Nem..... sok év alatt megszoktam a perverzitásokat
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 02. 03. vasárnap 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 03. vasárnap 21:51
Bevallom őszintén.. konkrétan - a fene a /verz-mocskos fantáziámat- a szived föl5t bimbózó 2 domborulatodra IS gondoltam.. most akkor kikapOK?

Bevallom őszintén.. konkrétan - a fene a /verz-mocskos fantáziámat- a szived föl5t bimbózó 2 domborulatodra IS gondoltam.. most akkor kikapOK?

Bevallom őszintén.. konkrétan - a fene a /verz-mocskos fantáziámat- a szived föl5t bimbózó 2 domborulatodra IS gondoltam.. most akkor kikapOK? (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 03. vasárnap 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Megtörtént.....
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 02. 03. vasárnap 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 03. vasárnap 21:25

Inkább mulass!/unk..pl."nőjjünk" 1ütt P.T. szivéhez.. jobbról-balról..
(Hmm..az lenne csak a "nemulass".. még lehet, h. teCCCene is a "szenvedő alanynak"..?..)
(Hmm..az lenne csak a "nemulass".. még lehet, h. teCCCene is a "szenvedő alanynak"..?..)
Inkább mulass!/unk..pl."nőjjünk" 1ütt P.T. szivéhez.. jobbról-balról..
(Hmm..az lenne csak a "nemulass".. még lehet, h. teCCCene is a "szenvedő alanynak"..?..) (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 03. vasárnap 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 03. vasárnap 21:08
(Hmm..az lenne csak a "nemulass".. még lehet, h. teCCCene is a "szenvedő alanynak"..?..) (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 03. vasárnap 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Remek ötlet,ki nem hagyom...
Nincs gáz,csak simán nem jönnek a gondolatok...majd eccerre jönnek,akkor lesz nemulass
Megelőzés céljából készülök így a holnapra...

Nincs gáz,csak simán nem jönnek a gondolatok...majd eccerre jönnek,akkor lesz nemulass

Remek ötlet,ki nem hagyom...

Gyógysör.. "lektorálás".. & felkészülés a holnapra.. Garfield is imádolja a hétfőt..
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 03. vasárnap 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Valami...
Ma nem vagyok nagydumás,írtam valamit... (Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 02. 03. vasárnap 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 03. vasárnap 19:56
Ma nem vagyok nagydumás,írtam valamit... (Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 02. 03. vasárnap 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Ideát viszont a ti?mi?-kécske, vagy hogy a repeTTTlóf@Xba híjják az aranyásót.. azé' m1eget.. a "szentem".. (tőlem mehet is.. oda..)

Ideát viszont a ti?mi?-kécske, vagy hogy a repeTTTlóf@Xba híjják az aranyásót.. azé' m1eget.. a "szentem".. (tőlem mehet is.. oda..)
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 03. vasárnap 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 03. vasárnap 19:25

Sok esetben a felhalmozott cucc, egyenesen arányos az arc mérettel...tisztelet a kivételnek..
Oszt nem megy vele odaátra..

Oszt nem megy vele odaátra..
1es(sájátoszágníküli)fő'di hálándókok azé' kiszágujják a táknyos cserpáQkkal á villámos-ríz felsővezetíkeket+álumínyium útjelző táblákokot+csátornya fedílt.. izs..
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 03. vasárnap 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 03. vasárnap 17:10

nem tudom.... márkás szivart... a tezsvírek???....ki tudta, hogy szivarkoszorúk vannak a síron???
temetés után már 1 órával megírták.... földi halandó akkor még nem tudott ott szaglászni...
temetés után már 1 órával megírták.... földi halandó akkor még nem tudott ott szaglászni...
Sok esetben a felhalmozott cucc, egyenesen arányos az arc mérettel...tisztelet a kivételnek..
Oszt nem megy vele odaátra.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 03. vasárnap 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 03. vasárnap 18:46

Oszt nem megy vele odaátra.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 03. vasárnap 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472)
VIP

Ebbol is latszik, hogy nincs hatizsakos halott. Fel lehet halmozni sokmindent, mikozben sok esetben atalakul az ember egy igazi nagyarcu fassza. Mar bocs a kozvetlensegert de ez a masik szitu, amikor kimondom/leirom ezt a szot.

Persze,mert le van ragasztva.....
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 03. vasárnap 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)

A csendes Don-na!
Ebbol is latszik, hogy nincs hatizsakos halott. Fel lehet halmozni sokmindent, mikozben sok esetben atalakul az ember egy igazi nagyarcu fassza. Mar bocs a kozvetlensegert de ez a masik szitu, amikor kimondom/leirom ezt a szot.
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 03. vasárnap 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 03. vasárnap 17:10

nem tudom.... márkás szivart... a tezsvírek???....ki tudta, hogy szivarkoszorúk vannak a síron???
Csak csendes
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 03. vasárnap 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Hmm..le van ragasztva a szád..harapós vagy?

Ez a szaglószerv..... a szívemhez nőttél általa
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 02. 03. vasárnap 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 03. vasárnap 13:31

A szaglószerv-bánhoz.. R.M. mester után szabadon :
"Oly korban éltem én e földön,
mikor a holló úgy elaljasult,
hogy önként, kéjjel vájta ki a szemét,
a másik szemét hollónak.."
& - ugyebár.. sajna- ír6tam volna 1L-lel is a jószág nevét.
A pa-Rókás esetében szimplán(ide soha nem hívott) varjakról volt szó.." jÁÀjjjkedvezstezsvírem.. dikkmá'ahunabáródrágáhátálmáscigikottanhevernekszítsz- órvá..válákigádzsóbiztozselveszítette.. szíjjukcsakelhámá..hűdelácsóízevan!"
A pa-Rókás esetében szimplán(ide soha nem hívott) varjakról volt szó.." jÁÀjjjkedvezstezsvírem.. dikkmá'ahunabáródrágáhátálmáscigikottanhevernekszítsz- órvá..válákigádzsóbiztozselveszítette.. szíjjukcsakelhámá..hűdelácsóízevan!"
temetés után már 1 órával megírták.... földi halandó akkor még nem tudott ott szaglászni... (Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 02. 03. vasárnap 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 03. vasárnap 13:31
temetés után már 1 órával megírták.... földi halandó akkor még nem tudott ott szaglászni... (Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 02. 03. vasárnap 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)

A pa-Rókás esetében szimplán(ide soha nem hívott) varjakról volt szó.." jÁÀjjjkedvezstezsvírem.. dikkmá'ahunabáródrágáhátálmáscigikottanhevernekszítsz- órvá..válákigádzsóbiztozselveszítette.. szíjjukcsakelhámá..hűdelácsóízevan!" (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 03. vasárnap 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 03. vasárnap 08:19
A pa-Rókás esetében szimplán(ide soha nem hívott) varjakról volt szó.." jÁÀjjjkedvezstezsvírem.. dikkmá'ahunabáródrágáhátálmáscigikottanhevernekszítsz- órvá..válákigádzsóbiztozselveszítette.. szíjjukcsakelhámá..hűdelácsóízevan!" (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 03. vasárnap 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Én is olvastam... de vajon véletlen hogy Orbán esküvőn és Andy sírjáról lopnak?? Mindenhol csak meghívottak...