Valami...
Ma nem vagyok nagydumás,írtam valamit... (Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 02. 03. vasárnap 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 03. vasárnap 19:56
Ma nem vagyok nagydumás,írtam valamit... (Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 02. 03. vasárnap 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Ideát viszont a ti?mi?-kécske, vagy hogy a repeTTTlóf@Xba híjják az aranyásót.. azé' m1eget.. a "szentem".. (tőlem mehet is.. oda..)
Gyógysör.. "lektorálás".. & felkészülés a holnapra.. Garfield is imádolja a hétfőt..
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 03. vasárnap 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Remek ötlet,ki nem hagyom...
Nincs gáz,csak simán nem jönnek a gondolatok...majd eccerre jönnek,akkor lesz nemulass
Megelőzés céljából készülök így a holnapra...

Nincs gáz,csak simán nem jönnek a gondolatok...majd eccerre jönnek,akkor lesz nemulass

Inkább mulass!/unk..pl."nőjjünk" 1ütt P.T. szivéhez.. jobbról-balról..
(Hmm..az lenne csak a "nemulass".. még lehet, h. teCCCene is a "szenvedő alanynak"..?..) (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 03. vasárnap 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 03. vasárnap 21:08
(Hmm..az lenne csak a "nemulass".. még lehet, h. teCCCene is a "szenvedő alanynak"..?..) (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 03. vasárnap 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Remek ötlet,ki nem hagyom...

Megtörtént.....
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 02. 03. vasárnap 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 03. vasárnap 21:25

Inkább mulass!/unk..pl."nőjjünk" 1ütt P.T. szivéhez.. jobbról-balról..
(Hmm..az lenne csak a "nemulass".. még lehet, h. teCCCene is a "szenvedő alanynak"..?..)
(Hmm..az lenne csak a "nemulass".. még lehet, h. teCCCene is a "szenvedő alanynak"..?..)

Bevallom őszintén.. konkrétan - a fene a /verz-mocskos fantáziámat- a szived föl5t bimbózó 2 domborulatodra IS gondoltam.. most akkor kikapOK? (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 03. vasárnap 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem..... sok év alatt megszoktam a perverzitásokat
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 02. 03. vasárnap 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 03. vasárnap 21:51
Bevallom őszintén.. konkrétan - a fene a /verz-mocskos fantáziámat- a szived föl5t bimbózó 2 domborulatodra IS gondoltam.. most akkor kikapOK?

Bevallom őszintén.. konkrétan - a fene a /verz-mocskos fantáziámat- a szived föl5t bimbózó 2 domborulatodra IS gondoltam.. most akkor kikapOK?
Csuda vidám reggelt...

Szóltam a gyereknek,csináljon rendet...

Szia Macko!
Ures a nappali? Megyek en is az ebedlobe. Csak bekukkantottam. Csak ur latvanya idevonzott. Ahol o van ott nincsenek problemak, csak megoldasok vannak.
Ures a nappali? Megyek en is az ebedlobe. Csak bekukkantottam. Csak ur latvanya idevonzott. Ahol o van ott nincsenek problemak, csak megoldasok vannak.

Szia Lédi,jó étvágyat
Mostanában ilyen...
Csáknorisz?Mindent is meg tud oldani ..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 04. hétfő 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 04. hétfő 11:58

Mostanában ilyen...

Törölt felhasználó (869472)
VIP

Szia Macko!

Mar munkaban? Jobban lettel a hetvegen?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 04. hétfő 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 04. hétfő 12:07

Szia Lédi,jó étvágyat
Mostanában ilyen...

Mostanában ilyen...

Kösz,szerencsére már jobban,szinte teljesen.
Nincs meló,még pihenek,tán végig a héten,meglátom még.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 04. hétfő 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 04. hétfő 12:31
Nincs meló,még pihenek,tán végig a héten,meglátom még.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 04. hétfő 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472)
VIP

Mar munkaban? Jobban lettel a hetvegen?
Ahh. Most irigykedem. En is inkabb lennek otthon.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 04. hétfő 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 04. hétfő 12:39

Kösz,szerencsére már jobban,szinte teljesen.
Nincs meló,még pihenek,tán végig a héten,meglátom még..
Nincs meló,még pihenek,tán végig a héten,meglátom még..
Így jó is,hogy nincs rajtam rontás.
Elmaradt dolgokat tudom pótolni itthon szerencsére.
Elmaradt dolgokat tudom pótolni itthon szerencsére.
Ma a csend beszélt...

Helló..szép keddet.... miért némultatok el?

Én udvarias vagyok nem vágok a szavába senkinek....
Szia neked is szépet
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 05. kedd 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia neked is szépet