Az az első teendő.. igen..
Aztán a fa tetejéről meg kell próbálni belepisálni a 2szeme közé.. ami nem 1Xerű,tekintve,h.a der Medvéknek pici szeme van.. viszont ha sikerül a mutatvány, akkor elmond6od, h. sikerült valami lenyűgözőt csinálni.. ÉLETED UTOLSÓ PILLANATÁBAN!
Aztán a fa tetejéről meg kell próbálni belepisálni a 2szeme közé.. ami nem 1Xerű,tekintve,h.a der Medvéknek pici szeme van.. viszont ha sikerül a mutatvány, akkor elmond6od, h. sikerült valami lenyűgözőt csinálni.. ÉLETED UTOLSÓ PILLANATÁBAN!
Ismeri valaki azt a tábla fordítást a medvekakiról és a csengettyűkről? Nem találom :(
Felmászni,az biztos..de ezt hagyom neked ..
TuCCC Te... igen.. azé'..
& azt tudod, h. mi a teendő, ha felkerget 1 fára?
& azt tudod, h. mi a teendő, ha felkerget 1 fára?
Vagyok-vagyok...mert félbeszakít?
Sorry,bennfentes vagyok
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 02. 09. szombat 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 09. szombat 20:41

Sorry,bennfentes vagyok

Medve "koma".. vagyol?
Csak 1 kérdés : tudod mé' nem jó Medvével beszélgetni?
Medve "koma".. vagyol?
Jól van,egyedül leszek akkor tuti hogy bealszom,majd rugdoss fel

Hát... A gyerek leadva.. Első szösszenet pipa
Még bármi történhet.
akár az is, hogy itt leszek

Még bármi történhet.

Benéztem,hátha van valaki..
csajszicat, éjjel jössz nappalizni?Akkor lehet hogy fentmaradok
Meg átnevezem éjjel-nappalinak...
csajszicat, éjjel jössz nappalizni?Akkor lehet hogy fentmaradok

Meg átnevezem éjjel-nappalinak...

Nekem meg semmi sem jut eszembe..
Ha Mackóra és magamra gondolok,lehetne Állatkert,vagy Nonstop RandiZoo! Ha Figura gyakrabban jönne Furafarm! Ha a Csajokat nézem a Gyönyörkert jut az eszembe! Bocsi,én sem lehetek mindíg a toppon!! Majd még dolgozom rajta!
Találjatok ki valami vicceset mondjuk
Ötletelek rajta!! Újak,ne tünjetek el,segíthettek!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 09. szombat 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 09. szombat 12:47

Egészségetekre
Na az tuti hogy izgalmasabb lehetett.
Nem akarom hogy elverjék a kezem a sok kép miatt.Amúgy eléggé megnőtt a nappali mérete,a régit becsukták és újranyitották ezt,úgy ~24000 bejegyzés körül volt túl nagy.Ha így történne,új néven is mehetne,lehet hogy beszélek az illetékesekkel.Javaslat új névre?

Nem akarom hogy elverjék a kezem a sok kép miatt.Amúgy eléggé megnőtt a nappali mérete,a régit becsukták és újranyitották ezt,úgy ~24000 bejegyzés körül volt túl nagy.Ha így történne,új néven is mehetne,lehet hogy beszélek az illetékesekkel.Javaslat új névre?
Egészségetekre
Na az tuti hogy izgalmasabb lehetett.
Nem akarom hogy elverjék a kezem a sok kép miatt.Amúgy eléggé megnőtt a nappali mérete,a régit becsukták és újranyitották ezt,úgy ~24000 bejegyzés körül volt túl nagy.Ha így történne,új néven is mehetne,lehet hogy beszélek az illetékesekkel.Javaslat új névre? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 09. szombat 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 09. szombat 12:41

Nem akarom hogy elverjék a kezem a sok kép miatt.Amúgy eléggé megnőtt a nappali mérete,a régit becsukták és újranyitották ezt,úgy ~24000 bejegyzés körül volt túl nagy.Ha így történne,új néven is mehetne,lehet hogy beszélek az illetékesekkel.Javaslat új névre? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 09. szombat 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3901512)

Nem akarsz elkapatni minket? Napi egy is jó!! Nem dicsekszem,de tegnap este már Anyával Lolka-Bolkáztam,azért tüntem el!
Nem akarsz elkapatni minket? Napi egy is jó!! Nem dicsekszem,de tegnap este már Anyával Lolka-Bolkáztam,azért tüntem el!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 09. szombat 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 09. szombat 12:37

Majd lesz még,ha bírjátok az ilyent,de csak napi egyet.
Esti mesét megnézted? Tettem ki direkt...

Majd lesz még,ha bírjátok az ilyent,de csak napi egyet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 09. szombat 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 09. szombat 12:35

Szia Crazy! Kapiszka jó volt!
Szia Crazy! Kapiszka jó volt!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 09. szombat 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Napközben mikor van egy kis idő benézek telóról,szerintem a többiek is így.
Éjjel mást csinálok
(Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 02. 09. szombat 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 09. szombat 12:14
Éjjel mást csinálok

Ezek szerint itt az éjszaka másra való.
Amúgy hogy a francba értek rá ennyit itt lógni? Vagy mindenki az éjszakában dolgozik?
Amúgy hogy a francba értek rá ennyit itt lógni? Vagy mindenki az éjszakában dolgozik?

Szeva kutyu!
Sziasztok újak
Örülök hogy benéznek mások is....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 09. szombat 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 09. szombat 12:28
Sziasztok újak

Sziasztok! Ha felveszitek a néha lazább,néha pörgősebb ritmust,még az is lehet,hogy ittragadtok!
Ne törődj vele,majd kialakul! Van amikor csak normálisan tud hozzászólni az ember,meg vannak lecsapnivaló labdák!
(Ez egy válasz BazsimenX üzenetére (2019. 02. 09. szombat 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)