Fontos dolgok ezek...és ha szembe jön egy ilyen?Fel kell ismernünk..nehogy....
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 02. szombat 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)

fiúk..fiúk....

No és te honnan tudod hogy nincs nyele?Meg a tápcsatorna nyílás nyeli...mesélték neked is?

Mézecskét..?.. jobb, mintha a trippert hoznák..
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 02. szombat 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 02. szombat 19:10

Na jó eccer ...mesélte egy barátom barátjának a szomszédja,hogy látott ilyen..aztán ennyi..
Persze hogy van ablak,hogy kimenjen a medveszag..meg onnan kémlelem a bögyös simabőrűeket,oszt beinvitálom egy "medve ölelésre"..na,azok nem nyikorognak!
Meg utána szorgalmasan hozzák a mézet...
Persze hogy van ablak,hogy kimenjen a medveszag..meg onnan kémlelem a bögyös simabőrűeket,oszt beinvitálom egy "medve ölelésre"..na,azok nem nyikorognak!

Na jó eccer ...mesélte egy barátom barátjának a szomszédja,hogy látott ilyen..aztán ennyi..

Gyanús vagy Te nekem "kismadár".. fütyülj csak 1et!
Nagyon kened-vágod ezt a - valóban- kényes Fel!Fúúújós témát..
Nocsak.. ablak is van a barlangon..
Nagyon kened-vágod ezt a - valóban- kényes Fel!Fúúújós témát..
Nocsak.. ablak is van a barlangon..
Mekegős laktatóbb mint a brekegős..
Fejfújós béby? Lássuk csak..ha tolom,nyikorog,vadulok,akkor kirepül az ablakon..nem tudja befogni a száját..viszont cserébe hajlékony,vizes lábbal seggbe rúgom jobban csattan...de nem,inkább maradok az élőnél,az legalább mocorog..nem baj ha nincs nyele,teszek bele..
Maradjunk a skalp+fülnél..a többi kényes téma itt...
Fejfújós béby? Lássuk csak..ha tolom,nyikorog,vadulok,akkor kirepül az ablakon..nem tudja befogni a száját..viszont cserébe hajlékony,vizes lábbal seggbe rúgom jobban csattan...de nem,inkább maradok az élőnél,az legalább mocorog..nem baj ha nincs nyele,teszek bele..

Maradjunk a skalp+fülnél..a többi kényes téma itt...
Skalpot&fület.. így 1ütt..a névre szóló mentelmi jogot igazoló passzussal 1etemben..
FelFÚÚÚJ6ós hancúr-béby..?.. a csizsma anyagából?
Annak nincs nyele a fején.. viszont van tápcsatorna bemeneti nyílás..!.. & nyeli is tövig.. mint vizi szárnyas a Nockedle-t.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 02. szombat 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 02. szombat 18:06
Annak nincs nyele a fején.. viszont van tápcsatorna bemeneti nyílás..!.. & nyeli is tövig.. mint vizi szárnyas a Nockedle-t.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 02. szombat 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Persze..megyek..oszt mit hozzak ? Skalpot vagy fület?
Nem írtál gumicsizmáról...tehát a kecske vacsora...
Hiába van a fején nyele,hancúrra nem élek vele..
Olyanra esetleg comcédasszon? Vagy valami..kemény meló ám ez...lazítani is kell...

Olyanra esetleg comcédasszon? Vagy valami..kemény meló ám ez...lazítani is kell...
Gyanítom a mekegőst szivesebben lakmározod, mint a brekegőst..?..
Persze..megyek..oszt mit hozzak ? Skalpot vagy fület?
Hiába van a fején nyele,hancúrra nem élek vele..

Nem kecskebékát, hanem a RendEset.. a mekegőst..
Az a bajság pont, h. "A más"ok szoktak.. & igen.. pont oda.. ahonnan esznek..több,mint 500éve legalább.. Igazságos Mátyásunk óta.
Igen.. a "simogatásra" érettek.. úgyhogy : karmokat fenni, uzsgyi vadászni..!..
Az első ládányi "jutalom" már be van hűtve.. kapsz még mellé 1/2kecskét is.. hogy motiváltabb l1él..
Igen.. a "simogatásra" érettek.. úgyhogy : karmokat fenni, uzsgyi vadászni..!..
Az első ládányi "jutalom" már be van hűtve.. kapsz még mellé 1/2kecskét is.. hogy motiváltabb l1él..
Málnabokor tövébe sosem...más sem szokott az asztalra......
Haladunk a korral..kell a csillagvizsgáló..ha elkap a szapora,nem vagyok már olyan szapora..

Haladunk a korral..kell a csillagvizsgáló..ha elkap a szapora,nem vagyok már olyan szapora..
Aha...a farost se' rossz, de azt lakkozni/festeni kell.. anélkül megeszi a langy tavaszi eső.. de Te tudod.. farostlemezből is lehet a kert végébe csillagvizsgálót ácsolni, csak kevésbé tartós.. rövidebb ideig lehet benne "vendégeskedni".
Hmmm.. mindig tanul az ember.. assz'ittem a medvék szimplán a málnabokor tövébe khmm... izé.. rejtik/ássák(?) a territoriális jelzéseiket..
Más aBili kell..
Hmmm.. mindig tanul az ember.. assz'ittem a medvék szimplán a málnabokor tövébe khmm... izé.. rejtik/ássák(?) a territoriális jelzéseiket..
Más aBili kell..
Ehh.. alibinek szántam...szerinted a lábnyom véletlen?....Nem amatőr medve...
Felcsíptem egy bögyös-farost innen,oszt ott vendégeskedtem...
Más alibi kell...
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 02. 02. szombat 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 02. szombat 16:08
Felcsíptem egy bögyös-farost innen,oszt ott vendégeskedtem...
Más alibi kell...

Újra felbukkant egy medve Magyarországon
A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szalonnán láttak egy kifejlett példányt.
A medve nyomait a hóban is megtalálták. Az Aggteleki Nemzeti Park szerint a park közelében bukkant fel az állat január 31-én éjjel.
Hahó! Nem jófelé kó'bászolsz.. nem ebben 1eztünk meg!
Neked valahol a Néprajzi Múzeum környékén ké'ne cserkészned..
Így szomjan maraCC..
A medve nyomait a hóban is megtalálták. Az Aggteleki Nemzeti Park szerint a park közelében bukkant fel az állat január 31-én éjjel.
Így szomjan maraCC..
Újra felbukkant egy medve Magyarországon
Így szomjan maraCC.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 02. szombat 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 02. szombat 09:55
Így szomjan maraCC.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 02. szombat 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyeztessük óráinkat....akció indul..
Legyen
De aztán ne maradjon el a serital...

Legyen

De aztán ne maradjon el a serital...

HanGyagyák.. de jobb ez így.. a lelkiismeretnek nevezett-számukra ismeretlen-fogalom többet ér.. nekem legalábbis..
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 02. szombat 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Van köztük olyan is.. első kézből tudom.. csak elvesznek minden1/2e szépség"kirÁÀJJJnőket".. h. l1en álca/fedősztori.. mint pl. a maszopos kopirnyó agyagedény..
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 02. szombat 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)