Aha...a farost se' rossz, de azt lakkozni/festeni kell.. anélkül megeszi a langy tavaszi eső.. de Te tudod.. farostlemezből is lehet a kert végébe csillagvizsgálót ácsolni, csak kevésbé tartós.. rövidebb ideig lehet benne "vendégeskedni".
Hmmm.. mindig tanul az ember.. assz'ittem a medvék szimplán a málnabokor tövébe khmm... izé.. rejtik/ássák(?) a territoriális jelzéseiket..
Más aBili kell..
Hmmm.. mindig tanul az ember.. assz'ittem a medvék szimplán a málnabokor tövébe khmm... izé.. rejtik/ássák(?) a territoriális jelzéseiket..
Más aBili kell..
Ehh.. alibinek szántam...szerinted a lábnyom véletlen?....Nem amatőr medve...
Felcsíptem egy bögyös-farost innen,oszt ott vendégeskedtem...
Más alibi kell...
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 02. 02. szombat 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 02. szombat 16:08
Felcsíptem egy bögyös-farost innen,oszt ott vendégeskedtem...
Más alibi kell...

Újra felbukkant egy medve Magyarországon
A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szalonnán láttak egy kifejlett példányt.
A medve nyomait a hóban is megtalálták. Az Aggteleki Nemzeti Park szerint a park közelében bukkant fel az állat január 31-én éjjel.
Hahó! Nem jófelé kó'bászolsz.. nem ebben 1eztünk meg!
Neked valahol a Néprajzi Múzeum környékén ké'ne cserkészned..
Így szomjan maraCC..
A medve nyomait a hóban is megtalálták. Az Aggteleki Nemzeti Park szerint a park közelében bukkant fel az állat január 31-én éjjel.
Így szomjan maraCC..
Újra felbukkant egy medve Magyarországon
Így szomjan maraCC.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 02. szombat 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 02. szombat 09:55
Így szomjan maraCC.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 02. szombat 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyeztessük óráinkat....akció indul..
Legyen
De aztán ne maradjon el a serital...

Legyen

HanGyagyák.. de jobb ez így.. a lelkiismeretnek nevezett-számukra ismeretlen-fogalom többet ér.. nekem legalábbis..
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 02. szombat 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Van köztük olyan is.. első kézből tudom.. csak elvesznek minden1/2e szépség"kirÁÀJJJnőket".. h. l1en álca/fedősztori.. mint pl. a maszopos kopirnyó agyagedény..
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 02. szombat 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Vagy szívárványos akár...
L1en rózsaszín.. ha-ezek szerint-magadra vetted.. holott-nyilvánvalóan-itt a tárgyról volt szó.. & nem személyről..
(Nem gurult el.. mer' 1/2marékkal fogyasztottam csak.. azt is gyerkőckoromban.. azóta finomított kristálycukrot se'.. mer'hogy méreg az is..) (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 02. szombat 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
(Nem gurult el.. mer' 1/2marékkal fogyasztottam csak.. azt is gyerkőckoromban.. azóta finomított kristálycukrot se'.. mer'hogy méreg az is..) (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 02. szombat 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Nincs köze hozzád ...
Egy bizonyos típust ...-nak tart...asszem...
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 02. szombat 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy bizonyos típust ...-nak tart...asszem...

Friss,most érkezett.."Nem látták meg a medvék az árnyékukat, hamarosan beköszönt a tavasz.."Első kézből,csak nektek, hamarosan a sajtóban is..
Ez is megcsináltam...nm...

Ez is megcsináltam...nm...

miiii bajjjoddd???
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 02. 02. szombat 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 02. szombat 11:59

Sz.v.sz. jókora részük olyan szinten /verz-aberrállt pithecantrophus erectus, h. nem lepődnék meg, ha kiderülne, h. piros tangába bugyolálják a kókadtat a Boss/Armani/Burberry/R. Lauren alatt..
Sz.v.sz. jókora részük olyan szinten /verz-aberrállt pithecantrophus erectus, h. nem lepődnék meg, ha kiderülne, h. piros tangába bugyolálják a kókadtat a Boss/Armani/Burberry/R. Lauren alatt..
A madZZZZZZZZagon rángatott takonygerincű, prosti-ripacsok buksijának a "LE-simizésére" béreltem fel a-z elvileg-mindenevő brummogót..tudod..akik S.I. mester neogótiQs csodájában fejik a kiapad6atlan tőgyet..
Aki Ti Lop... olvad csak viXXafelé..!..
Nos? Potty? (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 02. szombat 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Aki Ti Lop... olvad csak viXXafelé..!..
Nos? Potty? (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 02. szombat 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Mit bizniszeltek? nem értem :-(
Megfejelem.. kapsz 20hektót..mind1ik pojácát 100&1/2 lityivel öblítheted le.. és engem az se' érdekel, ha "csak" a fejüket téped le..ha 1/2sz,h.megfeXi a gyomrod..?.. lényeg a kaQkk..
Korrekt gyerek vagyok.. nem viccelek.. a közbizalmon alapuló csereeszközzel pláne nem.
Kalandra fel! Hajrá! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 02. szombat 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 02. szombat 09:55
Korrekt gyerek vagyok.. nem viccelek.. a közbizalmon alapuló csereeszközzel pláne nem.
Kalandra fel! Hajrá! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 02. szombat 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Legyen

Legyen

Legyen
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 02. 02. szombat 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 02. szombat 09:51

Legyen

Figyu.. Gyere.. bó'toljunk.. Kapsz tőlem 10hektó seritalt, ha a Duna-parti bábszínházból felfalod az öXXes kollégádat.. szépen 1esével...hümmmm? (az 1 jellemes-gerinces Á.J.monogramú már lemondott.. tehát az öXXXest!!!)
Meg1eztünk?
Meg1eztünk?
Figyu.. Gyere.. bó'toljunk.. Kapsz tőlem 10hektó seritalt, ha a Duna-parti bábszínházból felfalod az öXXes kollégádat.. szépen 1esével...hümmmm? (az 1 jellemes-gerinces Á.J.monogramú már lemondott.. tehát az öXXXest!!!)
Meg1eztünk? (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 02. szombat 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 02. szombat 09:35
Meg1eztünk? (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 02. szombat 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Viszont minden szavam igaz..
Jó meló meló ez..fel sem tűnik senkinek ha megeszek egy-két munkatársat..
Fel a fejjel,hamar itt lesz a tavasz

Viszont minden szavam igaz..

Jaaa.. hát így könnyű.. a zéró rezsis, közpénzből bérelt, kandallós-medencés-luXusbarlangból.. a fene az irhád..
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 02. szombat 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 02. szombat 09:27

Hát jó..itt a válasz...:ha vége a télnek..majd tavasszal..
Szintén kellemes hétvégét mindenkinek

Szintén kellemes hétvégét mindenkinek