a bugyidból

Jobban szeretem az egyenesen közölt mondanivalót...hülyülésben mehet a burkolt
Ha mondani akarsz valamit,tedd úgy
Hülyülni? Hajrá
Jó éjt

Ha mondani akarsz valamit,tedd úgy

Jó éjt

Akkor holnap nekifutunk ismét..
Úgy l1en.. jó éjt nekünk.. is..
(17:36)
Freudot 1 kortársának kellett volna "vágni" anno.. a szó-nemcsak-átvitt értelmében.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 29. kedd 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 29. kedd 21:21
Úgy l1en.. jó éjt nekünk.. is..
(17:36)
Freudot 1 kortársának kellett volna "vágni" anno.. a szó-nemcsak-átvitt értelmében.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 29. kedd 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Kicsit várok...Freud ..őt vágom.. (Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 29. kedd 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 29. kedd 21:18

Kicsit várok...Freud ..őt vágom.. (Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 29. kedd 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)

A Nagyhanta Te-Te-jéén küzd/rugdosódik brumiszőrből nemezelt lasztival,oda-vissza.. kóbor kaptárfosztogató-léptolvajOkkal... nem amatőr szinten.. de lazán.
A 17:59-es C.B.-s kérdés Neked lett címezve.. (magukról-maguNkról.. nem mind1..)
A 17:59-es C.B.-s kérdés Neked lett címezve.. (magukról-maguNkról.. nem mind1..)
A Nagyhanta Te-Te-jéén küzd/rugdosódik brumiszőrből nemezelt lasztival,oda-vissza.. kóbor kaptárfosztogató-léptolvajOkkal... nem amatőr szinten.. de lazán.
A 17:59-es C.B.-s kérdés Neked lett címezve.. (magukról-maguNkról.. nem mind1..) (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 29. kedd 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
A 17:59-es C.B.-s kérdés Neked lett címezve.. (magukról-maguNkról.. nem mind1..) (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 29. kedd 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó éjt (hm. Magamnak...
)

Vagy mégsem.....
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 29. kedd 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak nem küzdősport is? Amatőrben..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 29. kedd 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 29. kedd 19:09

Áh,ennyire nem megy...csak amatőr szinten rugdosódunk.
Végre egy kis élet...

"A" kabin oldalát.?.. ha(-ha-ha) hideg a.. zuhany? Nem t'án?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 29. kedd 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 29. kedd 19:09

Tobi mawashi geri-vel nokedlit szaggatni.. pl.. tudom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 29. kedd 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 29. kedd 18:44

Helyből....lábbal....sok mindent lehet így. Olyan dolgokat,hogy pff

Helyből....lábbal....sok mindent lehet így. Olyan dolgokat,hogy pff

Helyből.. páros lábbal..
C.B..mégis mozog a Freud..?..
(Sútka) (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 29. kedd 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)

C.B..mégis mozog a Freud..?..

(Sútka) (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 29. kedd 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Azért,mert komolyan azt hiszik,hogy a farkukra vagy kíváncsi leginkább. Hiszen ez egy szexpartner kereső oldal. Mi a bánatos lófaszra volnál másra kíváncsi mint a farkukra... A nő persze legyen szexi,okos,jó humorú,laza és egyebek. Te pedig nézegesd a farkát oszt ugorj ki a bugyidból

Szia
Szerintem is hasonlót érezhetnek,más "pozitív" tulajdonságot nem tudnak említeni magunkról.Szerintem nem túl agyas egyének gondolkodnak így...az meg sok lehet..
Mondjuk én sem a selymesre lennék kíváncsi első körben... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 29. kedd 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem is hasonlót érezhetnek,más "pozitív" tulajdonságot nem tudnak említeni magunkról.Szerintem nem túl agyas egyének gondolkodnak így...az meg sok lehet..

Mondjuk én sem a selymesre lennék kíváncsi első körben... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 29. kedd 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 29. kedd 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 29. kedd 15:36

Törölt felhasználó (869472)

Miert van az, ha fotot kerek emailben a masik emberrol, akkor az esetek 70%-ban farokkepet kuldenek?

...

Miert van az, ha fotot kerek emailben a masik emberrol, akkor az esetek 70%-ban farokkepet kuldenek?