Vagy szívárványos akár...
L1en rózsaszín.. ha-ezek szerint-magadra vetted.. holott-nyilvánvalóan-itt a tárgyról volt szó.. & nem személyről..
(Nem gurult el.. mer' 1/2marékkal fogyasztottam csak.. azt is gyerkőckoromban.. azóta finomított kristálycukrot se'.. mer'hogy méreg az is..) (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 02. szombat 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
(Nem gurult el.. mer' 1/2marékkal fogyasztottam csak.. azt is gyerkőckoromban.. azóta finomított kristálycukrot se'.. mer'hogy méreg az is..) (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 02. szombat 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Nincs köze hozzád ...
Egy bizonyos típust ...-nak tart...asszem...
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 02. szombat 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy bizonyos típust ...-nak tart...asszem...

Friss,most érkezett.."Nem látták meg a medvék az árnyékukat, hamarosan beköszönt a tavasz.."Első kézből,csak nektek, hamarosan a sajtóban is..
Ez is megcsináltam...nm...

Ez is megcsináltam...nm...

miiii bajjjoddd???
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 02. 02. szombat 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 02. szombat 11:59

Sz.v.sz. jókora részük olyan szinten /verz-aberrállt pithecantrophus erectus, h. nem lepődnék meg, ha kiderülne, h. piros tangába bugyolálják a kókadtat a Boss/Armani/Burberry/R. Lauren alatt..
Sz.v.sz. jókora részük olyan szinten /verz-aberrállt pithecantrophus erectus, h. nem lepődnék meg, ha kiderülne, h. piros tangába bugyolálják a kókadtat a Boss/Armani/Burberry/R. Lauren alatt..
A madZZZZZZZZagon rángatott takonygerincű, prosti-ripacsok buksijának a "LE-simizésére" béreltem fel a-z elvileg-mindenevő brummogót..tudod..akik S.I. mester neogótiQs csodájában fejik a kiapad6atlan tőgyet..
Aki Ti Lop... olvad csak viXXafelé..!..
Nos? Potty? (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 02. szombat 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Aki Ti Lop... olvad csak viXXafelé..!..
Nos? Potty? (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 02. szombat 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Mit bizniszeltek? nem értem :-(
Megfejelem.. kapsz 20hektót..mind1ik pojácát 100&1/2 lityivel öblítheted le.. és engem az se' érdekel, ha "csak" a fejüket téped le..ha 1/2sz,h.megfeXi a gyomrod..?.. lényeg a kaQkk..
Korrekt gyerek vagyok.. nem viccelek.. a közbizalmon alapuló csereeszközzel pláne nem.
Kalandra fel! Hajrá! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 02. szombat 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 02. szombat 09:55
Korrekt gyerek vagyok.. nem viccelek.. a közbizalmon alapuló csereeszközzel pláne nem.
Kalandra fel! Hajrá! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 02. szombat 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyeztessük óráinkat....akció indul..
Legyen
De aztán ne maradjon el a serital...

Legyen

Egyeztessük óráinkat....akció indul..
Legyen
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 02. 02. szombat 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 02. szombat 09:51

Legyen

Figyu.. Gyere.. bó'toljunk.. Kapsz tőlem 10hektó seritalt, ha a Duna-parti bábszínházból felfalod az öXXes kollégádat.. szépen 1esével...hümmmm? (az 1 jellemes-gerinces Á.J.monogramú már lemondott.. tehát az öXXXest!!!)
Meg1eztünk?
Meg1eztünk?
Figyu.. Gyere.. bó'toljunk.. Kapsz tőlem 10hektó seritalt, ha a Duna-parti bábszínházból felfalod az öXXes kollégádat.. szépen 1esével...hümmmm? (az 1 jellemes-gerinces Á.J.monogramú már lemondott.. tehát az öXXXest!!!)
Meg1eztünk? (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 02. szombat 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 02. szombat 09:35
Meg1eztünk? (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 02. szombat 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Viszont minden szavam igaz..
Jó meló meló ez..fel sem tűnik senkinek ha megeszek egy-két munkatársat..
Fel a fejjel,hamar itt lesz a tavasz

Viszont minden szavam igaz..

Jaaa.. hát így könnyű.. a zéró rezsis, közpénzből bérelt, kandallós-medencés-luXusbarlangból.. a fene az irhád..
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 02. szombat 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 02. szombat 09:27

Hát jó..itt a válasz...:ha vége a télnek..majd tavasszal..
Szintén kellemes hétvégét mindenkinek

Hát jó..itt a válasz...:ha vége a télnek..majd tavasszal..

Brummm..
"nem nyilatkozom.. tanulmányozom az előrejelzést".. ehhh...túlontúl diplomatiQs vagy hallod.. mi vagy Te? PolitiQs-medve? Öltöny is jáCCCik..nyakkendővel?.. meg szolgálati ÓtÓ ingyé'tankolàssal? (+fillérekért csemegézés a Gundel-menzán?)
Teringettét.. ösztönből-zsigerből vágd a tutit! Mi-kor-lesz-má' - ta-vasz? a 3,14tschába!!
F@Xa 7végét mindenkinek... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 02. szombat 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 02. szombat 07:12
"nem nyilatkozom.. tanulmányozom az előrejelzést".. ehhh...túlontúl diplomatiQs vagy hallod.. mi vagy Te? PolitiQs-medve? Öltöny is jáCCCik..nyakkendővel?.. meg szolgálati ÓtÓ ingyé'tankolàssal? (+fillérekért csemegézés a Gundel-menzán?)
Teringettét.. ösztönből-zsigerből vágd a tutit! Mi-kor-lesz-má' - ta-vasz? a 3,14tschába!!
F@Xa 7végét mindenkinek... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 02. szombat 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia,szép reggelt
Még nem nyilatkozom...tanulmányozom az előrejelzést...de nem úgy néz ki mintha lenne majd árnyék,ennyit elárulhatok..valszeg hamar lesz tavasz..

Még nem nyilatkozom...tanulmányozom az előrejelzést...de nem úgy néz ki mintha lenne majd árnyék,ennyit elárulhatok..valszeg hamar lesz tavasz..

Elárulom nektek, biztos sejtettétek mindig is...nem csak a szupermedve,de a Batman is én vagyok...

Elárulom nektek, biztos sejtettétek mindig is...nem csak a szupermedve,de a Batman is én vagyok...

Szia,szép reggelt
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 02. szombat 06:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 02. szombat 06:22

Figyi mackó.....02.02. van... mi van az árnyékoddal? Baj lehet mert elmaradt az ébresztő. :-(
Mindenkinek csodás reggelt, szép napot.....
Legyetek vidámak!

Legyetek vidámak!